Ons 26 jan '11 - How I Met Your Mother

¨
Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte haft tid eller ork. Är fortfarande lite småkrasslig, idag är det magen som inte mått så bra. Har gjort ont och grejat! Idag har jag varit och lunchat me min vän A. Vi åt på Wayne's coffee. Jag åt en god gulaschsoppa, men till fikat så vart det för mycket socker i kaffet, så jag drack bara halva :)

Nu ligger jag här i sängen som jag gjort precis hela dagen. Jag har pluggat, tittat på resor, tittat på en cell-sam historia och nu är det How I Met Your Mother. Kan vara en av dom bästa serierna i världen! Jag är kär i Barney Stinson, he's my housegod! "When I get sad, I stop being sad and be awesome instead!"...

Nej, dags och sova! Ville bara förmedla att jag lever. Imorgon börjar C-uppsatsskrivandet... läskigt! Men det ska nog gå.

Sovgott!




Lör 22 jan '11 - Termin 4 över!



Japp, nu är sista tentan på fjärde terminen över. Känns rätt gott i själen efteråt, vilket jag anser som ett gott tecken. Svarade på alla frågor, svarade fel på två, men har fortfarande stor chans att få godkänt. Det tycker jag känns härligt! Dagens examination handlade om statistik, vilket jag tycker är jättetråkigt, men nu efteråt när man förstått vad man gjort, har man fått en ny syn på det. Visst jag kommer ju aldrig vilja jobba med statistiska beräkningar eller så, det är inte min grej, men nu kan jag iallafall tolka olika diagram och grejer =) Ända saken som är kvar på denna kurs är ett seminarie jag tvingas ha i juni, då jag missade det andra förra veckan. Känns lite förargligt och vänta, men det ska nog gå bra det med.

Annars ställer jag in aerobicsen idag. Kroppen mår fortfarande inte bra, har ont i axelpartiet, ett tecken på influensa, och väljer därför att kurera mig i min stora härliga säng, med massa härliga filmer och lite kexchoklad som blev över ifrån tentan.
   Ikväll ska jag till grannen längre bort i korridoren - Anna och ha lite galej med mina härliga vännor. Var längesen vi träffades och ska bli roligt och ses igen! Dock tycker jag det är synd att en viss Freddis inte hade möjlighet att komma ner denna helg, men det kommer fler.

Imorgon ska jag iväg till biblan och plugga anatomi m min klasskompis S som själv ska plugga farmakologi. Dessa kurser är ganska lika, så vi ska hjälpas åt så gott det går. Annars kan vi åtminstonne peppa varandra till att plugga och finnas till hands om det skulle behövas. Sen på eftermiddagen/kvällningen skulle vi käka sallad på Kaffé Paus. Lite trevligheter måste man ju ha efter en hel dag i skolan ;)

så ser min helg ut iallafall. Allvaret börjar på onsdag = introduktion till C-uppsatsen. Men A som jag ska skriva med verkar peppad, och det smittade av sig till mig. Känns härligt!

Aja, nu ska jag söööve lite. Ha det bra !


Fre 21 jan '11



Fredag idag.. dock inget fredagsmys ! eller jo, lite kanske... Varvar statistikplugg m tvätt och att kolla på Da Vinci-koden. Kan det vara en av dom bästa filmerna som gjorts ? Tror det.. Tom Hanks är en sån grym skådespelare, och filmen är så medryckande. Man vill bara se mer och mer. Kan förstå dom som gillade böckerna. Dom är säkert tio gånger bättre. Ska själv ta mig i kragen och läsa dom nån gång, när det finns tid och bara plöja igenom dom.
   Samtidigt när man läser dom så blir man ju så sjukt sugen och åka till Paris och se Louvren på riktigt. Har själv varit i Paris tre gånger, och jag är endå inte mätt av den staden. Och speciellt inte av Louvren. Nästa gång jag åker dit, ska jag ge Louvren en heldag och verkligen gå rad för rad, rum för rum, epok efter epok. Finns så himla mycket och se, och man blir verkligen facinerad. Jag som jag tidigare skrev har varit där, och sett Louvren två gånger, och båda dessa gånger har jag sett Mona Lisa. Men hon är inget speciellt. Jag tycker de andra tavlor som han och de andra konstnärerna är mycket mer intressant och se. När vi var där sist såg jag en tavla som var lika stor som långväggen i min minilgh här i Jönköping. Helt otroligt ! Så obeskrivligt..

Men nog om Paris.... Jag åker ju till Rom i mars. Tittade på Änglar & Demoner igår. Även där en filmatisering av en Dan Brown-bok m Tom Hanks i huvudrollen. Sjukt bra film den med, och man fick så mycket inspiration. Känner bara att jag vill åka NU. Åh, men jag är så glad att vi äntligen kommer iväg. Har verkligen tjatat på mamma sen förra året att vi ska åka, för jag ville så gärna tillbaka, och så blir det så :) man blir så glad ! Är så härligt och ha något och längta efter.

Annars idag ska jag handla också på Ica. Var där och handlade igår, men glömde typ hälften av vad jag egentligen behövde, så nu har jag gått igenom hela lägenheten för att komma på vad jag ska köpa som jag verkligen behöver. Blev en liten lista :) annars äre plugg och tvätt som gäller som sagt.

Hare bra !


ps. Kika gärna in på resebloggen (beasresor.blogg.se) om ni vill läsa om mina tidigare Paris & Rom-äventyr, och såklart de andra resäventyrena jag gjort. Eller om ni bara vill finna lite inspiration el se trevliga bilder =). ds.

Tors 20 jan '11 - sjukling



Hej på er ! Vill först och främst be om ursäkt för min frånvaro, men har nog haft mina skäl.
Är iallafall tillbaka i mina gamla vanor som student i Jönköping igen. Är blandade känslor kan jag medge. Är roligt och vara tillbaka och få lite rutin, samtidigt som det var väldigt svårt och lämna Fredrik denna gång. Lite svårare än vanligt faktiskt. Kanske beror på att vi bott ihop nu nästan en månad, vad vet jag..

Allefall. Min hemvistelse i Degerfors har varit jättebra. Har firat jul med familj & släkt. Hade en rolig matlagning samt utgång med mina brudar på juldagen. Annandagen var det kalkonlunch hos farmor som vanligt. Alltid lika trevligt måste jag säga =) Nyår var det middag med mamma & pappa sen party med vännorna. Trevlig tillställning :) Jag har annars hunnit träffa massor av kompisar som jag inte ser så ofta. Jag har shoppat en del, och även varit på Bodaborg tillsammans med Anna och mina småkusiner F & G. Jag har tillsammans med Anna, min mamma & Annas mamma Annelie bokat en långweekend till Rom som kommer gå av stapeln i mars. Jaaa, vad har hänt mer ? Min farbror N fyllde 40 år, och vi firade detta två gånger, först att överraska med middag ute tillsammans med släkten och sen annordnade han själv 40års party i helgen. Var trevligt med sköna människor, god mat och gott och dricka. Fanns möjlighet & bada tunna & bastu, men det är inte min grej ;)

Jaa, vad har hänt här i veckan då? Jo.. jag hade heldag med seminarium i måndags. Sedan var jag iväg på ett danspass på Friskis & Svettis på kvällen. Tisdag var jag tillsammans med min grupp i skolan för att fixa iordning ett arbete som behövde kompletteras. Sedan var det tänkt att jag skulle på yoga, men så blev det inte. Istället har jag legat halvsjuk i tre dagar. Pallrade mig ur sängen igår, för det var obligatorisk närvaro på C-uppsats opponering. Var intressant, men endå skrämmande. Ska ju själv börja skriva min uppsats nu nästa vecka och själv opponera till sommaren. Får väl se hur det går ;)

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Mår fortfarande inte helt bra, är väldigt orkeslös. Tvingade mig ur sängen och handlade lite förrut. Blev lite fil, mjölk, grönsaker samt Viktväktarkakor - lite mindre kalorier, men satte ändå stopp för min kakcraving.. :)

nu ska jag plugga statistik en stund. Tenta på lördag. Sen ska jag nog sova en stund. Vill ju bli frisk !

Ha det bra !


Tors 13 jan '11



Hej på er ! Torsdag idag. Inte många dagar tills jag åker tillbaka till Jönköping. Är blandade känslor. Känner mig ganska stressad över allt skolarbete, men det ska nog gå. Har iallafall pluggat lite anatomi idag. Den kursen känns väl sådär. Kommer nog aldrig kännas helt bra, då det är så mycket som man ska kunna. Blääää...

Annars idag så gick jag upp kvart över 7 första gången. Då körde Fredrik mig till mamma & pappa. Där la jag mig i mitt gamla flickrum och sov till halv tolv. Vaknade av att en gul sak hoppade upp i sängen och puttade på mig. Han är så söt ibland Elliott. Annars tittade jag på TV, satt vid datorn & pluggade. Vid 6 kom Fredrik och hämtade mig. Vi åkte till Lax och hälsade på. Jag såg hans nya lya för första gången :) kollade även på Two and a half men. Alan berättade för Jake vad Bootycall betyder. Stämde väl inte riktigt ;) men var roligt.

Nu sitter jag här. Ska nog plugga lite till innan halv 8, då är det Simpsons. Har iallafall bokat in tre pass på F&S till nästa vecka. Ett danspass på måndag, ett Yogapass på tisdag & ett Dans-Afropass på onsdag. Ska boka in ett aerobicpass på lördag också, men det gick inte o boka än. Känner att det är dags & komma igång med träningen igen. Och alla dessa saker är roliga och träna. Får bara se till att jag inte ger upp ;)

See you later !


Ons 12 jan '11



Onsdag idag, har inte hunnit gjort allt för mycket idag. Gick upp kvar över 12, och har sedan dess duschat & suttit vid datorn. Men bokade iallafall tågbiljett hem på söndag. Åker runt 3 härifrån Degerfors. Skönt och kunna åka härifrån Degen och byta i Falköping som vanligt.

Ska snart åka hem till m & p och tvätta och plugga lite.  Fredrik ska till Laxå & jobba, och det är så tråkigt och sitta hemma i lägenheten alldeles själv. Är mkt bättre hos mammi & pappi, för där finns Elliott & Disneychannel ;) hehe

Har inte så mycket mer & skriva just nu !
Sköt om er =)


Tis 11 jan '11 - Bli-trött-försök!



Ja, somnade i soffan förrut när jag kollade på Simpsons vid halv 8 och sov ända till halv 10. Vaknade av att mamma ringde. Tyvärr kunde jag ju inte somna om, för jag var ju inte trött längre. Så jag & Freddan kollade på TV en stund. Sen gick han & la sig, för han börjar ju jobba kl 8 imorgon. Själv ställer jag kl på 9.15 & hoppas på att jag kommer upp innan elva. Ska faktiskt bli skönt o komma tillbaka till Jönkan och få lite rutin. Inte sova bort hela dagarna, sen ska jag börja m träningen på Friskis & Svettis igen. Har 4 pass inplanerade till nästa vecka. Hoppas det passar så jag kommer iväg på dem alla =)

Nu ska jag krypa ner i soffan igen och kolla på Sälman. En filmserie om två barn (Tommie & Aura) och deras sälbaby Sälman som räddar djuren mot tjuvskyttar osv. Finns dock bara på engelska på youtube, men bättre än inget.

Take care !


Tis 11 jan '11 - Städdax !



Fredrik håller på & dammsuger i hallen. Han var nyss härinne i varddagsrummet och drog snabeldraken mellan alla kablar vi har vid datorn och tvn och så. Han försökte även få mig och dammsuga åt honom. Icke sa nicke, sånt gör jag inte frivilligt ;) men jag var snäll & plockade med tvätten & bäddade sängen. Så guldstjärna i kanten för mig endå ! :) hihi

Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp runt 11.45. Drömde jättesjuka drömmar, usch. Fattar inte hur man får till drömmarna ibland. Men så är det. Sedan har jag tittat på Starla & the jewelriders, och pluggat anatomi. Så lite skolduktig har jag varit iallafall.

Idag händer det inte särskilt mycket. Fredrik & jag ska ner och handla sen tror jag. Måste handla lite mat, och sen är duschcrémen slut, så sånt måste inhandlas också.
Och vad som händer ikväll, återstår & se.

Blev ett kort inlägg jag vet, men har inte så mycket & skriva idag. Har inte gjort så mkt än =) hehe

Förresten, tycker ni att det är för tidigt & ha nedräkning på bloggen till Romresan ? Det är 76 dagar kvar ;-)


Mån 10 jan '11 - Bio



Är nu hemma hos Fredrik igen, efter att ha varit på vift hela dagen. Började med att gå upp kl tio imorse. Runt halv elva-tjugo i elva kom min kusin A och hennes son T och hämtade mig. Vi skulle in till Karlskoga för att köpa present till farbror N som har 40års fest på lördag. Sagt & gjort. Åkte sedan och beställde blommor i Degerfors.

Efter det skjutsade de hem mig till m & p där jag stekte korv och gosade med söt-Elliott. Sedan satt jag vid datorn. Runt halv två kom Fredrik, för han skulle skjutsa ner mig till min kusin M där jag skulle hälsa på mina kusinbarn A & L. Vi tittade på TV och spelade Backpacker. Är så roligt. Skulle vilja resa sådär, med garanti att jag alltid hade en säng  och sova i & tillgång till dusch. Det kan säkert inte alltid utlovas när man backpackar, så jag väljer att boka mina resor specade, så jag vet var jag hamnar och vad jag har och vänta mig. Visst, jag har åkt ospecade charter två gånger, en gång till Kreta & en gång till Alanya, och hamnat på bra ställen. Men det finns ju aldrig någon 100% garanti för att du får bo bra, och man kan heller inte ställa några krav ifall man är missnöjd. Dock rekommenderas prissänkta originalresor, typ sista minuten med specat hotell. Det är ju superbra, för då vet man ju vart man hamnar, samt får ett bättre pris ! =)

På kvällen har jag & Ida varit på bio. Vi skulle egentligen gå på en film som heter 4 år till, men tydligen slutade den gå igår, och vi måste läst fel, så vi hamnade på Narnia istället. Bra film, men hade gärna sett den i 3D också. Kanske går och ser den hemma i Jönkan igen, who knows ? ;)

Nu ska jag mysa lite med min boyfriend. Vi hörs !


Sön 9 jan '11 - Galet mätt !



Ja, sitter hemma hos mamma & pappa och kollar på skidor. Gött att Helena Ekbladh (fd Jonsson) vann guld på skidskytten. Även om jag inte är jättesportintresserad tycker jag alltid att det är lika roligt när Sverige kammar hem medaljer !
Har nyss även käkat tunnbrödsrulle från Frödingsgrillen. Var supergott & är ju så mycket mat, så man blir ju sååååå mätt.
Ska vara kvar här tills mamma kommer alldeles strax. Hon har ju varit i Jönköping & Ullared i helgen och har tagit med sig min post från Jönkan & köpt lite grejer till mig i Ullis =) Bla en kabinväska för 80 spänn. Gött ! Kanske skulle börja packa lite till Rom snart ? ;) Längtar ihjäl mig snart, och det är ju 78 långa dagar kvar ! Hmm..

Men snart börjar skolan. Egentligen på fredag, men jag åker hem på söndag, så nästa måndag är det riktig vardag för mig. Ska faktiskt bli skönt och få tillbaka rutinerna & kul och träffa alla kompisar igen.

Nu kom mamma precis in, dags o kolla hennes fynd ;)
See you later ! :)


Sön 9 jan '11 - Konstiga drömmar



Ja, inatt har jag drömt massa konstiga drömmar, och jag förstår inte riktigt hur de har kommit till heller. Den första handlade om att det satt ute en annons om roller i en teater, så fick man skicka in sitt intresse. Jag blev reserv och skulle tydligen skriva nått tal, som jag sen skulle hålla för alla. Nästa dröm handlade om några tavlor som kostade 2000 kr. Jag ville ha dem, men hade inte råd, och blev osams med konstnärer. I samma dröm skulle jag & massa andra gå på bio. Fredrik stod och väntade på oss vid bion, men pga bråket blev vi andra försenade, så han fick gå in själv. Och pågrund av detta hamnade jag brevid Kurt (Chris Colfer) i Glee istället. Filmen  vi var på var "Prince of Persia" m Jake Gyllenhaal, men filmen hette nått annat. Knepigt vad man kan drömma konstigt ibland.

Annars händer det väl inte mycket idag. Ska plugga anatomi. Började igår lite mer, så det känns bra. Ska försöka och göra frågorna i boken. Är bättre när man får tänka och leta lite i texten. Man lär sig på ett helt annat sätt.

Fredrik var ute igår, så igår kväll var jag själv. Kollade på Fångarna på Fortet och John Tucket must die. Sen pluggade jag. Sen kollade jag förra årets People Choice Award på youtube. Sen blev det ett Denver-avsnitt och sen började jag på ett Starla & juvelriddarna-avsnitt också. Två gamla godingar från min barndom. Är alltid härligt och minnas =)

Sen imorse pratade jag även med mamma som är i Ullared. Hon handlade med en lite kabinväska till mig, som jag ska ha till handbagage. Det är ju "bara" 78 dagar kvar tills vi åker till Rom. Snacka om att jag längtar. Ska bli asroligt. Och jag är utnämnd reseledare, för jag har kollat upp nästan allt inför resan, med vad vi ska se och hur vi ska ta oss dit. Det är sånt jag tycker är kul, så det gör inget om jag planerar 3 månader i förväg ;)

Neej, nu har jag inget mer & säga. Skriver kanske sen.
Sayonara !


Lör 8 jan '11



Nu var det ett par dagar sen jag skrev här. Men har haft en heldel och göra i några dagar. Men det har varit trevligt.
I torsdags var jag ute och åt på Katrinedalskrogen med Fredrik, mamma & pappa och delar av den närmsta släkten för att fira att farbror N fyllde 40 år. Det roligaste var ju att han inte visste att vi skulle med och äta, och såg jättechockad ut när han kom genom dörren till restaurangen och såg att vi satt där. Blev jättelyckat och var jättegott. Jag åt fläskfilé m. pepparsås & ananas och strips till det. Supergott ! Åt så jag nästan sprack. Kom dit vid fem och kom inte därifrån förens halv 9. Var trevligt och sitta och prata och äta och så.

Igår var jag, Anna och mina kusiner G & F på bodaborg i 7 timmar. Klarade alla banor som var öppet, alltså 22 stycken, så vi fick varsin t-shirt. Var jätteroligt och är alltid lika kul o åka till Bodaborg. Man blir som barn på nytt. Och jag tror Anna & jag hade lika roligt som G & F. De hade även två nya banor. Detektiven - en bana som man skulle lösa ett inbrott i. Vi misslyckades tre gånger innan vi riktigt fick till det. Men var en rolig bana som man fick tänka mycket i. Den andra nya var Fame - en ny bana med musikfrågor. Tror vi gjorde om första rummet 20 gånger eller så, bara för att vi höll in svarsknapparna för länge. Men till slut gick det =) Jag är även stolt över mig själv, då jag vågade gå in i spökhuset utan protest, trots att jag tycker banan är jätteläskig. Jag är rädd för jag är supersupersupermörkrädd. Har varit sen jag var liten, och förstår inte riktigt vad jag ska göra åt det heller. Men så är det :) På lunchen käkade vi McDonalds. Åt El Maco Chicken, med kryddiga pommes. Var supergott. Till efterrätt delade jag & Anna på en McFlurry Toblerone. Supergott !
Hade iallafall en supertrevlig dag på Bodaborg, även fast jag fått ca 122 blåmärken, en bula i bakhuvudet och några skrapsår. Men det är sånt man får räkna med ;)

Igår kväll kom min kompis Jessica hit. Hon har ju flyttat till Åre, och var hemma i Degerfors och hälsade på. Med sig hade hon sin pojkvän Jocke och lillasyster Julia. Vi käkade kinamat och tittade på Let's dance. Sen spelade de andra Mariokart. Jag låg själv i lilla soffan och frös. Funderar på om jag åkt på nån förskylning el så.

Idag har jag & Fredrik inte gjort ett dugg. Lax var här i förmiddags och drack kaffe. Vi tittade på TV. Sen på eftermiddagen var Burra och hälsa på, så vi tre kollade på nån film som gick på trean. Handlade om balett och nån balettakademi. Var en rätt bra film. Tycker ju att de ser superhäftigt ut när de dansar balett. Ska nån gång i mitt liv gå på balett på riktigt :) Skulle nog helst vilja se Svansjön el Coppelia. Men vi får väl se.

Nu kollar jag & Freddis på TV. Är Simpsons och snart Fångarna på Fortet. Får se vad som händer sen. Har iallafall pluggat lite anatomi idag. Ska fortsätta sen. Är konstigt kanske, men jag pluggar bäst på eftermiddan/kvällen. Men jag är nog en kvällsmänniska. Är så bara.

Återkommer kanske sen.
Tjingeling !


Ons 5 jan '11



Måste erkänna att jag tycker fortfarande att det känns konstigt och skriva 2011. Men jag hinner väl vänja mig nog till nästa årskift ;)
Inatt har jag sovit i mitt gamla flickrum hos mamma & pappa. Kollade på filmen "Pojkarna i mitt liv" med Drew Barrymore. Sjukt bra film, se den om ni inte sett den ! En ny anledning är ju såklart att jag upptäckt att Logan Lerman är med i den. Han är min Hollywood Crush förstår ni. Sjukt snygg.. Fattart inte ! ;)
 Logan 2010  Logan i den där filmen. Visst e han söt ? :)

När filmen var slut kollade jag på Goof Troup på Disneychannel. Han är ju så skönt Långben. Han lyckas med allt man inte borde göra. Och efter de så tittade jag på Sandybell. En gammal tecknad serie jag kollade på när jag var liten. Så sööööt ! Tycker om och kolla på tecknat när jag ska sova. Man blir lugn & harmonisk då. Iallafall jag.

Idag ska jag till Anna och fixa lite med Romresan. Vi frågade hennes mamma om hon ville följa med, efter vi bokat, så nu ska vi boka om så hon också kan följa med !:) så det blir jag, Äna & våra mammisar. Ska bli roooligt.

Återkommer kanske sen ! TJING !


4 jan '11 - Pizzatime !



Sitter och kollar på Simpsons på 6an med Elin & Fredrik. Är ett avsnitt jag aldrig sett, är lite kul. Har ju endå sett många av dem. Ska snart äta pizza. Jag & Elin ska dela på en Tre Kronor. Så sjukt gott !:)

Skriver kanske senare. Puss & hej !


3 jan '11 - Första 2011-inlägget



Nytt år, nya möjligheter !

Hej på er ! Första inlägget på nya året. Det känns bra. Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag känningar om att 2011 kommer bli ett toppenår. Jag har massa roligt och se fram emot i skolan. Det är nu det roliga börjar, med examensarbete, massa praktik och valbara kurser. Hoppas på att få läsa en kurs om barn&ungdoms-hälsa då jag vill vidarutbilda mig till barnsjuksköterska så fort som möjligt. När jag började plugga till sjuksyrra skulle jag bli barnmorska, men efter 1 dag på neonatalavdelningen (avd. för förtidigt födda barn) så visste jag att det var de jag ville göra resten av livet. Och idag, nästan 2 år senare är det fortfarande mitt drömyrke. Eller iallafall mitt realistiska drömyrke. Fick jag välja vore jag toppsäljande rockstjärna och Oscarsvinnande filmstjärna. Men vem vet, det kanske blir så endå ? ;) hehe

Men förrutom att skolan kommer bli rolig, så har jag en härlig Romresa att se fram emot. Är jag, min kompis Anna och våra mammor som åker. Från början var det bara jag, mamma & Anna. Men så frågade vi Annas mamma också, så vi blir fyra brudar som åker :) jag har utnämnt mig själv till reseledare, då jag kan mer om resor än vad en vanlig människa kan, då jag spenderar mycket av min lediga tid åt resesajter, resehandböcker och andra informationssidor om sånt. Och jag tycker det är så sjukt roligt. Skulle jag nån gång få för mig att jobba med något annat än hälso-och sjukvård kommer det nog bli inom resebranchen. Troligtvis som resekonsult, en sån som jobbar på resebyrå och som hjälper folk att hitta resor utifrån intresse och behov. Jag har ju gett en del kompisar förslag och så, och har ju själv stått för bokandet av våra resor de senaste 2,5 åren. Men jag tycker det är så roligt, så jag lägger gärna tid på det.
Sen om jag får som jag vill, så blir det nog en resan till värmen till hösten också. Till underbara Grekland, som jag älskar så mycket. Nån som har förslag på bra grekisk ö ? Jag själv är sugen på Korfu... :-)

Jag hoppas ni alla hade en trevlig nyår. Själv var jag först på middag hos mamma & pappa tillsammans med Fredrik och Anna. Käkade plankstek och spelade sen mitt nya spel: Qube- Jorden Runt. Jag kom trea, av fem. Men en del frågor var kluriga. På kvällen var vi hemma hos Lollo och myste och sköt raketer. Var jättetrevligt :-)
Dagen efter var väl inte lika trevlig, men ibland får man ta tjuren vid hornen o så är det bara...

Annars har jag inte jättemycket och säga. Fick två försenade julklappar av mamma & pappa. Eller försenade nyårspresenter kanske man ska säga istället. Var iallafall två trenchcoats. En lång beige & en kortare svart. Önskade mig det i julklapp, men fick dom lite senare. Min mammi & pappi är allt bra snälla ibland. Tyvärr är båda för tunna för att ha nu i vinter, så jag får vänta tills ivår. Så får jag inskaffa mig en tjock en till nästa vinter. Min tjuffspluffs-jacka från Everest duger bra nu i vinter med. Men vill ha nån som är lite mer elegant, som man kan ha på fina tillställningar. Men det löser sig :)

Nu ska jag vara barnslig & krypa ner i sängen och titta på Denver the last dinosaur. Ett av mina favvoprogram när jag var liten.

God fortsättning !

Ps. Glöm inte kolla in på resebloggen - beasresor.blogg.se. Har skrivit massa tips om mina resor där ! ds.


RSS 2.0