30 maj '11 - Resa bokad!



Japp, nu ska Trisanlisan ut och resa igen! Denna gång tar jag mitt pick & pack och far på solsemester till turkiska badorten Side tillsammans med mina vännisar Lollo, Anna & Elin. Där ska vi njuta av sol & bad i en hel vecka. Ska bli helt underbart. Jag längtar så in i bängen! Lovar & skriva om det på resebloggen sen --> beasresor.blogg.se

Ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har MASSOR att göra nu. Hoppas kunna blogga mer i sommar, då jag ska jobba i Eksjö och förhoppningsvis har jag ingen kurs efter mig då :)

Ha det bra alla!


Lollo 22 år! :-)

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Lollos födelsedag, hurra hurra hurra!

Vill tillägna ett inlägg till världens bästa Lollo som fyller tant idag ;D Grattis bruuuuden! ♥

  
  
  






Snälla rösta på mig!

Hej på er!
Snälla gå in & rösta på mig i Airtours fototävling. Jag kan vinna resepresentkort! =)
http://apps.facebook.com/airtours-foto/?p=photo&id=200

4 maj 2011



Oj va längesen det var jag bloggade! Sorry.. Men skolan har tagit all min kraft. Är asmycket med allt nu känner jag ! Läser just nu smärtkursen teori, har tenta på fredag, känns sådär.
Däremot ska jag ut på praktik nästa måndag. Ska vara på kirurgen, ska bli jätteroligt :) längtar som en tok faktiskt !

Annars firade jag påsken hemma i Degerfors med mamma, pappa & alla underbara vänner. Hann även med 4års kalas för kusinbarn L och faster S. Ska även hem till Degerfors i helgen. På lördag fyller bästa Lollo ♥ 22 år, och detta måste ju firas när vi båda är i Degen ! Sen på söndag ska Freddis & jag på dop. Hans systerson I ska döpas. Ska bli mysigt och se hur stor han har blivit. Har inte sett honom sen i januari =)

Annars rullar livet på med träning, skola & allt vad livet har att erbjuda. Kan berätta att min resenerv har gjort sig påmind många gånger under denna vår, mycket på den senaste tiden, och jag vill bara ge mig i kast med att boka en resa, men just nu finns ingen tid. Får se om de blir en sista minuten-charter med brudarna, eller någon cityweekend med päronen & någon mer. Nånting mer i år kan jag nästan garantera att det blir. Hur skulle jag annars klara mig ? ;)
Har ni itne kikat i resebloggen & läst om Rom tkr jag att ni ska göra det!
Sen tycker jag även att ni ska gå in & rösta på min bild i en fototävling på airtours, där jag kan vinna resepresentkort. SNÄLLA !!! ♥ --> http://apps.facebook.com/airtours-foto/?p=photo&id=200

Nu ska jag plugga lite till!
Ha det bäst!



RSS 2.0