14 april '11 - nytt inlägg..



... på resebloggen om Rom! Gå in & kika - beasresor.blogg.se




Mån 11 april '11



Idag är jag lite ledsen :( alla mina bilder försvann från min dator igår, och det är borta än.. Har systemåterställt och de är fortfarande borta. Tur att en del av mina kompisar har samma bilder så jag kan återfå dom igen. Och denna gång ska jag bränna ut dom på CD också. Det kanske är gammaldags, men då vet jag iallafall vart jag har dom =)

Nej, nu ska jag kolla på Nitti Leaks. Kul & få se allt från 90-talet. Jag menar, jag levde ju faktiskt igenom detta årtionde ;)

ha det gott!


Sön 10 april '11



Hejsvejs! Söndag idag, solen skiner. Jag är för lat för att gå utanför dörren känner jag. Istället ska jag ta och göra lite småövningar här inne idag istället - typ situps, pushups, you name it! Ska förnya mitt F&S-kort imorgon så jag får fortsätta träna där istället. Ska köpa 1 månad med både pass & gym. Ger passena en månad att övertala mig om jag ska ha de i framtiden eller inte. Hittils har jag inte tyckt att det är så jätteroligt faktiskt. Har varit roligare o gymma, och gett mer resultat också, det är roligt =)

Idag vaknade jag före klockan. Vaknade vid 9. Gick upp & käkade 4 kakor och drack lite pepsi. Annars idag ska jag nog dra snabeldraken lite & sen plugga farmakologi.

Skriver kanske sen! TJOO!


Lör 9 april '11



Hej på er.
Har haft en riktig tråklördag idag. Har inte gjort många knop. 4 uppgifter på en gammal tenta & typ kollat på TV och sovit.. inget kul alls.

Ikväll ska jag äta kyckling & kolla på Vem är smartare än en femteklassare. Själv testade jag det spelet igår, och blev faktiskt smartare än en femteklassare ;) kanske ska söka till programmet då? =) hihi

har inte mkt mer & skriva.

TJING


Tors 7 april '11



Skriver några rader nu så här på kvällningen..
Klockan är över halv elva och jag ska snart dricka upp mitt glas med cola, borsta gaddarna och slå på ett avsnitt med Simpsons, för det är skola även imorgon, men sen är det helg. Ska träna & sola imorgon efter skolan, blir nog en bra start på helgen tror jag :)

Idag har jag varit i skolan från nio till halv tre. Jobbade massor med vår uppsats, och det känns lite bättre. Är dock superstressad över allt som ska hända innan sommaren, har massor av göra.. tänker många gånger hur detta ska gå. Hoppas allt jag vill går vägen! Jag ska kämpa & göra mitt bästa. Efter skolan tog jag en promenad hem istället för och träna. Var så himla fint väder, trots blåst, så var det riktigt riktigt varmt. Svettades när jag kom in. Kollade på ett avsnitt med Glee, sen kom Anna tillbaka med mitt USB-minne fullt med bilder från vår härliga semester i Rom. När jag fått mammas & Annelies bilder lovar jag skriva ett inlägg på resebloggen :) (Ni har ju ett smakprov på bilden ovan!). Vid tjugo i sex i kväll gick jag & Anna till Ica och handlade massa dumt som kakor och choklad. Sorry Äna att jag drar in dig på dumheter, men jag var så kaksugen ;) köpte de nya Marabou mjölkchoklad cookies - kan vara nått av det godaste jag ätit. TESTA DOM! Finns även som Schweizer nöt.

Blev inget farmapluggande idag, har inte orkat. Istället har jag käkat kakor & kollat på Glee. Och lagt in Rombilderna på FB. Så är ni min vän där kan ni delar av dom där :)

nu ska jag söve snart. Goodnight & arrivederci!


Ons 6 april '11



Hallå! Nu var det hiskeligt längesedan jag skrev här. Sorry, men det har varit mycket runt omkring mig.
Först och främst var jag ju faktiskt i Rom 28 mars till 1 april, och skrev ju faktiskt ett inlägg 27 så :P Resan var fantastiskt bra, och den innehöll lite av varje. Kommer någon gång inom en snar framtid att göra ett inlägg om detta på min reseblogg (beasresor.blogg.se), lovar och tala om när. Anna & jag gjorde även vårt egna reseprogram - Hemma & Långt borta med inslag från några av de största sevärdheterna Rom har att erbjuda. Kommer att lägga ut dessa klipp på denna blogg samt på resebloggen också! Kan säga att vi gör halvt parodi, halvt småseriösa i dessa inslag. (eller jag rättare sagt, det är jag i rutan & Anna filmar, vad annars liksom ;) ). Hoppas ni kikar in och kollar på det, o kommenterar såklart vad ni tycker =)

Annars är skolan i full gång igen. Vardagen har tagit mig med storm - tyvärr! Ville gärna stanna i Rom ett år eller två till.. speciellt nu när det är ca 25 grader varmt o bra sommar där! Buu för vädret här..
Smärtkursen har dragit igång, tycker det är spännande & vi har en fantastiskt bra lärare. Går inte lika bra med uppsatsen, men det går frammåt! Mamma ska få äran & leta stavfel åt oss i helgen när vi hoppats skrivit klart :) är svårt och se sina egna stavfel och fel, man blir så förblindad & kär i sitt arbete. Det var som vår kursansvarig M sa i början - det är vår lilla bebis just nu!

aja, nu orkar jag inte skriva mer!

TJOO!


RSS 2.0