29 juli '11 - På hemmaplan!



Jag är äntligen äntligen ÄNTLIGEN! hemma hos mamma & pappa i Degerfors. Vad jag har längtat efter denna treledighet som jag ska spendera på hemmaplan i kära Degerfors. Det enda som fattas är min älskling som för tillfället är på Rhodos med bästa kompisen och gottar sig. Saknar han massor, fy & usch vad jobbigt det är utan honom! Tur att min älskade lilla bebiskatt Elliott som fyllde 4 år för 3 dagar sen finns här i huset. Det hjälper mig genom saknaden.

Har annars jobbat ett dagspass idag. Tog sedan bussen till Nässjö direkt efter jobbet och sen på tåget mot Falköping. I Jönkan kliver bästaste Äni på, vilket gjorde att vi båda slapp och åka själva, utan hade sällskap hela vägen hem till Degen. Och nu var det ju himla trevligt eftersom vi har setts alldeles för dåligt denna vår och sommar.
På tågstationen i Dfs stod iallafall pappa Bananasplit (min pappa heter Jan och kallas Banan) och väntade på mig. Gött och kunna åka ända till Degerfors för en gång skull!
När vi kom hem satte jag mig i vårt partytält på går'n med en trocadero i handen (sååååå gott!) och gluttade i mammas & pappas taxfreekatalog som dom ska shoppa i när de åker till Turkiet i augusti. Ska ju själv också åka till Turklandia och har fått en likadan katalog, men den är kvar i Jönköping. Imorgon ska iallafall jag beställa mina varor :-) Blir en del smaskigheter kan jag lova! ;-)

Livet är väl bra annars. Har en stor längtan efter semester, men nu idag är det bara 2 veckor kvar och endast 17 dagar kvar tills vi åker till Turkiet och Side. Ska bli himla gött kan jag lova. Har ju aldrig i mitt liv jobbat hela sommaren, och jag hade ju praktik precis innan så nu har jag snart jobbat i 14 veckor i sträck. Jag är verkligen inte van, och det märks ;-P När jag är ledig så sover jag typ, för jag orkar inget mer. Hmm, undra om är så för alla? Är det så? Blir man trött av och jobba? Hur ska jag då klara av ett heltidsjobb sen, och kanske familj? Eh, det löser sig! Allting ordnar sig, bara man vill!

Nu ska jag snart krypa ner i mitt gamla flickrum med cola & chips. Var så sjukt sugen igår att jag ringde och förberedde mamma på vad jag ville ha till frukost dom kommande dagarna. Och det blir kokta ägg med kaviar & rostat bröd med gurka på. Mumma!
Så ha en fortsatt trevlig afton, så ska jag försöka återkomma med mina helgbestyr. Verkar som jag har ett fullspäckat schema denna gång med :-)

Puss & kram!


24 juli '11



Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev igen. Har inte haft någon motivation. Alltid ska denna sketna motivation vara med i allt man gör. Ber om ursäkt för uttrycket men jag är allmänt trött och har varit det ett tag nu. Hemlängtan är nästan outhärdlig nu. Vill bara hem! Trivs bra på jobbet med folket där och så, det är inte det. Livet är bara jobbigt utan att ha min kära Fredrik i närheten. Det bara är så. Dessa (snart) 3 år som särbos har varit på gott och ont, men det senaste halvåret/året har jag bara känt det onda faktiskt. Längtar så sjukt mycket hem så det är grymt.
För att spä på denna längtan har nu min söta älskling satt sig på ett plan till Rhodos, Grekland för 2 veckors semester med hans kompis A. Jag är ju såklart inte ett dugg avundsjuk... nej absolut inte! Tur att jag själv ska åka till Turkiet iallafall en vecka, annars hade jag blivit smått hysteriskt tror jag ;-)

Annars rullar livet på ganska bra trots allt. Jag är som sagt bara allmänt trött. Jag har för första gången i mitt liv jobbat heltid och då i 11 veckor i sträck (hade ju faktiskt 5 veckors praktik precis innan jag började jobba), och längtar något grymt efter semester.. Men det är bara 19 dagar & 11 arbetspass kvar. Sen ska jag njuta, njuta, njuta och sen njuta lite till. Jag kommer på nått vis tycka att det är en dans på rosor att få vara tillbaka i skolan igen. Sovmorgon till klockan åtta. Inga sena kvällar, inga helger - bara jag, kompisarna & plugget... och såklart Freddis också! Hösten kommer bli bra i skolan, det tror jag. Det kommer bli en softishöst med inte allt för mycket ansträgning, precis så som jag vill ha det. Jag valde ju medvetet att lägga uppsatsen i Termin 5. Och jag är glad för det. Vem skulle inte vara glad att få ett A på sitt examensarbete/C-uppsats? Ja, jag kan nog iallafall inte nämna nån ;-)

Nej, nu ska jag göra annat. Ska försöka blogga lite varje dag!
Puss & Kram!

22 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥


 Mina tankar är hos alla dom som fått någon nära bortryckt från denna värld alldeles för tidigt. Jag önskar att livet inte vore så orättvist! ♥

12 juli '11 - Tillbaka i Eksjö.


Jag på Rhodos 2010.

Hej!
Blir visst lite kvällsbloggning idag med. Har åkt tillbaka till Eksjö idag, coh jobbat ett kvällspass.
Mådde en sväng inte så bra och hade lite temp, men jag fixade mig igenom kvällen endå. Nu är jag trött och ska snart sova. Imorgon är det dags för en A-tur igen. Sen en A-tur på torsdag, men så är jag ju ledig på fredag och då kommer min kära mamma ner och hälsar på :) vi ska ut och äta & mysa, bara hon och jag. Var alldeles för längesen faktiskt! Man behöver mor & dotter-tillfällen, speciellt när man inte träffas ofta som vi.

Nej, time to sleep.
G-night!


11 juli '11 - Ledighet slut!


Anna & jag på fest hos henne & Emil i januari 2011.

Då var sista dagen på min treledighet över då. Var som jag skrev i tidigare inlägg på a6 där jag handlade min saknade mascara samt en topp från HM. Käkade sedan på McDonalds. Tog en Big Mac & co plusmeny, för nu får man glas igen. Och jag behöver glas faktiskt. Har endast ett Ikeaglas kvar, dom andra har gått sönder. Det senaste gick i lördags av misstag, men det är sånt som händer. Är superlycklig att jag bara lyckats ha sönder ett av mina Disney-glas som är från Disneyland Paris. Dessvärre är jag ju ledsen att ett av dom faktiskt har gått sönder!

På kvällningen har jag varit inåt stan, där jag träffade Anna & Frida över lite glass & tjôt. Var alldeles för längesen vi sågs såhär. Men det var mycket trevligt & tjôta, de gjorde vi alldeles utmärkt ;-)
Nu när jag kom hem har jag packat det sista förrutom datorn, eftersom jag snart ska krypa ner och kolla på Skilda Världar =) såå nostalgiskt så det är inte sant!

Har även hunnit med att dammsuga, torka golv, diska & tvätta idag. Allt det på 40 minuter. Man är effektiv bara man ger sig tusan på det! :D

Time to sleep!
Goodnight!


11 juli '11 - Min namnsdag!


Jag & Lollo på fest i det gula, sommaren 2010!

Japp, måndag idag! Ledig även idag. Himla skönt kan jag säga! Men imorgon är det tillbaks till Eksjö och verkligheten igen. Har haft finbesök av både pojkvän och bästa vän i Jönkan i helgen. På fredagen blev det mys med Freddis med pizza & Big Daddy på fyran. Är inte den film sööt så säg!? På lördagen var det först klippning som gällde, toppade mig bara och fixade luggen. Sen shopping på a6 - handlade allt utom det jag skulle. Så jag ska tillbaka dit nu och köpa mig en mascara.
På kvällen var det festligheter och söndagen var det segheter med kortspel och mys på en filt i det gröna =)

Nu på fredag kommer min mamma och hälsar på i Eksjö också! Ska bli himla trevligt :)
Nu måste jag kila, ha det bra!


8 juli '11 - Jönköping!


Jag & Fredrik på studenten 2008!

Sitter nu i Jönkan. Är äntligen hemma! Känns jätteskönt. Älsklingfreddis är också här, det är mysigt =) Vi kollar på Big Daddy på 4an. Adam Sandler kan sin grej och Cole & Dylan Sprouse som Julian är ju supersööööt!

Annars har jag idag jobbat. Gick bra. Var så lugnt, så jag kunde gå tidigare och hinna med den tidigare bussen & det tidigare tåget hit, det var himla skönt ! :)
Sov en stund när jag kom hem, sen har jag även hunnit tvättat nästan allt. Det är gött.

Har lite ont i magen nu, så jag ska nog joina sööt i sängen.
Ha en superbra fredag!

Love


6 juli '11


Lollo & jag hemma hos henne nyårsafton 2010.

Japp, nu har det gått ungefär en timme sedan jag slutade jobbet. Har varit en lugn kväll, iallafall för min del. Kan vara skönt emellanåt det med =)
Har inte jättemycket och skriva idag faktiskt. Sov till halv elva, åt pannkakor till lunch och sen jobbat :-)

Snart är det iallafall dags o åka till Jönkan. På fredag, jag längtar!

Nej, nu ska jag läsa.

Puss & Kram!


5 juli '11 - Smälter bort!


mamma, jag, Annelie & Anna vid Fontana Di Trevi i Rom.

Hej på er!
Nu var det sådär längesen jag skrev igen.. sorry sorry! Men jag har mycket och göra.
Jobbar ju 100% nu i sommar, så jag är mestadelen på sjukhuset faktiskt. Trivs på jobbet, men har sån väldig hemlängtan att en stor del av mig önskar att tiden ska gå fort. Saknar min älskling massor, och det är svårt och vara utan honom. Ännu svårare än vanligt, då jag inte är hemma nu. Dock ska jag åka till Jönköping på fredag och åker inte tillbaka hit till Eksjö förren på tisdagförmiddag. Blir en härlig weekend i Jönkan. Ska shoppa & mysa och försöka få en klipptid. Bästa Annis kommer ju ner, så vi kommer ju ses en heldel också! Fast det blir aldrig lika mycket som förrut ;-P

Annars är väl livet som vanligt. Jag mår bra, är dock väldigt trött. Kroppen är nog inte van och jobba så mycket ;) Men det är bäst att jag vänjer mig, för snart är det ju dags på riktigt. 20 januari 2012.. då tar jag examen. Shiet, det är läskigt samtidigt som det ska bli väldigt kul o jobba. Hoppas bara jag får ett jobb =) Jag har tänkt och skicka ut lite CV:n nu i höst, så jag hoppas någon nappar :-)
Sen har jag tittat på lite distanskurser i Jönköping som jag tänkt och läsa. Man har mycket större chans och komma in på specialistutbildningar om man har extrakurser i bagaget. Och jag vill ju jättegärna komma in på specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning barn och ungdom till nästa höst. För jag känner mig mer och mer säker att det är barnsjuksköterska jag ska bli och att det är det jag vill jobba med. Helst på neonatalavdelning eller på en BVC. Men en vanlig barnavdelning skulle nog vara lika bra det!

Nej, nu ska jag kolla på film. Har fixat tre stycken, men ska jag vara ärlig har jag inte lust längre och kolla på dom :-P får se om det blir någon annan istället.
Ha det gott!

Puss & Kram


RSS 2.0