16 april '13 - Äntligen varmt!

 
 
Äntligen börjar vårvärmen smyga sig fram även här i Örebro. Solen har till och med varit framme vid flera tillfällen. Härligt härligt! Längtar riktigt mycket till sommaren nu. Den får gärna komma snart Emoji Semestern också för den delen. Är dock bara 7 veckor och 6 dagar kvar tills jag är ledig i 5 veckors tid. F*ck så gött det ska bli! Fast jag ska ju ha lite småsemester till och från nu i vår också. Nästa vecka, skulle jag egentligen jobba mån, tis,  och helgen, men har tagit semester helgen + ett extra pass på onsdagen, så det blir mån, tis och ons istället och sedan ledigt en långhelg. Goit värre! Emoji
 
Nej, annars är det 18 dagar kvar till Nice. Ska bli gött och komma till solen, värmen och utlandet! Visar 15-20 grader denna vecka och nästa. De dagar det var 15-16 grader vare regn, och det hoppas jag vi slipperEmoji
Sol, vind och vatten (från hav & pool) vill jag ha! Emoji
 
Vad händer annars då? Jo, idag ska jag och träna med Cattis på F&S - jympa medel as usual, hej & hå, kämpa på! Och ikväll ska jag göra första jobbnatten på 8 dagar.
 
Nej, nu ska jag fixa med lite annat! See you around!
 
18 dagar kvar till Franska Rivieran! Emoji
 
 
 

14 april '13 - Life is about to change!

 
Idag är det en glad trizanlizan som sitter här och skriver. Vad det handlar om är hemligt än så länge, men mitt liv är på sätt och vis påväg att förändras - och bara till det bättre! Är superglad for what's gonna happen!
 
Annars äre söndag, min käre sambo sover som en liten bebis i sovrummet, medan jag ockuperar soffan själv och tittar på Criminal Minds och dricker cola. Gottit värre, hoppas bara jag kan sova sen! ;) Btw, hur sjukt snygg är inte Shemar Moore (Derek Morgan i CM), soooooo hot!
 
Helgen har varit bra. I fredags var jag & Cattis och tränade, sedan hade Freddis och jag tacomys hemma och tittade på film och så. Igår åkte vi till L & E i Fjugesta, då vi var bjudna på middag med övernattning hos dom. Trevligt värre! Kvällen bjöd på jättegod fläskfilégryta+pommes, massa godis, film, yatzy-spel och tjöt också. Tack för det! Vi ska bjuda tillbaka nån gång ;)
Idag har vi varit i Degerfors en sväng. Fick träffa min efterlängtade bebis --->
Åh, vad jag har saknat honom. Min älskade älskade älskade goding! Bästa som finns (delad plats med Freddan såklart!). Fick ju även träffa mamma & pappa då. Var gött och va hemma lite. Allt känns så lätt när man är hemma, då känner man inte samma stress över vardagen :) hehe.
 
Nej, nu snart dags och sova! Ha det gott!
 
Tjingeling!
 

11 april '13 - Livet leker!

 
 
Hej på er!
Torsdag idag, ledig underbar torsdag. Tacka vet jag nattjobb som innebär långledighet. Och eftersom vi är långlediga 9 dagar var tredje vecka kan man ju hoppa in och jobba extra, och tjäna lite cash också! Cash is king! ;-) Och därför kommer vi till att detta är första riktiga långledigheten jag har i år. Men har dock planerat en hel del annat denna ledighet, men det är kul.
 
Satt och funderade igår. Jag har en hel del roligt framför mig nu faktiskt. Och jag kände mig så glad över det. - --- Första grejen som händer är redan på lördag, då ska jag och Fredrik till en av mina närmsta vänner L och hennes sambo E i Fjugesta. Ska bli kul och se hur dom bor, och få komma dit och äta god mat och dricka vin är ju ett plus! :)
- Sedan helgen efter det ska lilla E komma och vara hos oss. Är alltid lika trevligt. För dom som inte vet är jag & Freddis kontaktfamilj åt en kille med down syndrom, som bor hos oss en helg i månaden. Är väldigt roligt och väldigt givande. Vi har alltid kul tillsammans. Detta har vi varit i snart ett år. Tiden går så fort :)
- Om två helger ska jag o Fredrik (mycket jag och Fredrik, men så äre.... heheh), åka först till Jönköping och hälsa på våra kompisar A och E. Var nästan ett år sedan vi träffades. Ska bli skoj! På lördagen ska vi alla fyra på våra gemensamma vänners J & H:s bröllop. Ska bli så skoj! Blev jätteglad över att bli bjuden på deras bröllop. Och ska även bli kul att träffa dom, vi inte träffat dom heller sen förra året när vi var nere i Jönet. Har köpt ny klänning, nya skor och ny väska för detta event. Även en kavaj som jag köpt för längesen men aldrig använt kommer ha sin premiär där. Kan lägga ut bilder sen! :)
- Om tre helger (har mkt roligt planerat som sagt!), är det faktiskt dags för mig, mamma, Anna och Annelie att åka till Nice på Franska Rivieran, för 6 dagars sol, bad, god mat, vin och sightseen! Ska bli så härligt. Längtar så galet så jag blir tokig! :)
- Sedan har jag självklart Tokyoresan 23-30 juni och se fram emot. Är ganska mycket skräckblandad förtjusning när jag tänker på att jag ska flyga halva jorden runt, till världens mest folkrikaste huvudstad med ALLT att erbjuda. Läs gärna på http://beasresor.blogg.se/
- Och det finns även mer saker att se fram emot, men det är det lite hysch hysch om ;D
 
See you around!
 

9 april '13

 
Sitter i soffan och försöker göra mig trött. Är inte helt enkelt kan jag lova. Är långledig nu ända till nästa tisdag, vill ju då inte sova bort denna utan göra så mycket som möjligt på denna då :)
 
Idag sov jag en stund, för jag har inte sovit den gågna natten heller. Fy bubblan! Sedan var jag och min kollega S till Stora Mellösa och lämnade kläder som skulle skickas till Lettland. Sedan blev det en fika med S och hennes son J på Märtas káfé. Åt nån god fudgekaka och drack Trocadero. Såååå gott! Avslutade min effektiva eftermiddag med att köra ett medeljympapass med C på Friskis & Svettis. Hej och hå vad jobbigt et var idag. Och svettig blev jag ;) haha.
 
Nej, dags och försöka sova igen!
 
LOVE!
 

RSS 2.0