Sön 27 mars '11 - snart dags!



Ja, milda Matilda! Nu är det inte ens 24 timmar kvar tills vi landat i Rom och har 5 underbara dagar att spendera i den Italienska huvudstaden. Jag är helt överexalterad. Minns när det var 75 dagar kvar, nu är det 1.. Jihoo! Snart kommer resfebern komma också!

Idag har jag tänkt och packa klart allting, sen ska jag måla min naglar mörkblå och sen ska jag bara ta det lugnt. Ikväll, runt midnatt åker jag, mamma, Anna & Annelie och sätter oss på O'Learys och käkar lite innan bussen går 01.45 mot Skavsta Airport. Kl 08.40 lyfter vi, och innan dess ska jag dricka öl! :-)

Nu ska jag äta brunch! Skriver kanske sen!

TJING

Imorgon åker vi !! ♥




Fre 25 mars '11



Hej på er !
Idag är det fredag. Visst är det skönt? Trots att jag tog helg igår och varit ledig idag är det endå idag det är fredag, det är idag man kan ha fredagsmys och det går en del bra program på TV idag. Själv kommer jag nog titta på Så ska det låta. Jag gillar musik och jag gillar musiktävlingar, så det är toppen =)
Sen kommer ju bästaste mammi ner ikväll också! Toppen! Har saknat henne massor.

Annars idag har jag varit på glasbanken och handlat både det ena & de andra.. Bla. Jordgubbsmoshisar ;) så nu har jag också en Annis!
Sen tog jag bussen hem, och nu är jag hemma. Ska snart åka iväg och sola en stund & sen gymma lite. Måste träna bort kladdkakan jag käka igår samt wienerbrödet jag käkade till frukost i förmiddags! hihi

aja, time to run!

3 dagar kvar till Rom! ♥  




Tors 24 mars '11 - Helg !



Hej på er,
Nu var det ett par dagar sen jag skrev. Har haft en del och göra, samt har inte haft någon blogglust. Men nu har jag helg så nu kan jag ta mig lite tid och skriva faktiskt.
Idag gjorde jag, A & A klart det sista på vår uppsats och skickade in den inför handledningen på måndag. Känns jättebra för nu har vi bara diskussionen kvar. HÄRLIGA TIDER! Dock missar jag ju handledningen på måndag. Själv befinner jag mig ju i Rom för en välförtjänt semester. 4 dagar kvar. Helt underbart! Och imorgon kommer mammi. Saknar henne! Ska bli mysigt och få träffa henne i en vecka!

Annars har jag inte jättemycket och berätta idag. Sitter och tittar på Simpsons. Är det världens bästa program tro? Ett av de bästa enligt mig iallafall! Skulle egentligen ha tränat idag, men somnade halv två och vaknade halv fem. Kändes inte så bra och träna då. Så jag bestämde mig för en hemmakväll :-)

Nu ska jag glutta TV igen!

Tjing tjing!

4 dagar kvar till Rom ! ♥



Mån 21 mars '11 - var är jordgubbsmoshi?



Måndag igen! Världens segaste veckodag typ... förrutom nästa måndag, men då sitter vi ju på ett flygplan till Rom. Men övriga måndagar är ofast väldigt sega. Denna måndag är inget undagtag.

Min måndag började iallafall med att kliva ur sängen 8.15, klä på mig, borsta tänder & göra mig iordning för en dag i skolan. 8.50 går bussen till skolan. Var väl i skolan runt 9.05 idag, blir ibland lite sen. Tur att det inte är föreläsningar iallafall, utan grupparbete så man kan träffas när man vill. Jag träffade iallafall A & A där, i grupprummet på biblioteket som vi bokat redan i fredags. Arbetade idag på resultatet och blev nästan klara. De delar jag gjort i helgen var iallafall klara. Bara en sak som jag ska skriva in imorgon.
Slutade idag 11.30, för vi var inge pigga & för att vi kommit så långt. Mötte upp Annispannis på Campus, så gick vi bort till Hälsan där vi skulle anmäla oss för en tandläkartid. Säger man förresten anmäla sig till folktandvården, eller hur säger man?
Iallafall så var folktandvården idag av alla dagar stängd pga utbildning. Kan säga att det tagit mig över 2,5 år att ta mig dit för att fixa en tid osså är dom inte där. Blöööö!

Efter vårt misslyckade tandläkarbesök gick jag & Anna till bussen, då vi bestämt att vi skulle luncha & shoppa på a6 denna eftermiddag. Blev taco/panpizza-buffé på Majoren och vi käkade så vi nästan storknade. Sen blev det shopping. Anna fick äntligen tag i sen älskade converse, och vi fick båda med oss ett par solglasögon hem. Mina andra för i år och våren har inte ens börjat ;) jag köpte mig även ett långt linne/tunika på H&M. Sedan fanns det ju massa andra saker man vill köpa. Men det vi får CSN på fredag - YAY! så då ska vi på stan :) sen blire ju shopping i La Roma också! Vi avslutade vår shoppingtur med ett besök på glasbanken. Dock gick en av mina cider sönder på bussen :( och påsen läckte så jag lämnade ett spår efter mig från busshållsplatsen till min dörr. Inte kul! Tur att det inte kom på mig iallafall =)

Sen åkte vi som sagt hem, och jag har inte gjort ett skit sen dess. Somnade vid halv 5 och vaknade tio över 6 av att mamma ringde och väckte mig. Inte bra Bea, inte bra! Hoppas bara jag kommer kunna sova inatt då.

aja, nu ska jag göra nått annat =)

Tjing!

7 dagar kvar till Rom ! ♥


Fre 18 mars '11 - Definitely maybe!


Jag & min Freddis på vår student, 5 juni 2008.

Japp, nu har min lilla älskling kommit ner till Jönköping. Mysigt kan jag lova!
Började min eftermiddag med att åka till stan & sola i 24 min, sen gymmade jag i ca 45 minuter. Körde crosstrainer 17,5 min och sen 30 min på löpbandet, medan jag kollade på Simpsons :) var ett avsnitt jag aldrig sett.. handlade om att Grandma Simpson dog :( inte kul!
Efter träningen hämtade Fredrik upp mig och vi åkte och käkade Max vid Maxi. Åt delifresh chicken nånting. Funkade, men måste nog säga att jag gillar McDonalds bättre =) Efter maten åkte vi hem och hämtade Anna samt mina 11 påsar med pant som jag samlat på mig ett tag. Åkte till Maxi & pantade samt storhandlade, blev massor av saker, bla. mat till imorgon :-) Blir kycklingfilé & ris, men glömde köpa marinad. Glömde även köpa dipp till våra gurkstavar, så nu sitter vi & kollar på "Definitely maybe", käkar kakor och dricker Husets vita vin. Inte så jättegott men funkar iallafall :)

Nej, ska joina min underbara boyfriend. Ha det bra!


Fre 18 mars '11 - Pappis födelsedag!


Mamma & pappa påväg till Kiel, 1 dec 2010.

Idag fyller min pappa 50+++! Stort grattis till honom =) Han blev glad när jag ringde och sjöng för honom :) hihi
Hoppas han gillar min present också :)


Fre 18 mars '11 - inte kul!



Nån mer än jag som känner att vädergudarna gått till överdrift med det här nu? Igår var det asvarmt, bar mark och vårkänslor som spirade högt och lågt - idag vaknar jag av att min kompis skickar sms och undrar om jag vet att det är 2 dm snö utanför fönstret. Inte kul & vakna till! Jag vill ju ha vår ju!
Om våren kommer försvinna helt och hållet nu för tiden tänker jag flytta till ett land mer söderut. Jag vill ha snö två veckor om året - jul & nyår. Ska det vara såhär kan jag flytta till Bahamas eller något och komma hem över jul. Sorry, men jag är riktigt irriterad nu! Hatar denna äckelsnö... nu får det tusan bli VÅR!

Annars ska jag väl ta mig ur sängen och käka lite frulle, sen ska jag försöka hitta vägen upp till bussen, och åka o sola och sen gymma 45-60 min. Ikväll kommer min älsklingsfreddis ner! Ska bli mysigt, har saknat han så! Tur att det är nått som lyser upp denna snötäckta tillvaro!

Nej, dags & göra nått annat nu =)
Ha det bra !

10 dagar kvar till Rom ! ♥ (enligt en vädersida får vi allafall möta våren där med 15-19 plusgrader & sol!)


Tors 17 mars '11 - Tagit helg!



Jajemen, nu har trisanlisan tagit helg för denna vecka! Har lite skolarbete och göra tills på måndag, men vad gör det när man har hela helgen på sig =) Vi tyckte att vi jobbat så bra & kommit så långt, så vi förtjänade en dag extra helg :) Om vi får som vi vill ha vi bara diskussionen kvar på vår uppsats när nästa vecka är slut. Gud så gött det skulle vara!

Har under dagen först varit i skolan som ni förstått. Sen åkte jag ner till stan för att uträtta några ärenden och få på lite post på lådan. Krångel med det kan jag meddela, men tillslut funkade allt som det skulle. När jag var klar med detta gick jag den ca milen det är från centrum och hem till mig. Men i detta härliga väder var det bara underbart. Räknar då detta som min träning, och går & gymmar + solar imorgon istället :)

I helgen kommer min söta Freddis ner hit till Jönkan. Ska bli så mysigt! Är alldeles för längesen jag såg han sist. Så imorgon händer väl inget speciellt, vi ska nog laga mat & mysa och bara njuta av varandras sällskap. På lördag hoppas jag att det blir fint väder så vi kan ta en promenad ner på stan. Är alltid motiverande och motionera när vädret är på topp!

Annars har jag inte så mycket mer & säga. Ha det gött!

11 dagar kvar till Rom! ♥


Ons 16 mars '11 - resultatanalyser!



Hej igen! Sitter här vid datorn och har lite paus. Håller på och resultatanalyserar mina fem artiklar tills imorgon då jag & uppsatsgruppen ska ses igen. Har hunnit med två stycken. Känns som att det inte är jättesvårt, men dessto tråkigare kan jag medge. Ska bli väldigt skönt när denna termin & C-uppsatsen är klar och förhoppningsvis godkänd också. Terminen har knappt börjat känns det som och endå längtar jag till sommarlovet. Kanske mitt sista sommarlov, who knows ?

Annars har det itne hänt så mycket idag. Kom inte iväg och tränade, hade inte tid och ork till det idag. Får bli dessto hårdare imorgon ;) imorgon blir det först skola, sen ut på stan och göra lite ärenden, sen hem och hämta träningsväskan o åka till F&S och först sola lite, och sen köra ett hårt gympass! :)

Lånade med mig en liten dagens-lista från mallemusic.blogg.se

Dagens humör:
Seg
Dagens borde: Träna
Dagens klädsel: mjukisbyxor & t-shirt
Dagens längtan: Tills Rom och till sommaren
Dagens roliga: har nog inte hänt särskilt mycket roligt idag
Dagens låt: Miracle med Linda Pritchard
Dagens händelser: Plugg
Dagens vill ha: 28 mars & Rom NU!
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Lunch: tacopaj Middag: har inte ätit middag, bara ett päron. Ska ta mig en aktivia snart
Dagens artist: Pink
Dagens smink: Inget
Dagens dricka: Cola Zero
Dagens film: Har inte sett nån film idag..

Aja, TV:n nu en stund :) TJINGTJING!


Ons 16 mars '11 - Ny bloggdesign!



Åh, kolla vilken fin bloggdesign jag fått! Det är bästaste Elin som fixat den åt mig! TACK SNÄLLA DU, DU ÄR SUPERDUPER!! ♥


Ons 16 mars '11 - Vad händer idag?


Jag på Annas 22-års fest förra året! :)

Dålig rubrik jag vet.. Men vet inte riktigt hur denna dag kommer bli. Har varit vaken i snart 40 minuter. Inte lika lång sovmorgon som igår. Skönt det! Vad jag vet ska jag iallafall plugga, analysera mina artiklars resultat. Sedan ska jag iväg och sola en stund, innan det blir lite träning. Har planerat in ett bas-pass, men jag tror jag ska avboka detta, känner för att gymma istället, så det blir nog det. Märks hur jag gör, hinner ändra mig. Sola ska jag iallafall göra. Måste ju bygga upp en förbränna innan sommaren och en ev. utlandsresa.

Vore kul och komma iväg på en utlandsresa i sommar. Lutar ju gott åt det hållet. Vill gärna åka tillbaka till Grekland, men annars lockar Turkiet (Side el Marmaris, för Alanya har jag varit 2 ggr), Cypern eller Mallorca. Vi får se vad det blir. Kanske bara blir en sista minuten för en billig peng =) är ju alltid skönt när man inte har något bestämt datum man ska åka på. Jag vet iallafall att min anställning som sommarvikarie går ut 14 augusti, och att skolan börjar 29 aug. Så nånstans däremellan vore ju bra, men åker vi första veckan i skolan funkar ju det också. Jag går ju på högskolan nu, så man får ju ta ledigt när man vill, bara det inte är praktik, seminarie eller tenta :)

Nej, nu ska jag nog kolla på lite Unga Mödrar, eller kanske resor =) vart sugen nu!

Bye bye, so long!

12 dagar kvar till Rom! ♥

Glöm inte kika på resebloggen --> beasresor.blogg.se


Tis 15 mars '11 - Seg dag!


Jag, midsommar 2009, när vi firade Lollo & Annette ute i Lia!

Idag är det verkligen en seg dag! Har inte kommit till skott med nånting typ. Jo, jag kom iväg & handlade lite. Behövdes! Har köpt Cola Zero som jag ska ta mig ett glas av snart. Är så himla gott, och eftersom jag dricker så mkt Cola för det är så gott, så väljer jag Zero för och tänka lite på figuren ;) Fast köpte mig även 100 gr Marabouchoklad som inte är lika bra figuren kan vi ju säga. Men var så suuuugen! Var jättelängesen jag åt det. Brukar ju mest bli kakor nu förtiden. I'm a cookiemonster I think ;D

Jag har även köpt en present till min pappa som fyller 50+++ på fredag. Jag tror han kommer gilla min present :) är inget särskilt egentligen, men det är något han gillar. Han har ju i princip allting så det är så svårt. För något år sen, tror det var 2009 blev jag så glad att jag hittade något kul till honom. Var en bok om Christer Fuglesang och hans tid i rymden. Min pappa är väldigt astronomiintresserad (alltså rymdintresserad, itne intresserad av horoskop o sånt). Och den var på rea, nedatt från 600 kr till 200kr. Jag slog till direkt. Men iår har jag inte hittat något, så de blev det som jag nu köpt..

Har även fått reda på att vårt plan till Rom är ännu mer försenat! Lyfter nu 08.40 istället för 07.00 som det var tänkt från början. Blev senlagt 5 min för någon månadsen, men 1 h & 40 min kan bli lite segt. Fast ioförsig passar det nog bra, för då slipper vi skynda oss från Nyköpings station till Skavsta. Blev även försenat hem 1 timme eller dylikt, men det är också okej, då våran buss inte går från Nyköping förens runt 18-tiden på kvällen.
Kan säga att jag börjar få lite resfeber, eller inte resfeber med reslängtan! Ska bli så himla kul & så himla skönt och komma iväg. Min kompis Anna, som ska med på resan frågade om mamma & jag hade något upplägg hur vi ska göra med alla sevärdheter osv. "Såklart!" svarade jag ;D jag kan väl aldrig låta bli & planera när jag ska iväg. Jag är bäst på att planera & tkr bäst om o resa, och kombinera dessa är ju himmelriket :)

Nej, nu ska jag kolla på Unga Mödrar & dricka cola!

TJINGTJING!



Tis 15 mars '11 - Fler läsare ?

Vill du ha fler läsare på din blogg? Klicka på länken & prova bloggtrafik!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=trize89

Ha det bra!


Tis 15 mars '11 - LÅÅÅÅÅÅÅNG sovmorgon!


Jag & Elin på Mem&Zin i Degerfors, hösten 2005

Ja, idag tog jag mig en lång sovmorgon till 10 över 12. Mamma ringde vid tjugo över tio, då bad jag henne och ringa mig om en stund, men hon missuppfattade och trodde jag skulle ringa om en stund. Därför denna långa sovmorgon - vilket resulterat i att jag är aptrött och seg idag! Ställde in yoga-passet jag tänkt och gå på. Men ingen ídé och träna när man inte är nått pigg.

Annars har jag tänkt & gå till Ica och handla lite. Cola & Vitamin Water iallafall, så jag piggnar till lite ;)
Sen ska jag börja och läsa de artiklar som vi har i självstudier, och finns energi kanske jag pluggar lite farmakologi eller anatomi.

Har inte mycket mer och säga just nu!

13 dagar kvar till Rom ! ♥

Glöm inte och kika in på resebloggen & läs om min Hollandsresa --> beasresor.blogg.se




Mån 14 mars '11 - Uppdatering!



Japp, nu har jag gjort en uppdatering på min reseblogg.
Handlar om min resa till Holland under min tid som drillflicka på Degerfors Musikskola. Läs om allt vi gjorde när vi var där!
ENJOY --> beasresor.blogg.se


Mån 14 mars '11


Jag på Rhodos 2010.

Hej på er ! Skulle iväg och tränat för en stund sen, men har inte kommit iväg än :P Ska ta bussen kl 16.09, så jag är väl ombytt och klar vi klockan halv 5 skulle jag tippa på. Blev lite ändringar, somnade en stund när jag kom hem. Tur att jag ska och gymma, och det inte är några fasta tider där =) bara & komma och gå när det passar. Så jag ska väl iväg och köra 45-60 min el så. Har inte jättemycket energi, så därför är allt man orkar en bonus!

Varit i skolan idag annars. Skrev klart bakgrunden. Känns väldigt skönt! Lade även till allt det som vi gjort på varsitt håll i helgen, blev jättebra. Nu har vi självstudier i två dagar, ska granska våra artiklars resultat och analyser detta, för att som logiskt tänkt ska vara i uppsatsen analys.

Om två veckor sitter jag på någon Piazza och äter pasta eller har precis varit och sett Collosseum eller Forum Romanum eller något. Ja, om ni förstått så är jag i Rom om två veckor. Ska bli obeskrivligt underbart och komma iväg. Hoppas vi har fint väder också. Vill ha vår så in i sjutton nu! Värme, sommar och mys... Mmmm..

Nej, dags och göra sig iordning.
Ha det bra !

14 dagar kvar till Rom ! ♥


Sön 13 mars '11 - Jag vann...



.. men ingen resa, utan en ny lott! Vilket ger mig en ny chans nästa vecka =) Köper en via nätet igen osså rättar jag den efter programmet, så kan vi väl hoppas på någon bra vinst ;) eller hur?

Nu ska jag kika på ett till avsnitt av Unga Mödrar Danmark, sen blir det nog natten.

GODNATT & SOVGOTT!


Sön 13 mars '11 - Tråksöndag!


Jag & Elin skålar på Midsommar 07.

Ja, denna dag har inte gått i många knop precis! Och har haft väldans tråkigt måste jag medge..
Sov till halv elva ungefär, sen ringde mamma och väckte mig. Vilket egentligen inte var något fel, för vi hade bestämt det. Trots att jag flyttade hemifrån för över 2,5 år sedan ringer min mamma fortfarande och väcker mig =) Fast det är ganska skönt, då jag är riktigt duktig på att snooza.

Annars har jag kollat på en del unga Mödrar Danmark, och sen har jag kört 6 maskiner tvätt - så jättedålig aktivitet har det ju inte varit, men inte mer än nödvändigt. Har även varit duktig och vikt tvätten. Guldstjärna i kanten för mig med andra ord ;-). Har även gjort min del av C-uppsatsen som skulle göras i helgen. Blev riktigt nöjd med mina översättningar :-) Jag äääär sååå duktig... och jag äääär så sjäääälvgooood iblaaand!

Köpte mig även två Bingolotter idag, för det var ju resespecial. Tror inte jag vann någon resa, tyvärr.. Har iofs inte rättat dom. Ska nog gå inte och kolla när jag är klar.
Hör av mig om jag vinner något!

Nej, nu blev jag så nyfiken över lotterna, så jag måste kolla med en gång!
Toodles!

15 dagar kvar till Rom ! ♥


Lör 12 mars '11 - Mat & Mellofinal!


Jag & Anna på tjejmiddag hos Lollo jan-06. (Aslängesen med andra ord!)

Sitter hemma hos Anna och kollar på Big Brother för första gången i mitt liv. Skulle aldrig klara av och vara i ett hus med så många andra.. Oh My God! liksom.
Vi håller även på att laga mat - Hasselbackspotatis, kyckling med souvlakimarinad & sallad med fetaost i. Ska bli så gott, för jag är jättehungrig.


Ikväll är det även final i Melodifestivalen. Vem tycker ni ska vinna ? Jag gillar alla låtarfaktiskt, men jag tror att Danny & Eric Saade har stor chans att komma bra till i stora. Men jag tkr även att Linda Bengtzing är värd att vinna, för hon är Schlager hela hon. Sen tkr jag Sara Vargas låt är fin, men den är ju inte schlager precis.. Men den är bra och uppmanar folk att inte ta skit! Men men... får se vem det är som kammar hem segern ikväll ;-)


Bloggar kanske senare.

Mazeltov!

16 dagar kvar till Rom ! ♥





Fre 11 mars '11 - Fredagsmys


Jag & Fredrik hos hans syster, mars-09.

Jag kan meddela att solen försvann lika fort som den kom och snöblandat regn föll från skyn. INTE ROLIGT!
Blev ingen träning idag, har inte haft någon ork. Istället har jag storhandlad med Anna, och haft lite fredagsmys med mig själv iform av Pepsi Max & chocolate chip cookies. Gottgottgott!

Har även gett mig själv lite färg på naglarna på både fingrarna och tårna. Mörkrött, blev ganska bra. Är inte jätteduktig på att måla, men övning ger färdighet ;-) Nu ska jag titta på Unga Mödrar Danmark.

Tjolahopp!



Fre 11 mars '11 - Solen är framme igen!


Jag & Elin, sommaren 06!

Åh, vad glad jag blir när man vaknar av att solen skiner igenom persiennerna! Helt underbart! Efter flera dagar av snöblandat regn är jag så tacksam för den sol som kommer igen!

Nu har jag varit vaken en stund och tänker ta lite frukost. Är faktiskt hungrig för en gång skull, men är klockan brunch är det kanske inte så konstigt. Samtidigt tänker jag fortsätta och kolla på Unga Mödrar Danmark. Kollade igenom två eller tre avsnitt igår. Är mysigt och kolla på, även om jag som sagt inte vill ha någon lite teling själv än. Sen runt två har jag tänkt och dra till Friskis och gymma lite. Blir nog löpband och crosstrainer idag igen. Hoppas även att den där cykeln jag ville ha funkar idag istället. Då kan man köra lite intervall osv på den.

Ikväll blir det en lugn kväll. Kolla på TV och bara va. Efter en effektiv vecka som denna i skolan orkar jag nog inte göra något särskilt. Imorgon ska jag däremot äta & kolla på Melodifestivalen-finalen med Anna. Jag vet inte riktigt vem jag hoppas ska vinna. Är rätt många bra låtar med i år. Tycker att Sara Vargas låt är bra, men den passar inte i Mellofestivalen tycker jag. Men fin låt iallafall :)

Nu ska jag äta.
Tjing!

17 dagar kvar till Rom ! ♥


Tors 10 mars '11 - The International Day of Awesomeness!



Och min dag har varit awesome förrutom det äckliga vädret som finns i vårt land för tillfället! Hata snöblandat regn! BLÄ!
Idag har jag varit i skolan och jobbat med c-uppsatsen mellan 9-14 (förrutom ett lunchbreak på 50 min). Vi har kommit frammåt vilket känns jättebra, men vi har inte varit jätteeffektiva idag. Hade en lite slöplödlö dag idag. Så allt arbete som gick frammåt idag var en bonus. Imorgon ska vi jobba med varsin uppgift. Jag själv har fått i uppdrag att översätta några stycken från en artikel vi ska ha med i bakgrunden. Det ska allt ordnas ;)
Efter skolan åkte jag & tränade på Friskis & Svettis. Gymmade iform av 30 min på löpbandet och endast 5 min på crosstrainern. Men jag var verkligen asseg idag! orkade inget kände jag. Så de där 255 kalorierna som brändes var endå en bonus.. Ska iväg imorgon med & gymma. Blir nog runt 11-12 nån gång. Är minst folk då =)
Efter träningen käkade jag 5 små rätter på Gamla Wok i stan tillsammans med min kompis A. Vi pratade och skrattade som vanligt, och god mat var det också!

Igår var jag för första gången i mitt liv iväg på ett baspass. Var jättekul, men jättejobbigt! Var en blandning mellan aerobic, dans & styrka. Ett kom-i-gång-pass kan man nästan säga. Roligt var det iallafall! Fast jag hade ju sån träningsvärk i magen efter afrodansen att situpsen och all magträning var ju rena pesten för mig. Men hoppas iallafall att det ger resultat ;)

Nu ska jag njuta av att vara hemma innan det blir mörkt. Kanske slår på lite Unga Mödrar. Idag ska jag börja kolla på säsong 1 från Unga Mödrar Danmark. Kollade ju sista avsnittet på säsong 4 av U M Norge igår. Kändes lite tråkigt. Vill ju följa de mer :) Men jag tror det blir en säsong till. Hamnade in på en av "deltagarnas" bloggar, och där stod det att de varit med mer, så jag hoppas det sänds i Sverige med. Är mysigt med bebisar, även om jag själv inte vill ha en på minst fem år. Jag vill ju jobba med barn sen, så barn ligger ju nära hjärtat liksom.

Nej, dags & gö nått annat!

Suit Up! (Till ära för the man that created Awesomeness - Barney Stinson) -
Tack Neil Patrick Harris för att du är en sån sjukt bra skådespelare! You're legend... wait for it... dary! ♥

18 dagar kvar till Rom! ♥


Tis 8 mars '11 - Dansat afro!



Hallu på er!
Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Har haft mycket omkring mig och har då inte haft iniativ till att blogga här.. Men nu är jag tillbaka igen :)
Sitter här nyduschad och fräsch efter att ha varit på Friskis & Svettis och kört ett dansafro pass. Var väl sådär.. Inte riktigt min grej kände jag. Så några sånna pass blir det nog inte. Gillar dock fortfarande de vanliga danspassen, dom är härliga! Sen på fredag ska jag boka in ett dans Fuego-pass. Ska tydligen vara dans till latinska rytmer. Värt och pröva enligt mig.

Annars idag har jag varit i skolan från halv 10 till 14. Försov mig imorse o vaknade 8.45. Smart när man börjar 9 - NOT! Men kvalitetsgranskade iallafall två artiklar. Den ena hade den sämsta kvaliteten av alla jag läst, medan den andra hade en aden bästa kvaliten jag läst. Så nu har vi iallafall 10 artiklar med god kvalitet som går att använda till vårt resultat på C-uppsatsen.

I helgen var jag som tidigare nämnt i Göteborg och hälsade på Rasmus & Lina. Var väldigt trevligt. Kom till Götet runt 17 på fredagseftermiddagen. Lina stod på perrongen och väntade på mig. Tack för det, hade aldrig hittat annars! Vi åkte hem till dom en sväng, sedan bestämde vi oss för att åka och handla lite smått & gott medan vi väntade på att Fredrik, Lax & Burra skulle dyka in. Vi bestämde under bilfärden att vi skulle göra tacos på kvällen. Blev jättegott! Till detta drack jag öl som jag så länge längtat efter! Mmmm.. En kall bira is the shiet ibland! På kvällen kom även Anna, Linas syster och hennes kompis Nathalie. Det var roligt och träffa henne också, eftersom det var jättelängesen jag träffade henne med.
Hade en mkt trevlig fredagkväll som innehöll mkt skratt :)
På lördags förmiddagen käkade vi frukost. Åt hårda mackor med keso på. Hur gott som helst! Ska nog köpa hem keso så jag har det här hemma med :) Runt 13-tiden bestämde sig jag & Lina för att åka till stan, då jag dagen tidigare fått höra att mina efterlängtade och älskade vita converse nu fanns att finna i min storlek - vilket resulterade att jag måste köpa dom! Men så skulle ni också känna om ni letat efter ett par skor i fem - ja FEM år! Men nu är det mina.
Så här ser dom ut:     - I just love them! ♥
Shoppade även nya solglasögen & sminkborste på HM, samt ett par jeans på Cubus. Lina fick efter mycket om och men åtgärder för sina trasiga skor (som inte borde vara trasiga nu!) samt ett par nya shooes hon med!
Lunch käkade vi på McDonalds. Jag åt chicken McNuggets och minimorötter och självklart drack jag Cola Zero till. Min nationaldryck typ! ;)
På kvällen grillade vi 6 som var hos L & R. Tittade även på Melodifestivalen - andra chansen. Jag tyckte Sara Varga förtjänade sin plats i finalen, för det var en bra låt. Hade aldrig hört den tidigare. Visst, kanske egentligen inte passar i Mello-sammanhang, men jag tyckte låten var fin och brought some feelings to my heart. Dock tyckte jag inte om The Monikers låt, för jag ville att Pernilla Andersson och Desperados borde gått vidare istället. Men nu på lördag avgörs det ju - vem tycker ni ska vinna ? Jag tycker nästan Linda Bengtzing för hon är schlager så det står härliga till! Däremot tror jag att Danny & Eric Saade skulle klara sig bra i stora finalen... young handsome guys with pop music! Något som vi inte skickat på länge..
Söndagen var seg och vi gjorde inte särskilt mycket. Jag & Lina käkade våfflor medan killarna var onyttigare och käkade pizza. Sen vid tre åkte jag hem till Jönet igen.
Var en mycket trevlig kväll i Götet! Vore roligt och komma igen :)) Hoppas det blir snart!
Btw, vi mötte våren i Göteborg också! Hur mysigt som helst ju! Humöret steg direkt!

aja, nu ska jag plugga lite, sen kolla på Unga mödrar & läsa tvillingarna!

20 dagar kvar till Rom! ♥

Toodles!


Fre 4 mars '11 - Mot Götet!



Japp, nu är det äntligen fredag och helg. Har varit "ledig" idag från skolan. A som jag skriver C-uppsats med fick vara hemma och VABBA idag, så då ställde vi in träffen. Istället sov jag till halv tolv, vilket var underbart skönt och göra. Skönt och sova länge för att man är ledig & inte för att få sjukdom i kroppen som varit den senaste veckan.

Idag ska jag ta mitt pick & pack och fara till Göteborg och hälsa på hos Rasmus & Lina. Dit kommer som tidigare nämnt älsklingsFreddis och även Lax & Burra. Ska dit och fira Rasmus som fyllde i förrgår. Och det ska bli jättekul, eftersom jag lovat o komma och hälsa på dom enda sen dom flyttade dit för snart tre år sedan. Har varit där en gång tidigare - när vi kom hem från nyårskryssen till Kiel 09/10 så hade vi några dötimmar i Gbg, så då fick vi komma på kaffe. Men jag har ju aldrig varit där och sovit där och hälsat på på riktigt, så därför blir det nu :-)

Nej, nu ska jag fixa mig iordning. Klockan tre går tåget.
Trevlig Helg!




Tors 3 mars '11 - En snutt <3



Kolla vilken mysis ♥ ! Hittade bilden på aftonbladet. Denna dvärgflodhäst heter Oliver och har fötts på Parken Zoo i Eskilstuna. Visst är han sööt ?! :) Jag blev helt kär!
Läs artikeln här --> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8656579.ab


Tors 3 mars '11 - I'm back!



Hej på er ! Nu var det ju jättelängesen jag skrev. Men har legat sjuk i över en och en halv vecka. Har inte haft energi och ens äta.
Började förra måndagen, kom hem efter skolan & tog en nap. Vaknade med världens hosta & feber, vilket resulterade i att jag inte kunde gå till skolan på tisdagen. Trodde bara att det var nån svisch av förskylning och kunde gå till skolan på onsdagen, men icke sna nicke. Låg nedbäddad från måndag till söndag och har kurerat mig med coccelana, alvedon, halstabletter och nässpray. Kan säga att jag har inte varit så här sjuk på FLERA år! Men som jag tidigare sagt så har jag gått och varit halvssjuk hela hösten så det var väl lika bra att det bröt ut.

Nu i måndags gick jag till skolan men igen, men efter en timme mådde jag så illa att jag fick ta bussen hem och maila min handledare för C-uppsatsen att jag skulle missa även den handledningsträffen (missar ju den 28/3 för då är jag i La Roma:D). Bäddade ner mig och kunde inte ta mig ur sängen förren onsdag morgon igen. Trodde nästan det var vinterkräksjukan med dess symptom, men visade sig vara bieffekt av Coccelanan.
Det värsta med den här sjukveckan är att jag inte haft en matlust och har därför inte ätit ordentligt på nästan 1,5 vecka. Snacka om att jag var glad i mat igår då :-)

Annars så åker jag till Göteborg imorgon och hälsar på Lina & Rasmus. Bästaste Freddis kommer även ner tillsammans med Lax & Burra :) ska bli kul!

Neej, nu ska jag göra nått annat =)

Som avslut, tkr jag att ni ska gå in och kolla på den här videon =)
Är låten "De Hjältemodiga" från Astrid Lindgrenfilmen Kalle Blomkvist lever farlig. ENJOY!
http://www.youtube.com/watch?v=oa9l1vcLdNM


RSS 2.0