Kul grej !

Fuska inte, sätt igång din musik på blandat och skriv ner ! HAHA

Hur mår du idag?
Lay all your love on me


Hur kommer dagen idag att vara?
4ever


Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Our last summer


Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Gotta go my own way


Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Heaven


Hur är det med kärleken ?
Perfect Picture (It would be better)


Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
Who will I be?


Hur mår dina vänner?
Voyage Voyage


Tycker dina vänner om dig?
If we were a movie


Hur ser folk dig?
Jag är en vampyr


Spanar folk in dig?
Hungry Eyes


Är du bra i sängen?
Säg är det sant


Har du några sexfantasier?
Sleep in my car


Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
Dressed for success


Hur kommer du att dö?
Underneath the harvest moon


Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
Superman


Vilken är din oturs låt?
Kids in America


Vilken är din tur låt?
Linda


Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
When you walk in the room


Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Marie


Hur går de med ditt liv?
Kom och håll, kom och ta


Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
Här är jag


Vad ska ditt första barn heta?
I Have a dream


Hur kommer ditt liv att bli?
12 23 05


Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Hold on


Hur kommer sommaren att bli?
The Climb


Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Paranoid


Kysser du bra?
The leaving of Liverpool


Mår din kropp bra?
I heard it trough the grapevine


Får du tillräckligt med sex?
Gotta find you


090831

Idag är det sista augusti år 2009. Det kommer alltså aldrig mer att bli augusti detta år. Det låter lite läskigt tycker jag, för tiden har gått så himla fort. Jag menar, jag tyckte nyss det var 4 juni, vi hade psykologitenta och efterfest med Bongo Bar. Jag hade en hel sommar hemma i Degerfors att se fram emot. Nu sitter jag här nästan 3 månader senare och fryser i min ensamhet i min lilla lya. Det betyder att hösten är på intåg! Egentligen är det inget fel på hösten, jag menar, jag fyller år och träden blir så vackra när dom ändrar färg. Och när det är höst kan man börja jullängta! För när kylan kommer krypande börjar iallafall jag tänka på snö, ljusstakar och julstjärnor i fönstret och en massa julklappar och julmat.

Jag är nog egentligen en julmänniska. Julen är nog den bästa tiden på året, till och med bättre en min födelsedag. Och enligt mig kan man inte spendera den på bättre sätt än med sina nära och kära runt omkring sig, man kollar på Kalle Anka och Karl Bertil Jonsson. Man äter julmat och dricker julmust tills man nästan spricker. Man sitter och väntar lika spänt som för tio år sedan på vad tomten kommer med i sin säck.
Och dagarna innan jul är inte fy skam dom heller. Då är det mysigt. Man äter skinksmörgåsar, man handlar dom sista klapparna och sjunger julsånger. Finns det egentligen något bättre än det? Jag tror iallafall inte det.

Nej, gud va jag börjar längta efter jul nu. Nu vill jag ha min födelsedag med alla bestyr som tillhör det, och sen kan det bli jul igen. Undra om jag ska slå på spotify och lyssna på julsånger. Vilken är eran favoritjulsång? Jag tycker väldigt mycket om Julen är här med Tommy Körberg & Sissel Kyrköbo. Sen är såklart Nu tändas tusen juleljus och dom andra klassiska också väldigt bra. Det är dom som ger mest stämning.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mina tankar om julen.

Sköt om er!


I have a dream!

/B.



Snart Jönköping igen,

Ja, nu är helgen snart över, tyvärr. Känns lite tråkigt och lämna Fredrik och åka hem igen, men är det skola imorgon så är det ju. Man vet ju aldrig om han kommer ner nått nästa helg som han pratade om igår.

Helgen har i allmänhet varit bra. Jag är nöjd med den! I fredags kom jag till Laxå runt halv 7 för tåget för försenat. Fredrik hämtade upp mig där, sedan for vi till Maxi i Kristinehamn. Jag handlade inget speciellt. Kollade efter ett par skor som mamma köpt (jag ville ha likadana fast i silver, hon hade i guld), utan att lyckas. Fredrik hittade dock regnjacka och regnbyxor till jättebra pris som han ska ha till jobbet. Jag själv hittade ju snygga tunikor som jag ville köpa, men jag fyller ju år snart, kanske något och ha med på önskelistan?
På lördagen började Fredrik och jag med att åka till Karlskoga för att utföra några ärenden. Sagt och gjort. Käkade sedan frukost på McDonalds. Egentligen var vi sugna på hamburgare men vi trodde dom började servera det vid elva, och vi kom dit kvart i tio kanske. Men så började dom vid tio. Så om vi hade väntat ca 10 minuter hade vi fått hamburgare istället. Men sånt är livet. Efter besöktet i Karlskoga åkte vi till Degerfors och hämtade ut mina nya älsklingar - ett par 10,5 cm höga "Herkulesskor" som Fredrik kallar det. Jättefina, och jättesköna att gå i! När allt var fixat, for vi hem till det gula och bakade tårta, och det blev faktiskt bra. Runt 14 var det dags för kalaset. Det var en hel del gäster, och Fredrik fick jättefina och bra presenter (mina var ju bäst såklart ;) haha).
På lördagkvällen åkte jag, Fredrik, Lax och Elin in till Anna & Emil i Kga där det vankades fest och utgång på Statt. Där befann sig redan Erika och Sofie, och senare kom även Lina. Vi alla 9 drog senare på statt, som var bland det tråkigaste jag varit med om! Nästan inget folk och absolut inget drag! (Dessutom hade jag ont i magen!). Runt halv ett drog vi till Max och käkade hamburgare istället, och runt 1 kom Burra och Kim och körde hem mig, Fredrik och Lax till det gula så vi kunde åka hem och sova. Jag kunde inte sova på en gång så jag kollade en sväng på Harry Potter och de vises sten som jag börjat kolla på tidigare. Somnade runt 2, och vaknade halv åtta imorse, somnade om till åtta, sen dess har jag varit vaken. Idag har jag inte gjort allt för mycket: suttit vid datorn, packat och tittat på TV. Hade tänkt att Elliott och jag skulle gå ut en sväng så han fick springa av sig lite, men han somnade ju i fönstret, så vi får se om en stund igen. Annars ska min söta älskling ta med sig Kinamat hem till mig när han kommer från crossbanan. Han är allt bra snäll den där Svanberg =)

Nej, nu ska jag göra nått annat innan jag ska hemmåt. Bloggar kanske när jag kommit hem!


Maybe I can see your halo !

/B.




Fredriks födelsedag :)

Som ni kanske redan förstått äre min söta pojkväns födelsedag idag. Han fyller 20 år, och är nu officiellt vuxen! Lite firande i morse har vi hunnit med. Jag & Elliott kom med paket på sängen imorse. Av mig fick Freddie en hood-tröja och ett par boxershorts. Av mamma & pappa som befinner sig i Turkiet fick han ett par tofflor som han önskat sig. Och av Elliott fick han en trisslott (Ja, det var jag som köpte den).

Annars har vi hunnit med lite andra bestyr på stan. Vi käkade frulle på McDonalds, sen lånade jag en bok på bibblan i Karlskoga och så hämtade jag ut my precious shoes ! Jag bara är så kär i dom ! Får se om jag får användning för dom ikväll ;)

Nej, nu ska det bakas tårta!

Tjing / B.

I'm in love with a fairytale!


Hipp, hipp, hurra!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Freddans födelsedag! HURRA HURRA HURRA! =)

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20 ÅRS DAGEN !  ♥



   

 Jag älskar dig ♥




Love lift us up where we belong.

/ B.


I'm home!

Nu sitter jag uppe vid datorn i det gula. Jag är finally home! Tågresan gick bra, dock var tåget försenat en kvart. Träffade dock en tjej i Falköping - Madde. Hon var från Säte i Dalarna, men hade flyttat till Jönköping för o plugga till stylist.

När jag iallafall anlänt till Laxå stod min älskling där och väntade på mig. Vilken lycka och se honom! Vart massa pussar & kramar som det ska vara ♥
Efter det käkade Fredrik en hamburgare på Bar -á - Eva. Sen åkte vi till Maxi i K-hamn och handlade lite. Fredrik införskaffade sig regnbyxor och regnjacka + massa grejer till kalaset imorgon. Vi ska baka tårta, han och jag imorn. Jezes, hur ska detta gå? Bra såklart!

Imorgon ska jag även hämta ut mina dösnygga sandaletter på Sko-Hjalmar (se bild på trize.bilddagboken.se). Som jag har längtat! :))

Nu ska jag joina Freddi och Burra där nere, vi ska kolla en film och ha fredagsmys!

If we were a movie, you'd be the right guy and I'd be the best friend, that you'd fall in love with.

/B.



Time for school.

Godmorgon,
Jag somnade som tur igår en stund efter jag skrev förra inlägget. Men jag kom inte upp kl 7 utan kl 8, så trött var jag. Icke bra det här, haha.

Idag blir det föreläsning och lunch mellan 9-15 i skolan. Jag ska som jag tidigare skrivit smita tidigare så jag hinner med de bestyr jag måste hinna innan jag ska åka hem till Degerfors.

Nej, time to catch the bus!


Att vara medveten om att man inte känner till fakta är ett stort steg till kunskap
- Benjamin Franklin

/B.


Kan inte sova.

Alltså, allting är som gjort för och sova. Jag har pyjamasen på mig, klockan börjar närma sig halv ett och jag är faktiskt trött, varför kan jag då inte sova?! Jag hatar att vara halvtrött, alltså sådär mitt emellan trött och ej trött. Jag skulle kunna sova om jag får ro, men är det minsta lilla som är fel så somnar jag inte. Bah, jag vill sova!
Skola imorrn, eller rättare sagt idag, lite senare. Föreläsning mellan 9 och 15. Jag ska smita en timme tidigare så jag hinner hem och hämta alla grejer innan jag tar tåget hem till Degerfors och Fredrik. Jag ser fram emot en helg hemma med mina två sötnosar Freddie och Elliott. Det ska bli mysigt. Har saknat dom, även fast det gått mindre än en vecka. Men jag menar, jag har ju levt ihop med dom, iallafall med Fredrik, i drygt 3 månader och helt plötsligt är jag här nere i min lilla lya alldeles själv igen. Det jobbiga me detta är ju att det var lika hårt och lämna Fredrik och Degerfors som förra gången. Jag borde egentligen vant mig, men vänjer man sig någonsin att leva utan personen man älskar? Tror inte det. Längtar tills alla gånger vi kommer och ses under den här hösten. Ser fram emot andra saker också såklart, men mest det.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och försöka sova några timmar iallafall. Klockan ringer o-snällt klockan 7 imorgon.
Gonatt!


Att bereda andra människor glada stunder är en aktningsvärd uppgift
- Johann Wolfgang Goethe

/B.


Strax kvällsmat.

Som för dagen består av sånna här mackor man gräddar själv också ska det vara skinka på dom. Mumma!

Idag har jag som jag skrev tidigare varit på stan. Träffade Anna vid kvart över tolv, så gick vi åt lunch. Blev dock inte Hot Asia utan nachotallrik på Vasas påtår. Gott som vanligt! Sedan fortsatte vi med att shoppa. Jag handlade en tunika, eller lång t-shirt eller vad man ska säga på Vila, sen blev det hårborttagningsvax på HM och ett kjol på JC. Införskaffade även det jag kom för - present till Fredrik. Hoppas han gillar det när han får det på lördag morgon!

Pratade med mamma förrut i telefon. Hon och pappa är ju som jag kanske nämnt tidigare i Alanya, Turkiet och har befunnit sig där i 1 vecka. Och dom ska vara där i en vecka till, och hon började redan prata om nedräkning.. Usch, så orättvisst det är här i världen. Vill ju också åka! Men får se till att jag och Matilda kommer iväg som vi pratat om ;)

Annars blir det att plugga lite ikväll också. Även om det kanske inte behövs till 100% äre skönt och endå komma en bit på väg. Jag menar, bättre och börja i tid och slippa råplugga sen.

Nu ska mackorna in i ugnen.

Blommor är vilsamma att betrakta. De har varken känslor eller konflikter.
- Sigmund Freud
/B.


Presentjakt på sta'n.

Godmorgon,
Sitter här nyvaken och skriver några rader till er. Gick upp för ca 5 min sen, men har legat och snoozat i sängen i 2 timmar. Varför är det alltid så skönt för? Tur att jag kan göra det iallafall!

Idag, och faktiskt snart, ska jag ta bussen till stan där jag ska möta upp Anna. Vi ska på presentjakt till Fredrik som jag säkert skrivit om. Har inga idéer, men hoppas på att jag får några på stan. Sen vet jag inte om vi skulle äta lunch på Hot Asia idag också. Vi har pratat om det iallafall, så vi får se.

Sen ska jag hem och börja packa inför imorgon. Jag åker ju till Degerfors direkt efter skolan imorgon. Jag slutar 15 och tåget går 16, så jag måste ha med allt till skolan. Inte alltid det roligaste, men desto mer praktiskt.

Nej, nu ska jag göra mig iordning.


Allt man behöver i livet är okunnighet och självsäkerhet, sedan är framgången given.
- Mark Twain

/B.


Billy's pizza!

Idag är det ju som sagt min lediga dag. Har inte varit särskilt aktiv, för det har jag inte haft ork till. Men jag har nog pluggat iallafall 20 minuter idag. Och det är bättre än ingenting, och jag tycker det är duktig av mig och börja skriva av föreläsningen som är på fredag redan. Läraren hade varit snäll och lagt ut den. Mycket bättre och iallafall börja skriva av den, så kan man fokusera i att lyssna på föreläsningen istället.

Annars ska jag och Anna ta oss en promenad i det fina vädret sen. Har tydligen kommit några regnskurer men nu är solen framme igen. Tur det!
Som ni nog fattar med hjälp av blogginläggets rubrik kommer jag även att äta en Billy's pizza. Var och handlade lite smått och gott i matväg nyss med Anna. Blev lite pålägg, mackor man "bakar" själv i ugnen, billys pizzor, en paj och grönsaker.

Nu ska jag göra nått annat!


Att vara naturlig är en väldigt besvärlig pose.
- Oscar Wilde

/B.


Ledigt

Idag är det onsdag och jag är ledig. Jätteskönt tycker jag! Sov till ca halv tolv, jätteskönt och sova länge, men det är endå o-skönt då man missar hela förmiddagen. Ska försöka komma upp runt 10 imorgon. Eller jag måste komma upp då, för runt lunch ska jag och Anna åka till stan. Jag ska bland annat köpa present till min kära Fredrik som fyller 20 på lördag. Nån som har ngt förslag?

Annars idag har jag sovit som sagt, sen har jag kollat på några Pokémon-avnitt. Nu ska jag skriva av den delen av föreläsningen jag inte hann med, sen ska jag läsa något eller några av de fyra kapitlen som hör till föreläsningen igår. Men det är så det är när man är ledig. För egentligen när man läser på högskola/universitet så är man ju aldrig ledig på vardagarna, även om man inte är i skolan. Då ska man ju plugga själv, och därför tänkte jag börja med det och komma igång med pluggandet så detta går bra!

Nej, nu ska jag ägna mig åt skolarbete. Hörs kanske senare!


De synliga farorna inger oss mindre skräck än de inbillade fasorna.
-
William Shakespeare

/B.


Totalt fullknökad buss!

Nu är klockan snart sju och jag har precis vaknat ur min dvala som pågått sen klockan 3 då jag kom hem från a6. Framme vid datorn har jag med mig resterande delen av kladdkakan, som dessvärre snart är slut + pepsi. Jag behöver energi, och jag gillar choklad!

Min dag har sett ut som sådan, att jag började klockan 9 idag med första dagen på nya kursen - gerontologi. Står för vetenskapen eller lärandet om äldre. Började med en introducenrande föreläsning plus lite reflektion angående äldrevård. Jag fick disskutera med Anna. Vi båda har ju erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen i Degerfors kommun så vi valde att jämföra hemtjänst med äldreboenden. Jag tyckte att de gick bra! Vi fick även reda på att vi inte kommer ha tenta på denna kurs, utan en individuell skrivuppgift. Jag tyckte de lät svårt tills jag fick reda på vad vi skulle göra, så nu känns det absolut inte omöjligt!

Efter skolan mötte jag upp Anna utanför Hälsohögskolan (min skola) fast vi egentligen skulle träffas på campus. Men hon hade inte orkat vänta därborta längre. Jag vart lite sen för att vi skulle hämta ut våra psykologitentor, ni vet, den jag fick C på. Visade sig att jag fått 13 p av 20 möjliga på Pias del (dock hade jag svarat så jag kunde få max 16) och på Helenes del hade jag fått 25,5 av 30 möjliga. Fick ju också 2 p från duggan som gjorde att jag nådde 40,5 p och C, då C-gränsen var 40 p. Snacka om att jag var nöjd iallafall!

Iallafall när jag mött upp Anna gick vi bort till bussen för vi skulle ut till a6-center och käka lunch och shoppa lite, eller ja, Anna skulle shoppa. Vi började med att äta lunch på restaurang majoren. Blev kebabtallrik, oerhört gott! Sen shoppades det, och jag gick runt och provade skor, för jag vill köpa mig ett par stövletter. Hittade ett par skitsnygga på skopunkten, som till på köpet är min favoritaffär på a6! Hittade även att dom sålde dom skorna jag lagt undan till mig på sko-hjalmar. Åh, dom är så snygga. På lördag kan jag äntligen hämta ut dom! Yes!
När vi sen skulle åka med bussen var de minst 75 miljoner människor på den, så både Anna och jag höll på att dö av värmeslag. Fattar inte att dom kunde ta me så mycket människor på bussen.

Som sagt somnade jag när jag kom hem, pågrund av trötthet och värmeslag.

Nu ska jag kolla på TV. Hare bra!

It's hard to tell that the world we live in is either a reality or a dream.

/B


Nytt..

Ny dag, ny kurs, ny termin ! Nu äre dags, dag ett på termin 2. Ska snart skynda mig till bussen, börjar skolan klockan 9. Bloggar om hur det var sen !

Senare blire A6-center med världens bästa Anna!

Take care!

Att lära utan att tänka är förlorad möda; att tänka utan att lära är farligt - Konfucius



/B.


Skratt, film och chokladfrosseri!

Om jag vore en av de sju dödssynderna skulle jag nog vara frosseri. Om ni undrar varför är det för att när jag får mina sockerattacker så är frosseri en underdrift av vad jag gör. Jag hade en sån här attack förrut. Jag sprang upp till Ica vid oss och köpte choklad, kakor och pepsi. Kvällen är alltså räddad!

Annars under dagen har jag hunnit gjort en hel del. Jag kan börja berätta om min brunch jag hade runt 1. Anna kom förbi och joinade mig. Vi åt italiensk minestonesoppa och doppade mjuka mackor i. När vi för andra omgången värmde brödet blev det lite för varmt så när jag tog ut de ur micron var det så varmt att jag bara slängde i väg dom, rakt ner i Anna knä och sedan ramlade dessa ner på golvet. Det blev noll mackor men desto fler skrattsalvor. Om vi fortsätter göra så mycket dumt som vi skrattar åt Anna och jag kommer vi förlänga livet till minst 150 år. Vi är alltså rätt klantiga, knasiga och fnissiga!

Sedan runt 4 började vi kolla på Harry Potter 5 som jag berättade att vi köpt igår. Den är ju riktigt bra, och Rupert Grint aka Ron Weasley är oerhört söt i den! Vi skrattade även då så vi nästan ramlade ur soffan.

Sen har jag även packat upp alla mina kläder som fått följa med ner. Hur lyckas man samla på sig 11 par jeans? Det är den stora frågan jag måste ställa mig själv, för jag har just detta antal av dessa oerhört sköna denimbyxa. Har även lyckats införskaffa minst 1 triljon toppar. Varför samlar man på sig så mycket kläder för? Jag använder säkert inte ens hälften av dom, sparar dom bara för sparandets skull typ.

Nej, nu ska jag kolla på Pokémon. Ska baka kladdkaka senare med Anna när hon kommer tillbaka från sitt Volleybollmöte, får se hur det går!

Huvudet ska man använda till att tänka med, och inte bara till prydnad. - Sir Arthur Conan Doyle



/B


Sömntuta!

Nu sitter jag här och är nyvaken och klockan är 1. Det känns underbart skönt och ha få sovit ut, då jag sovit dåligt nästa hela veckan annars.

Annars idag vare tänkt och bli filmkollande hos Matilda, men hon hade skadat sig, så vi får se hur det blir med det. Hade varit roligt och träffat brudarna innan skolan imorgon. Ja, skolan börjar imorgon. Jag tycker det ska bli jättekul! Har saknat alla här nere + att det ska bli skönt och få lite rutiner igen. Ska även bli kul och få läsa dom kommande kurserna också. Först ut nu i 5 veckor är Gerontologi, lärande om äldre, alltså om äldrevård osv.
Sen äre patofysiologi som är typ sjukdomslära. Sen farmakologi, då det är läkemedelsberäkningar + hur dom verkar osv. Sist ut denna termin är vetenskaplig grundkurs där vi ska lära oss att bli kritiska mot artiklar osv. Den kursen slutar dock efter nyår, så jag vet iallafall vad jag ska göra fram till januari nästa år.

Det var allt för stunden. Sköt om er!
Måste bara säga lycka till till Lollo som gör första dagen på högskolan uppe i Falun idag! =)

Att resa fylld av förhoppningar är bättre än att vara framme. - Robert Louis Stevenson



/B


Bloggstart igen!

Hej på er,
Nu är jag tillbaka i Jönköping, och även på bloggen! Sommaren har varit bra, men kort, precis som vanligt. Och tiden har gått jättefort. Jag har haft en jättebra sommar hemma i Degerfors, med alla galna människor där. Tänkte att jag skulle ta mig tid och sammanfatta sommaren 2oo9, här och nu!
Det kommer kanske se lite punktaktigt, men jag tror det blir mest förståligt då. Jag börjar från juni till augusti, i ordning.

Jag börjar med att berätta att 4 juni hade jag och alla mina klasskamrater sista tentan - psykologi. Jag fick senare betyger C (som motsvarar typ VG), och jag är oerhört glad för detta! Senare på kvällen firade jag in sommaren med mina babes Matilda, Anna, Amanda och Frida. Vi hade först lite förfest hos Matilda, sedan for vi vidare mot tändsticksområdet och käkade potatisklyftor med underbart god vitlökssås till på Bongo Bar. Kvällen var verkligen toppen, och det var bästa sättet att avsluta en bra termin på!

5 juni for jag hemmåt och firade min kära barndomsvän Janni, som tagit studenten denna dag! Detta firades med buffé och goda drycker uppe i Veboa på Berget hemma i Degerfors. Det var en mycket trevlig kväll och roligt att få komma hem och träffa folk!

7 juni var jag och resterande familjemedlemmar ute i Konsterud hos familjen Strömberg/Gylebrant för att fira mitt kusinbarn Theodores första födelsedag. Han fyllde egentligen den 5 juni, men då var det ju student-stohej!

10 juni var det dags för alla människor som gått gymnasiet i Degerfors eller Karlskoga i 3år att få släppas fria och skrika att dom var så jävla bra. (Janni är visserligen Degerforsare men läste i Örebro, därav student den 5e och inte 10e). Jag var såklart på plats både i Degerfors och Karlskoga för att gratta mina vänner. i Degerfors grattade jag Elin, Empa, Jesus och Jessica. I Karlskoga var det mina gamla barndomsbästis Anna (aka Dagis-Anna) som fick ta emot gratulationer från mig och de andra. Senare på kvällen åkte jag tillbaka till Jönköping för att invänta omtenta tid.

12 juni var det dags för mig att göra Mikrobiologi-omtentan. Dock klarade jag den inte. Fick senare reda på att ja var 2 ynka poäng ifrån och klara den! Surt tycker jag..
Även denna regniga fredag gick i studenten tecken då Jönköpingborna hade student.
Denna kväll komma mamma & pappa ner för och hämta upp mig och alla grejer. Vi åt ute på kvällen på ett ställe som hette "Ztyle". Pappa och jag åt jättegod plankstek och mamma åt pasta (som vanligt. Hon är nog pasta-oman).

13 juni for jag och mina föräldrar hem till Degerfors. På kvällen var jag bjuden på mat hos Jessica för och fira hennes 20 år i livet. Vi åt grillat och senare på kvällen blev det singstar. Jag var verkligen kung på Abba-låtarna ;)

Måndagen den 15 juni hade jag introduktion på jobbet, då jag fick träffa personalen på min avdelning jag skulle vara + övning med hjälpmedel.

17 juni hade vi lite småkalas för min mamma som fyllde 54 år den 18 juni.

Midsommar (19-21 juni) spenderades ute i Lia som ligger utanför Degerfors där bästaste Lollo och hennes mamma hade ställt till med 70 (50+20) års fest hela helgen. Midsommarafton var en jätterolig kväll och jag gick och la mig näst sist av alla klockan 03.30. men kvällen var endå toppen! Midsommardagen var dock inte lika rolig, men jag var inte särskilt bakis. Denna dag for Freddan, jag och Anna hemmåt en sväng för dusch och kolla lite Elliott (katten). Freddan och jag passade även på att äta kebabrullar ;) Sedan under kvällen var det grill nere i Lia igen, och festen var igång igen. Dock var jag nykter! Men kvällen va rolig endå.

23 juni, skulle mormor ♥ fyllt 73 år.
Det var denna dag jag fick reda på C:t på psykologitentan. Även var jag och mamma på bingo, och vi vann båda två. Mamma vann 100 kr, och jag vann 1095 kr. Jättekul, jag som aldrig vinner nått!

25 juni doppade jag huvudet i en färgburk och har numera mörkbrunt hår (ska dock färgas snart igen, likadant + ev rött underhår). På kvällen var jag på ljusparty hos Lollo :)

26 juni är en dag som gått till historien. Det var den dagen världen fick reda på att the king of pop - Michael Jackson avlidit. Jag var inte ett jättestort fan, men han var en otrolig musiker! På kvällen var det först kalas hos farmor, senare poolparty hos Lollo. Kom hem (sov hos mamma och pappa som bor på samma gata som Lollo) runt 03.30 denna fredag med. Vad är det me mig och sena fredagar?! ;P

28 juni fyllde svärmor Nina och kusin Johan år. Dock fick Fredrik och jag dela på oss och åkte på varsit kalas. Jag åkte till Johan som bor i Örebro. Vi alla som var där hade lite picknick i Rostaparken. Jättefint där!

29 juni var Fredrik och jag och massa andra och grillade hemma hos Burra. Kvällen blev dock ganska tidig eftersom Fredrik jobbade, men det var trevligt!

30 juni-1 juli befann sig mor och jag i Ullared. Vi hyrde en husvagn och sov där, sen shoppade vi loss inne på Ge-kås. Blev en hel del shoppat kan jag lova!

3 juli hamnade Fredrik och jag på Stoffes 25-års fest och senare kollade vi på Loud Inc på statt.

4 juli var det dags för den omtalade bröllopsfesten för Benny & Lena. Den hölls på restaurang "Rocks" vid boda borg. Jättegod mat, och trevligt var det. Och min outfit var en succé (enligt mig iallafall!).

10-12 juli hade Fredrik och jag besök av Matilda och Erik uppe hos oss i Värmland ;) Helgen bestod av husfest på fredagen, och på lördagen var vi på Statt!

13 juli var det dags för mig att börja sommarjobba. Har jobbat på en korttidsavdelning för demens i sommar, och har verkligen trivts jättebra! Har haft jättebra arbetskamrater och allting. Hoppas jättemycket att jag får komma tillbaka o jobba där nån mer gång =)

17 juli fick jag och mina föräldrar en impulsattack och fick för oss att vi skulle äta på Harry's och sen kolla på Dublin Fair som spelade på Statt. Dock ville inte Fredrik med, men jag fick med mig min partypingla Lollo, så vi rockade loss som aldrig förr! God mat vare på Harry's också för den delen..

24 juli hade vi födelsedagsfest/grillparty ute i Svartå för Lina som fyllde 21 den 27e. Det var jag, Lina, Fredrik, Rasmus, Linnea och Stoffe. Kvällen var superrolig och jag och Lina kom inte i säng förren kl 4 för då tyckte Fredrik & Rasmus att de var bäst att vi gick och la oss :P

26 juli
fyllde sötaste Elliott 2 år och världens bästa Emma 17 år.
Denna dag hade jag Lina, Linnea, Stoffe, Lisa och Max (Linnea & Stoffes hund) som fika gäster!

27 juli träffades Anna & jag på kvällen. Vi käkade pizza, spelade buzz och vrålade singstar :)

28 juli var jag bjuden på "kalas" i Åtorp för Emma. Det var vi 2 och Elin. Vi spelade krocket (som jag sög getpung på) och kubb som jag faktiskt vann på. Vi käkade även min barn-glass-tårta jag köpt med, och sedan letade vi låtar till BP och finlirade på några egenskrivna. Senare for vi och repade vi 3. Gick jättebra!

30 juli hade jag massa ladies på besök då jag hade Partyliteparty (ljusparty) hemma hos mig. Fick grejerna i fredags och har inte hunnit få ner dom grejorna hit än.

2 aug tog jag nog priset i klantighet. Jag var på jobbet och var stressad för att jag inte fått tag på sjuksköterskan som jag ville. Så skulle jag gå på toa och lämnar ena fingret kvar i dörrspringan. J****R vad ont det gjorde. Som tur var fick jag tag på sköterskan och så slutade jag en halvtimme senare. Dock fick pappa Banan slänga sig i bilen och hämta upp den skadade soldaten!

4 aug var jag och Ida på bio på "Sommaren med Göran", det var min present till henne som fyllde 20 den 3e. Filmen var jättebra och det var roligt och få gå på bio med Ida igen.  När vi var yngre sprang vi på bio stup i kvarten. Vi hade tom hela biosalongen för oss själva en gång! Det var tider de..

6 aug skulle låtsasmorfar Kenth ♥ fyllt år!

12 aug träffade jag Rebecca som jag inte träffat på ca 1000 år! Jättetrevligt. Det började med att vi sågs vid biblioteket där jag lånade kurslitteratur till gerontologin. Sen gick vi hem till oss och fikade och spelade buzz!

15 aug for jag och Freddan ner till Jönköping. Han skulle stanna över natten och jag till den 18e, då jag gjort omtentan. Vi åkte tillsammans med Anna och storhandlade på Maxi. Sedan lagade vi mat - kyckling & potatissallad. Kollade även på Bröllop och Jäkelskap med Stefan & Krister gänget. Jätteroligt som alltid! Anna bjöd även mig på äppelvinet "Varm&kall". Smakade som äppelpaj! Somnade runt 11 den kvällen, för vi va så trötta allihop :P

18 aug var det dags för den omtalade anatomiomtentan. Jag var rätt nervös men kände efteråt att det gått okej iallafall! Nu väntar jag med spänning på resultatet, och hoppas att jag fått minst E :) Åkte även hem till Degerfors den dagen.

19 aug började Fredrik och jag vårt stora uppdrag med att vara kattvakt till skuttlutten Elliott, eftersom mamma & pappa for till Alanya i Turkiet i 2 veckor. Vi fick också "äran" att skjutsa dom dit och bli ännu mer sugen på att resa med dom!
Som tröst käkade jag och Freddan Max i karlskoga innan vi for hemmåt till kissen.

20 aug var jag och Fredrik och en del annat folk uppe i Gryten och grillade. Jättemysigt och gott var det! Och så äre så fint där uppe vid sjön när solen ligger på och man sitter på bryggan vid vindskyddet.

21 aug var det dag 1 på vulcanmarken hemma i Degerfors. Köpte enbart en hamburgare + marknadsgodis. Tycker nuförtiden att marken inte är så mycket och hänga i julgranen.
På kvällen skulle jag, Lollo och Elin grilla o dricka lite som avslutning på sommaren, men eftersom vädret var dåligt, så köpte vi pizza istället. Runt halv 10 komma Anna till mig. Hennes tåg hade blivit försenat därför var hon försenad.
Senare traskade vi ner till öltältet där vi träffade massa folk. Slutligen hamnade vi hos Empa i typ 20 minuter innan vi gråtandes tog farväl av varandra då Lollo-baben flyttade till Falun igår. Jag var nog iallafall hemma runt halv 2.

Igår, 22 aug, gällde marken igen. Denna gång gick jag med Äna, på fredagen gick jag med Elin. Blev bara korv och sockervadd handlat. Sen gick vi in på Kronhallen och pratade med Elin en sväng, sen köpte vi Harry Potter 5. Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning. Runt halv 9 gick Fredrik och jag ner till Burra där det var fest, vi som skulle hålla oss lite sådär i form hamnade precis som alla andra i öltältet, men vi gick endå hem vid 1, så var hemma halv 2, och inatt är enda natten på länge som jag sovit mer än 5 timmar. Jätteskönt!

Annars idag har jag packat, sen har ju Fredrik och jag åkt ner hit. Vi hade lite otur med bilen, men det löste sig.
Saknar iallafall min skrutt mycket, men vi ses på fredag, då jag kommer hem över helgen för att Fredrik fyller 20 år på lördagen. Undra vad jag ska köpa till honom? :O Några förslag?

Aja, nu ska jag göra nått annat.

Ta hand om er!

Tid är världens själ. - Pythagoras





Blogguppehåll.

Ja, som ni kanske har märkt har jag haft ett blogguppehåll över sommaren. Egentligen väldigt dumt, men så äre iallafall.
Tänkte iallafall tala om att jag återkommer till bloggandet nästa vecka, då skolan drar igång igen.
Måste ju få berätta allt som händer här nere i Jkpn för mina kära degerforsare (ja, iallafall för dom som läser;P).
Så nu vet ni när jag är tillbaka.

Vill ni se vad som hänt endå under sommaren har jag skrivit lite kort på min bilddagbok --> http://trize.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Omtenta imorgon, läskigt..

Vi hörs ! / B.

Klantigheternas drottning..

.. det är fanimej jag !

Jag vet att det har varit längesen jag skrev. Men jag har inte orkat, men lovar att jag ska försöka sammanfatta sommaren i ett inlägg, när väl sommaren är slut.

Idag iaf så vann jag nog OS-medalj i klantighet. Iallafall så var jag lite stressad på jobbet och skulle gå på toa, stänger toadörren och mitt ena finger är kvar i mellan . Resultat: 700 miljoner lite blod, lika många tårar och en nagel som är blåare än himlen !

Tack o gonatt !

Personlighets test

Din personlighetstyp:

Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.

http://se.41q.com/ <--- Gör ett du med ! ;-)


RSS 2.0