Lör 19 feb '11 - 50 års fest ikväll!



Lördag idag, och solen skiner så härligt! Borde kanske gå ut och ta en prommenad och passa på och njuta av det fina vädret? Undra om det är kallt ute? Ibland kan ju skenet bedra.. bara för att solen är framme betyder det ju itne att det är varmt ute.

Ska snart försöka få min särbo/sambo att fixa något och äta. Är väldans hungrig =) käkade dock några ostbågar imorse, det var gottit ;D

Idag annars är det den omtalade 50 årsfesten som går av stapeln. Det är ju min fasters man S som är jubilerare och ska firas ikväll. Blir buffé och massa folk. Ska bli roligt, får ju träffa sånna som jag inte har träffat på jättelänge! Kuligt :-)

Igår hade jag ju myskväll med bästa Lollo. Vi käkade pizza, pratade och tittade på TV tills klockan slog midnatt. Men det blir väl så när man inte träffats på länge. Då har man mycket och prata om. Och eftersom både jag & Lollo är duktiga på och prata så blir det mycket prat ;) Fredrik gick till och med in i sovrummet en stund. Undra om han inte orkade med vårat tjatter, eller om han bara var trött ? :-P

Nej, dags för lunch!
Sayonara!


Fre 18 feb '11 - Pizzakväll!



Sitter här & skriver ett litet inlägg medan jag väntar på att bästa Lollo ska komma! Vi ska titta på tv och käka pizza och mysa. Var ju jättelängesen vi sågs. Senast var ju nyår, och det är alldeles för länge sedan! Men det blir ju så när man bor ca 42 mil ifrån varann, och är högskolestudenter som har massor att göra! Så därför passar vi på och ses ikväll när vi båda är i Degerfors =) Och Degerforspizza är ju alltid gott!

Annars idag har jag ätit lunch med pappi. Han gjorde pyttipanna. Var asgott, och jättejättelängesen jag åt det. Är så härligt och komma hem till mammus & pappus och käka deras hemmagjorda mat, istället för all skolmat och Billys pizzor jag äter i vanliga fall. Efter lunch skjutsade pappa mig till min gamla låg- och mellanstadieskola där mitt kusinbarn A numera går. Jag skulle dit och hämta henne, utan att hon visste det. Så det blev en bra överraskning! Fick träffa mina gamla lågstadielärarw V också. Jag & A gick iallafall hem till henne och spelade backpacker. På eftermiddagen nån gång skjutsade kusin M med familj hem mig till mamma & pappa, där jag packade lite, fixade inför imorron och lyssnade på härlig musik. Pussade såklart på min underbara Elliottplutt också! Sedan skjutsade pappa mig till Fredrik och sedan dess har jag kollat på resor samt gjort mig iordning för ikväll.
Och nu som sagt väntar jag..

Ska kolla på Two and a half men nu.
Tjooooooooooo!


Tors 17 feb '11 - Mot Värmland!



Idag styr jag kosan mot Värmland och kära Degerfors! Ska som tidigare nämnt bli väldigt härligt att få komma hem och träffa alla jag inte träffar så ofta. Speciellt skönt ska de ju bli och få träffa Fredrik, Elliott, mamma & pappa. Det är ju dom som det är svårast och vara utan, när man större delen av sitt liv är van att ha dom nära. Och efter mer än två år här nere i Jönkan så är det fortfarande lika svårt att åka ifrån dom. Speciellt Freddan, han är ju min gullis! Han vill jag ju ha hos mig jämt, 24/7, 365 dagar om året. Förhoppningsvis får jag det om ett år. Vart i Sverige spelar inte så stor roll, bara det är en medelstor stad i stil med Jönköping är jag nöjd. Och jag bli som sagt ännu nöjdare att ha Freddan där.

Annars idag har jag packat, packat & packat. Hade börjat lite smått igår, men var en del som behövde plockas i idag med. Sen har jag gjort lite träningsövningar, käkat brunch m med mig själv, kollat på Life as We know it, och gjort min del av vår C-uppsats som jag skulle gjort tills på måndag. Jag har även med mig massa artiklar hem, som jag har med ifall det finns nån lucka så jag hinner granska dem lite. Blir ju lite på tåget nu kanske.. brukar försöka & plugga litegrann iallafall.
Annars tar jag nog med mig någon bok också. Det får tiden att gå lite fortare.

Idag när jag kommer till Degen blir det inget speciellt. Mysa med Freddan och åka till det gula och pussa på min kissebebis, som inte är bebis nånstans egentligen ;)

Aja, har inge mer och skriva nu!

Tooodles!


Ons 16 feb '11



Onsdag idag... sitter här & har nyss käkat en Billys pizza & kollat på Scrubs.
Idag har jag varit i skolan och C-uppsatsat i två timmar, sen åkte jag och tränade med Anna på F&S i ca 1,5 timme. Körde löpband, crosstrainer, bröst och mage. Jag klarade av ett intensivpass i 12,5 min på crosstrainer.. det går bättre & bättre för varje gång! Kul tkr jag! Hoppas bara det ger lite resultat också =)

När jag kom hem somnade jag och sov i ca 1,5 timme. Sen ringde min faster K och pratade lite om Fredag. Jag kanske ska hjälpa dem och duka lite inför 50 års festen på lördag. Såklart jag kan hjälpa till om det behövs! Man måste ju ställa upp :-).

Imorgon åker jag hem till Degerfors. Ska bli gött och få träffa min älskade Freddis! Vi har även självstudier. Jag ska översätta ett stycke, jag ska börja imorgon och gör så mycket jag hinner innan jag måste åka. Jag måste packa också! Jag har lite ont i magen idag, så jag orkar inte traska upp till vinden idag. Sen är det läskigt där uppe, så jag går hellre på dan ;). Feg? - Ja, jag vet! Men man vet aldrig om det gömmer sig nått där uppe, eller nån som låst in sin gamla mormor eller nått..

Nej, nu ska jag kolla mer Scrubs! Och sen hämta posten =)

Tjingeling!

 

 


Tis 15 feb '11



Hej på er! Tisdag idag.. sitter just nu vid datorn & bloggar och kollar på destination.se och drömmer mig bort lite granna =) önskar jag kunde åka till värmen redan nu! Jag hoppas & tror att det blir en resa i höst iallafall. Ser ljust ut för det för min del iallafall.. Har ju sommarjobb i sommar, och kommer ha två veckor ledigt innan skolan börjar. Sen kan man ju alltid åka när skolan börjat också, så länge det inte är tenta eller praktik. Om jag får bestämma åker vi till Grekland. Kan vara världens mest underbara ställe. Iallafall det bästa stället jag varit på. Och jag har varit på en del ställen ;-) Har dock bara varit på Rhodos & Kreta, och vill därför till någon annan ö - typ Korfu, Kos, Zakynthos el Kefalonia.. sen finns det ju fler ställen som jag vill till också såklart! hihi
Skulle Bea få som hon ville så skulle hon resa ca 300 dagar av 365 möjliga. Jag menar, man måste ju fira jul hemma juh ;D Men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Annars idag har jag granskat två av tre artiklar tills imorgon. Den ena var skit och helt oanvändbar, den andra hade lite detaljer som kunde användas kanske. Ska snart ta tag i den tredje och sista för idag. Imorgon kommer fler med posten, mamma som skrivit ut & skickat till mig =)
Sen var jag även och tränade på F&S med Anna. Vi körde en halvtimmes löpband, 10 minuter crosstrainer och en stunds rodd. Det fick räcka för idag. Blev iallafall av med 304 kalorier, så det var ju inte helt dåligt inte. Jag är ju fortfarande bara nybörjare, så jag orkar inte särskilt mkt nu. Ska eventuellt iväg och träna imorgon med, får se hur länge jag är i skolan & hur mkt jag orkar osv. Ska även packa, för på torsdag åker jag till Degerfors över helgen. Ska bli mysigt & träffa mina hjärtan - Freddis & Loppanpoppan ♥. Har även inplanerat en pizzakväll med bästaste Lollo på fredagen, samt 50års kalas för min fasters man S på lördagen. Ska bli kul! Sen hoppas jag även få med mig mamma till Kristinehamn för att gå på loppis, för att se om jag hittar några tvillingböcker till min samling ;) Sen hoppas jag även att mor kan hjälpa mig och färga håret :) ska bli ljusare, och hoppas t.o.m. bli blond till sommaren =)

Nej, nu ska jag fortsätta njuta av Greklandsresor på destination.se!
Ciao!


Mån 14 feb '11 - Alla hjärtans dag!



Happy Valentinesday everyone! ♥

Med tanke på att det är alla hjärtans dag idag, lägger jag ut en bild idag på mig & mitt hjärta sedan snart 6 år tillbaka! Dagen har varit bra. Vi bestämde att iår när vi inte kunde ses så skulle vi inte fira nått värst, utan bara skicka varandra ett kort. Jag fick ett där det står "Vi kanske inte är perfekta... men vi är perfekta för varandra!". Visst är han söt min Freddie? :) Puss på han för att han är såå söt!

Annars har jag varit i skolan 9-13. C-uppsatsade en stund med A & A, sen käkade vi lunch på Hälso och sen hämtade vi våra statistiktentor. Jag har inte orkat kolla igenom den, men ska väl göra det så småningom.

Har även pratat med min blivande chef i sommar på Höglandssjukhuset i Eksjö. Är nu bestämt att jag ska jobba på avd. 9 - njurar och endokrina organ, stället där jag hade min första praktik. Ska bli roligt & spännande att få vara där och jobba. Kommer dock känns lite annorlunda denna gång, då jag förra gången kom dit som sjuksköterskestudent, och nu får jag jobba själv som undersköterska. Ska bli kul och få jobba som Uska, då jag aldrig gjort det förrut. Bara som vårdbiträde, så det är ett steg "upp" för mig! :) Sen ska det bli himla kul & få jobba på sjukhus också. Ska jobba 8 veckor, och en vecka med bredvidgång.

Nej, nu ska jag nog kolla på TV en stund. Ha det bra!




Sön 13 feb '11 - Bowling & fika!



Hej på er igen! Nu är kvällen snart slut & jag ska sova alldeles strax. Tänkte bara blogga lite först.
Har nyss kollat på Solsidan & Timeout. Tänk att Anna & Alex gick miste om 82000 spänn för att de inte visste värdet på ett Star Wars-slott. Svårt och veta vad som är värt nått eller ej... Undra om man själv har nån gammal leksak hemma man kan få bra m pengar för ? :P Tror inte det iallafall..

Nu i eftermiddag har jag varit & spelat bowling med Anna, Anna, Emil & Frida. Jag fick ihop 337 på tre serier, 4 strike slog jag.. helt okej spelat! Jag borde egentligen vara bättre, då jag enligt Anna har det i mina "gener". Förklaring: Båda mina föräldrar är bowlingspelare, mamma & hennes lag ligger i näst högsta divisionen på damsidan, medan pappas lag är något lägre, men inte jättelångt ner. Så så är det iallafall. Visst jag har ju lärt mig tusen saker av dem, så tekniken har jag, men inte styrkan. Jag vet liksom när jag ska flytta mig och vad jag gör för fel, när jag gör fel.. men det går inte bra endå :P hehe. Kul var det iallafall! Efter bowlingen åkte vi hem till Anna & Emil och fikade. Vi fick bullar och hemmagjord chokladglass. Asgott! Det gjorde du bra Äni ;) jag kommer gärna och smakar om du bestämmer dig nån gång för att testa och göra jordgubbsglass! Det är min absoluta favorit... MUMS!

Nu ligger jag här i sängen, med datorn i knäet och lyssnar på musik. Ska snart som sagt sova. Imorgon är det vardag & skola igen. Får se om jag åker och tränar imorrn eller ej.

Aja, time to run!

Btw, imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Glöm inte bort och uppvakta de viktiga personer ni har i närheten - om det så handlar om en partner, en förälder, en bra vän eller kanske till och med mormor :) Ha en bra dag imorgon folket!


Sön 13 feb '11



Söndag idag... veckans vilodag! Och det är vad det kommer och bli idag. Var ju hos Anna & Emil igår - jag, osså var Frida & Erik med också. Vi tittade på Melodifestivalen, som jag tycker söööööög igår. Var ingen som var bra. Sen kollade vi på tre filmer "The Tourist" [Rätt okej, men lite weird], "Farligt sinne" [Gick på TV, kollade inte så noga.. men verkade ok!] och "Sebbe" [Väldigt bra gjord, men den väckte mkt arga känslor i denna lilla människa som jag är.. Se den, man blir berörd! Jag blev t.o.m tårögd en sväng.], så klockan blev halv 5 när jag kom hem.

Idag vaknade jag typ 10, efter fem timmars sömn så jag är ganska trött. Blir nog ingen träning på gymmet idag. Kan göra lite push-ups & sit-ups osv.. det tar ju det med ;) sen har jag planerat att fortsätta inneha mig i sängen en stund för och kolla på filmen "Meet Bill". Logan Lerman är med, hoppas den är sevärd ;D

nej, nu ska jag som sagt kolla.
See Yah!


Lör 12 feb '11



Gött det känns att det är lördag idag, och inte söndag. För känner man att man "slösat" bort mkt tid på lördagen har man endå en dag till godo av helgen. Det är toppen! Helgen bör dock vara längre enligt mig. En eller två dagar sådär.. inga fel ;)
Vaknade i förmiddags runt 20 i 12 när bästaste Lollo ringde och väckte mig. (Vilket var bra tkte jag!). Pratade i nästan två timmar om allt mellan himmel och jord, men det är så de brukar bli när vi sätter igång.. osså var det längesen vi pratades vid via telefon, så då blev det extra mycket tjatter =) hehe

Idag har jag väldiga känningar i magen. Jag har alltså träningsvärk som tusan! Men jag tycker det är bra, det visar att mina två dagars gymmande har gett lite resultat. Samt idag har jag haft lite hemmaträning. Körde sit-ups, push-ups, nån slags magövning samt rumplyft.. 17 st av varje. Jag började med att köra 5 st av varje en dag och sedan för varje dag lägger jag på en. Idag körde jag två "omgångar", alltså först 8 av varje, sen 9 av varje.. Så ikväll ska jag köra 10 av varje. Hur ska jag orka? :P Aja, man måste ju börja nånstans också.

Ikväll ska jag iväg till Anna & Emil och titta på Melodifestivalen. Tycker det är lite mysigt & kolla på! Vet inte riktigt vem jag hejar på, får se efter låtarna har spelats. Trevligt iallafall och träffa kompisar och bara ha en härlig hemmakväll framför tvn. Man behöver inte bara ses när man festar ju ;)

Nej, nu ska jag inta duschen!

Tjingeling!

 

 


Fre 11 feb '11 - Fredagsmys!



Idag är det fredag och dagen har faktiskt varit en bra dag enligt mig. Vaknade runt 9, steg upp kvart över tio efter att jag somnat runt 01.30 inatt.. Vet inte vad det berodde på, men sova kunde jag inte! Runt 11 gick jag upp till bussen, och kl 11.30 mötte jag Anna & Emil vid Friskis & Svettis, då vi skulle gymma ihop idag med. Vi körde en kvart på löpbandet, sedan en kvart (som för mig blev ca 10 min, så det kändes jättekonstigt i låret ;/) på crosstrainer. Sedan körde vi olika maskiner som tränade mag-, bröst- och armmusklerna, så snart ser jag väl ut som Arnold Schwarznegger ;) haha

Efter ca 1 timmes gymmande tog vi duschen och sen gick vi upp mot skolhållet, då vi bestämt oss att vi skulle äta pasta på Tortellini. Sagt & gjort. Och det var både gott & mättande. Efter lunchen hoppade jag på bussen hem, och påvägen hem hade jag tänkt och lägga på två brev som var tvugna och komma på brevlådan idag. Planerade då att hoppa av två hållplatser innan mig för där finns en brevlåda, och traska resten av vägen hem. Detta för att jag trodde postlådan tömdes kl 15.00, och klockan var runt halv tre. När jag hoppat av och hamnat mitt i snöstormen, och äntligen kommit fram till postlådan står det att den töms 14.00! Gissa nån som blev rätt så sur! Jo, jag!!! Så fick gå enda hem i detta äckliga skitväder... frös ända in i märgen, så kallt blåste det.

Gick iallafall in en stund och värmde mig, och en timme senare knallade jag upp till postlådan som jag visste tömdes 16.00, som jag hädan efter alltid ska gå till! Runt kvart i sex gick Anna & jag upp till vår Ica och handlade grönsaker, för vi skulle ha fredagsmys med tacos och film. Tacos blev det, och även filmtittande. Kollade på filmen "Dumpa honom!" el "He's just not that in to you" som den heter på engelska. Var en rolig film om dejting & förhållande. Massa bra skådisar med, bla Vänner-favvisen Jennifer Aniston, och alltid lika snygga Ben Affleck :) Jag tyckte filmen var sevärd, och passade jättebra till fredagsmys för två tjejer som käkar tacos ;) Efter filmen slog vi på Let's Dance en stund, där det var filmtema idag. Tycke de flesta var duktiga som vanligt... Jag brukar inte kolla så därför tkr jag alla är bra.

Nu sitter jag här hemma och ska snart krypa ner och sova. Är trött! Imorgon blir det en vilodag från träningen. Ska träna på söndag igen. Längtar redan =) Ojojoj.. undra vad som egentligen flugit i mig? Jag som varit allergisk mot träning de första 21 åren i mitt liv :P Men nytt år, nya möjligheter, nya intressen... så är det bara!

Godnatt, puss & kram!



ps. Bara 45 dagar kvar till Rom, och Logan Lerman är snygg!  ds.


Tors 10 feb '11 - gymmat!



Ja, hör och häpna... jag har gymmat för första gången i mitt liv, och jag gillade det! Tränade tillsammans med Anna & Emil, och vi ska göra det imorgon med!
Idag körde  jag crosstrainer, löpband och cykel. Sedan tränade vi även lite bröstmuskler och magmuskler. Asroligt. Har verkligen hittat min träningsstil. Jag vet iallafall att jag nu ett tag framöver kommer köra kondition mest, då det är viktnedgång jag är mest intresserad av. Sen kommer jag köra lite muskelträning osv också, för det är ju inga fel o omvandla fett till muskler också ;)

Annars har jag inte mycket och säga. Ligger & kollar på Simpsons med datorn i knäet.

Ha det gött!


Ons 9 feb '11



Oj vad tiden går fort tycker jag! Redan 9 februari liksom.. januari har gått jättefort tycker jag. Mycket beror säkert på att jag var hemma tom 16 januari, så halva månaden gick i Degerfors, och är det nått jag lärt mig är att så fort jag är i Degerfors verkar tiden gå 700 gånger snabbare för en helg är över i en knyck.
Nästa hemfärd till kära röd-vita är nu nästa torsdag. För på lördagen den veckan ska jag & familjen på 50-års fest. Det är min fasters man S som fyller jämt & ställer till med kalas. Jag har sagt att i vår är det sånna anledningar som får mig hemmåt, hinner inte åka hem mkt nu, för jag har massor av göra.. Bla C-uppsatsen.

På tal om C-uppsatsen så hade vi handledningsträff för första gången idag. Träffade även handledaren M för första gången som handledare. Hon är även kursansvarig & vi har haft henne i tidigare kurser. Hon är jättebra och hon känns verkligen seriös vilket gör att det känns som samarbetet med henne känns seriöst. Vi fick bra feedback på vår projektplan, och även bra kommenterar på detta. Lite justeringar fick det bli, det enda som blev "jobbigt" var att våra referenser inte blev helt godkända. Vi var inte säkra på vilka källor som var okej, och då var inte alla det, så det ska vi ändra. Annars tycker jag det känns jättebra. A & A som jag skriver med är seriösa och har bra idéer. Vi samarbetar väldigt bra, och kommer överrens om hur vi ska lägga upp detta. Vi har då bestämt att vi ska jobba så mycket vi kan under dessa 6 veckor som är kvar tills jag åker till Rom, och vi alla får en veckas semester. Veckan efter börjar vår profilkurs - smärta. Ska bli spännande, men samtidigt jobbigt. Har hört att vi har både en rapport och skriva och sen en tenta. Fast ioförsig har jag uppfattat att det är en elektronisk tentamen med svarsalternativ, precis som vi hade i Omvårdnad 2. Hoppas, för då kan man ju tjäna poäng på att komma ihåg lite ;)

Annars flyter livet på.. Har kanske glömt och berättat, men jag fick för 1 ½ vecka sen 9 veckors sommarjobb på Lung- eller Njur-medicin (ej bestämt än!) på Höglandssjukhuset i Eksjö. Ska då jobba som Undersköterska för första gången. Känns jättespännande och samtidigt jättekul! Fick bra respons av vårdavdelningschefen och de som jobbade på avdelningen verkade positiva och tyckte det var roligt att jag skulle komma och jobba där. Så det ska bli trevligt. Jag ska samtidigt bo där under dessa 9 veckor. Visst det kommer bli jättehårt och va utan Fredrik hela sommaren, för det är ju oftast den tid vi har tillsammans en längre period, men jag kan inte tacka nej till ett jobb när jag inte fått nått annat, samtidigt som jag faktiskt ville jobba på sjukhus och nu fick chansen. Han får helt enkelt komma ner och vara hos mig ett par veckor under sin semester =) det är väl skit samma om vi är i mini-Degerfors el mini-Eksjö :) jag hade ju praktik där första terminen, på Njurmedicin, så jag ska ju ev. få komma tillbaka till det.. fast Lungmedicin verka kul också.
Sen hoppas jag ju på en utlandsresa innan skolan börjar också som vanligt =) der ser ljust ut för det iallafall.. så jag hoppas.

Nu ska jag sova! Godnatt på er =)


Tis 8 feb '11



Nu var det längesen jag skrev ett hederligt vanligt blogginlägg, dags och göra det eller hur ?!

Idag har jag varit ledig från skolan, har letat artiklar till vår C-uppsats, och hittat några! Hoppas de passar in bara. Sen håller jag på & tvättar. Är behövligt, och är väldigt skönt om man kan få till det en gång i veckan, så slipper det bli så mycket istället..

I helgen kom bästa Freddis♥ ner och överraskade mig och alla andra, då vi skulle på fest hos Anna & Emil på fredagen. Kvällen var roligt, vi spelade musik, drack gott & åt popcorn så de kom ur öronen på oss nästan ;) sedan blev det ju ett och annat kort taget också. Har man roligt måste de förevigas. Kvällen avslutades på Centrum, där jag för första gången på riktigt spelade Black Jack. Gick plus/minus noll, och det är ju ganska bra för första gången :)
  På lördagen sov vi en stund, sen åkte Freddis och jag o käkade lunch m Anna & Emil på a6. Käkade tacobuffé på Resturang Majoren, sedan kollade vi skorean. Efter maten åkte vi hem till A & E o de andra drack kaffe, medan jag drack cola. På seneftermiddagen åkte Fredrik & jag och kollade på när Annis och hennes lag spelade volleybollmatch. De förlorade tyvärr, men spelade jättebra! Efter matchen åkte F & jag till Maxi och handlade kvällsmat (Grekisk sallad till mig & baguette med kebabröra åt Fredrik), samt lite cola & lite annat smått och gott. Vi åt och kollade på Melodifestivalen som dragit igång. Danny & Swingfly gick vidare, medan mina favoriter var Pernilla Andersson & Jenny Silver. Men de båda gick vidare till andra chansen iallafall.
   På söndagen sov vi till elva ungefär, sen åkte vi till a6 för att käka Malaysian Curry Chicken på Soya, vilket i vanliga fall är vår lördagsgrej, innan Fredrik tog sitt pick & pack o lämnade mig för de Värmländska skogarna igen. 

Igår var jag i skolan, jag, A & A skrev klart vår projektplan II och det känns bra. Imorgon är det första mötet med handledaren, känns bra. Vi har en bra handledare så det ska nog bli bra =)

Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother!

Hare gött!


6 feb '11 - En lista om mig ;-)

Hej på er! Var längesen jag skrev. Ska försöka kompensera de nästa vecka!

Iallafall, lånade en lista från min kompis Jorunns blogg, so here it is:

Namn: Beatrice Birgit Elionora Å C
Ålder: 21, blir 22 år i höst
Bor: I Jönköping
Gör: Pluggar 5 terminen på sjuksköterskeprogrammet
Familj: Mamma, pappa & katten Elliott
Pojkvän: Ja, bästa Freddis! ♥
Favoritfärg: Rosa
Favoritplagg: Skor om det gills
Favoritplats: På en strand vid Medelhavet med en Cocktaildrink i handen ;)
Favoritfilm: Rainman el Forrest Gump
Intressen: Musik, resa, umgås med nära & kära, läsa bra böcker, gå på bio & käka biopopcorn.
Bloggar om: De tankar som slår mig, kan handla om allt från min vardag till mina inre filosofier (inte de innersta dock!)
Motto: Be what you wanna be, do what you wanna do. (Helt enkelt låt ingen sätta stop för de du tror på!)
Tro: Jag tror på evolutionen och vetenskapen så, men jag ber till "allsmäktigheten" ibland.
Bra musik: Det mesta. Men Celine Dion är den bästa!
Länder jag besökt: Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Spanien, Frankrike, Italien, Turkiet, Grekland, Bulgarien, England, Estland,

Ons 2 feb '11



Hej på er ! Nu var det riktigt längesen jag skrev.. Men har verkligen haft fullt upp! Jag har bland annat pluggat arslet av mig till Anatomitentan som jag gjorde i lördags. Satt 8 timmar en fredag bara för att plugga.. Jeezus, det var jobbigt kan jag säga.

Nu har vi även börjat m C-uppsatsen. Skriver m Adriana & Amina. Känns jättebra, vi vill samma saker & känner att vi kommit in på rätt spår. Avslöjare senare vad vi skriver om :))

Imorgon ska jag på arbetsintervju för sommarjobb. Det är som undersköterska på Lungmedicinska avdelning på Höglandssjukhuset i Eksjö. Samma sjukhus som jag hade min första praktik på. Känns nervöst men ändå bra, jag blir jätteglad om jag får jobbet, då Eksjös sjukhuset är ett superbra ställe, och det gäller då jobb hela sommaren. Det är gött!

Nej, nu ska jag äta kladdkaka & dricka cola! (Sockercravings anyone ?)

Ha det bra !!



beasresor.blogg.se .... don't miss it ! ;)


RSS 2.0