Längesen / snart Tallinn



Hejsan !
Ja , de var nu ett tag sen jag faktiskt skrev här. Sorry , men har haft idétorka och massa skit. Skolan är nästan klar, iallafall allt utom Naturkunskapen , men det har jag valt själv. Betygen är jag nöjd med . 4 VG och 1 MVG , am I good or what ?! VG i engelska, kemi, biologi och bild grundkurs och MVG i psykologi.
Vad som nu händer till våren återstår och se. Hoppas på att få läsa till sjuksköterska, men annars finns komvux och då ska jag läsa;
- Biologi B
- Svenska A
- Engelska B
- Psykologi B
- Religion B
- Filosofi A
- Matte B
Jag vet ju iallafall vad som händer vad som än händer liksom ! Kommer jag inte in på högskolan ska jag söka mig ett jobb oxå, så jag kan få in lite mer stålar :)
Annars idag så sitter jag och väntar på att min fader ska komma hit och hämta en säng som min kusin ska få, sen ska jag o darl till g-gatan o sussa, för imorn drar vi till tallinn med lite folk =) det ska bli roligt !
aja, annars äre lugnt här må jag säga. Gör inget annat än och sover och kollar på One tree Hill. Ska försöka bli klar med mina uppgifter i NkA oxå, träligt att jag hamnat efter, men det är mitt eget fel.

Tjooooo...


FredrikSvanberg ♥

RSS 2.0