Mätt som en kotlett!

Usch, va mätt jag är. Har nyss klämt i mig massor av oxfilé och potatisgratäng. Otroligt gott. Men nästan för gott när man klämmer i sig så mycket som man nästan döör.
Sitter iallafall hemma i Degerfors i det gula huset hos mammi & pappi. Mysigt och hinna hem en stund, eftersom de var längesen jag var här. Ska sen åka vidare till Laxå runt 7, tåget går tio i åtta. Är hemma i Jönköping tio över tio. Ingen hitt, men jag tog de sena tåget eftersom jag inte visste när vi skulle komma från Falun, vare var för väder osv.

Har iallafall haft en underbar helg hos Lollo i Falun. Orkar dock inte berätta allt just nu, för jag är för mätt. Men berättar imorgon =) Var iallafall galet roligt!

Nu ska jag sticka ner till tvn och kolla ¨påå "Vem vet mest?"


Ciao!

 


Drar norröver!

Japp, nu ska jag snart åka till tågstation och ta tåget till Laxå, där jag sedan blir upphämtad av Freddan så åker vi två upp till Lollo och Falun. Ska bli skitkul! Ikväll blire kinamat och utgång på Falun Studentkår. VI LADDAR!

Tentan är iallafall skriven. Vej ej hur de gick. Nu kan de bara bära eller brista eftersom man måste ha alla rätt.

Nu ska jag kila!

Trevlig helg!




091111

God eftermiddag,
Onsdag idag. Jag är ledig från skolan, eller ja, ledig och ledig är jag väl inte, som jag så många gånger sagt förrut. Man är aldrig ledig när man läser på högskola, utom på helgerna förstås. Men har man inte pluggat tillräckligt under veckorna, får man ta och plugga på helgerna med. Jag brukar plugga på helgerna. Då kan jag plugga lite då och då, när jag känner för det = ) Och det är alltid bra och läsa en liten stund om dagen än ingenting alls och sen behöva råplugga (vilket jag iofs gör endå!).

Idag ska jag träffa Anna nere på stan. Ska utföra diverse ärenden. Sen hem och gå in och handla på Ica, måste ju ha lite mat i kylskåpet + att jag ska köpa mig lite gott som jag kan ha när jag pluggar dom här två återstående dagarna innan tentan. Sen ska jag spendera resten av min kväll med näsan nerstoppad i mina LM-beräkningsböcker. Men det är sånt man får ta 2 dagar innan tenta som sagt..
Ni kanske tycker att det är underligt att vi har tenta nu, bara 2 veckor efter kursstart. Men vi har två tentor på denna kurs. Först på LM-beräkningar och sen på farmakologidelen. Osså är det ju så att vi måste ha ALLA RÄTT på LM-beräkningarna. Det är det som är den värsta pressen just nu. Alla rätt liksom! Men finns det andra här ute i världen som klarat det, ska väl jag med görat?! ;)

Nu ska jag kila! Ta hand om er där ut =)



091110

Tisdag idag! Har varit i skolan nästa hela dagen. Började med räknestuga 9-12 (satt dock bara till tjugo i tolv). Sen käkade jag, Anna & Frida lunch. Jag åt fläskkarré, klyftpotatis och chilisås. Jättegott =) Sen avslutades skoldagen med föreläsning: Farmakokinetik, del 2. Rätt intressant, men jag var väldigt trött.

Tenta snart. Fredag närmare bestämt. Läskigt läskigt. Kommer det gå? Ja, såklart! Måste ju tänka POSITIVT här i livet. och Beatrice Åkesson Clarélius är väl inte den negativa av sig? Eller är hon de?! :O

Fredag innebär även resa till Falun för och hälsa på bästaste Lovisa Becker =) Ska verkligen bli dyngroligt! Jag längtar så in i norden. Fredagen ser ut som utgång, lördag promenad och bekanta sig med Falun och sen är vi öppna för förslag = ) . Söndagen innebär inget planerat förutom hemfärd. Bokade sena tåget så jag hinner åka förbi Degerfors en sväng och säga hej till mamma & pappa, och pussa på min älskade elliott som jag saknar galet mycket !

Annars måste jag bara säga att Anna Hellkvist är dum. Hon började julpynta utan mig :P Vi hade bestämt att vi skulle göra de nästa vecka tillsammans, så kommer jag dit och hon har redan fixat allt. Schyrre.... NOT! Men jag gillar min bästaste Äna endå ; )

Imorgon ska jag ner till stan och träffa Anna en sväng. Hämta ut tågbiljett, fylla på busskortet och besöka det "gröna apoteket" så jag får med mig lite bra mediciner upp till Falun på fredag. Ska försöka använda mig av alla läkemedelsberäkningskunskaper jag har när jag är där inne och handlar.. Så jag får ut så mkt "verksam substans" som möjligt ; )


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Wizard of Waverly Place the Movie.. Vem har sagt att man är mogen bara för att man är tjugo? Disney is the shiet, forever and ever ♥



091109

Hej på er!
Redan nionde november. Tiden går galet fort som jag så många gånger påpekat! Jag håller på och lyssnar på musik och har slutat räkna läkemedel för kvällen. Kom iallafall igenom några! Känns inte allt för svårt. Hoppas att jag klarar tentan på fredag, måste ha alla rätt! Scary...

Annars i helgen ska jag och min älskade pluttis Svanberg åka och hälsa på bästaste Lollo i Falun. Ska verkligen bli jätteroligt! Framförallt ska det bli roligt och träffa Lollo, sen ska det även bli kul och få se hennes nya lya och hemstad och ev få träffa hennes kompisar där uppe =) alltid lika roligt och träffa nya människor!

Idag annars har jag varit i skolan. Hade först LM-beräkningar, sen föreläsning om läkemedelsutveckling och FASS. Är ganska intressant de här med läkemedel och farmakologi. LM-beräkningarna är däremot skittråkiga!

Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig klar för kvällen! Heldag i skolan imorrn.. JOBBIGT!?


This is it!

Idag äre lördag gott folk. Jag sitter hos bästaste Anna Hellkvist och ska snart äta resterna av tacosen vi åt igår.. Sen ska vi på bio - på filmen om Michael Jackson. Tror & hoppas att den är bra ! Så länge hans musik är med i filmen är jag nöjd! :-)


Imorgon är det farsdag. Jag hoppas att ni där ute in glömmer bort och fira era pappor.. Jag själv skickade ett jättefint kort till pappa Banan, så att det kom fram igår. Men jag tror inte han hann se det, för han & mamma åkte till Tyskland igår med några kompisar. Fuskigt, fuskigt, fuskigt! säger jag bara! Fast jag fick ju faktiskt erbjudandet att följa med. Men jag trodde jag skulle vara mitt uppe i pluggandet, som jag egentligen borde vara, vilket jag i ärlighetens namn inte är! Han inte ens börjat, så jag räknar med att det går käpp rätt åt h-v-e!


Kollade Idol igår. Rätt person åkte ut tycker jag. Fattar inte hur Mariette kunde sitta löst. OBEGRIPLIGT! Då jag tycker hon är en talang utan dess like, som ALLTID är bra.


Nu gör vi nått annat !


RSS 2.0