Dfs snart ;D



Sitter här och har gjort varm choklad på den sista mjölken vi hade. Lika bra och göra nånting gott av det, när vi ändå skulle få hälla ut den idag eftersom vi åker till degerfors om typ 2 timmar. Ska bli jättehärligt och få åka hem och träffa mamma, pappa, fredrik och elliott igen <3 Saknar dom jättemkt när jag inte är hemma! Idag blire och åka in till kgas bowlinghall och kolla när mamma spelar nån match, annars får jag inte träffa henne idag, för hon och hennes bowlingkompisar ska dricka bärka och bada tunna. Jag är avundsjuk! Men blir ju mys med darling också =) Det ser jag fram emot mest. Imorgon blire lunch med Lollo och Anna på kinan, himla gott! Var längesen vi 3 sågs, och då tänkte vi att vi kunde passa på och luncha nu när alla tre befann sig i degerfors. På kvällen blire tacos-mys i det gula ;D sen ska jag försöka och plugga lite, har ju seminarium på tisdag och tenta om 3 veckor! Läbbigt. Har ialllafall kommit underfund med HUR jag ska plugga iaf ;) Sen nu på torsdag ska jag på fältstudiedag på Ryhovslassarett, på barnkliniken ;) är jag glad eller är jag glad ? och fredag flyttar jag in i min nya lya :) fredrik, mammi & pappi kommer ner med grejorna, mamma & freddan sover sen över, pappa åker hem för han skulle spela match eller jobba kommer inte ihåg på lördan, men kul att dom kommer ner iallafall :) På måndag ska jag hämta nycklarna, YAY ! ;D Så nu vet ni, har ni vägarna förbi Jönköping är det givet att ni slinker in på en fika ;))

Mitt och annas tillstånd vad det gäller sjukdom 'är väldigt varierande. Jag mår iaf bättre än igår, anna mår fortfarande inge bra :( så vi har under dom här dagarna smittat varandra om vartannat,. Inge braa alls.

Nej, nu ska jag försöka reda ut trasslet till hår och dricka upp min underbara choklad!


Tjosan!



Loveyoubaby ♥

alvedon..



JAG ÄR SJUK, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Man har inte tid och vara sjuk när man är högskolestudent. Ändå ligger både jag o annis sjuka, så de bara är jobbigt.
´Tacka gud för alvedon och reliv iallafall.. jag tror inte jag skulle överlevt utan det nu känner jag.
Imorrn blire iallafall hemfärd till degerfors. Gött o få vara hemma. Saknar min älskling oerhört mkt.
Blir endel plugg i helgen också, då man har seminarium på tisdag.

Nej, nu gör örat ont igen, dags för en ny tablett..

Hejrå

Babes nya jobb!



Ja, onsdag kväll idag. Sitter här och kollar på Vänner med Annis. Dom har nyss fått reda på att Phoebe är en porrstjärna. Eller är det hennes tvillingsyster Ursula? Ja, det är den stora frågan.
Har haft föreläsning idag, en dubbel om 2 saker, eller vad man nu ska säga. Först var det profession, sen förbättringskunskap. Gick bra må jag säga, och det var riktigt riktigt skönt och få sluta en timma tidigare. Så jag kom hem helt mycke tidigare! Gick och handlade på Ica, blidde mjölk, sockerdricka, marabou choklad, en chokladmuffins, lingonsylt, paprika och minestronesoppa. Gottans. Kvällens dinner blir potatisplättar och rivna morötter. Så underbart gott.
Imorgon blir det en jättelång dag i skolan men lunch ute med Elin och Anna. Gott! Elin visste nå bra ställe med buffé och de passar extra bra till lunch =) Sen på fredag bär det av hemmåt till Degerfors. I'm looking forward to it. Och nästa helg kommer mammi, pappi, darling och ev Loppan ner och flyttar in mig i min nya lägenhet =) Fun!

Nej, nu ska jag göra nått annat.

Vill bara säga;
GRATTIS ÄLSKLING TILL NYA JOBBET! ÄR SÅ GLAD FÖR DIN SKULL <3

Lägenhet!



Ja, då var man lägenhetsägare då! Fick lägenheten. Skrev kontrakt kl 15.00 idag. Känns så jävla skönt. Och nu ska Fredrik komma ner och bo hos mig hur massa som helst :) Flyttar enligt överrenskomelsen in 1 februari, men mor, far & Freddan kan inte komma ner till Jönköping förrens typ 2 helger efter, och lite svårt och sova i lägenheten utan säng :P haha.. har iallafall köpt ny säng och nytt skrivbord som jag ska ha här nere. Göttans! En 120 säng tom, ofantligt göttit.
Annars idag har vi haft seminarium, det gick väldans bra tycker jag. Inget att vara orolig för. Fick även mina böcker från adlibris, så jag läste lite ur den ena - Omvårdnad i ett mångkulturellt samhälle. Läste om patienter som är med i Jehovas vittnen och Mormonkyrkan. Tycker det är ganska intressant att läsa om olika kulturer. Annis och jag var och handlade också, och lagade lite food. Blidde grillad kyckling och potatiskroketter. Underbart gott! Medan vi käkade kollade vi på Madagaskar 2. Redigt bra, fast ettan är mkt bättre.
Annars idag blire kanske TP kändisutgåvan och film. Och i möra är jag ledig =) dåå ska jag sooova länge och bara slappa. Onsdag har jag en föreläsning mellan 13-16, torsdag 3 föreläsningar, så jag är i skolan mellan 9-17, väldigt jobbigt tycker jag, men jag har ju kompensation och är ledig på fredan och åker till Degerfors då :) WUNDERBAAART!

nej, nu ska jag göra nått annat


Puss & Kram



Saknar baby <3

Home sweet home



Det är helt underbart och vara hemma i Dfs igen ! Jag och Fredrik vaknade för en timme sen, och sen dess har vi myst och kollat in lite möbler på blocket. Kan ju vara bra och ha lite nu när man ska flytta.
Igår kväll låg fredrik och jag i varsit hörn av soffan och glodde på skräckisen "Från andra sidan", och jag tyckte faktiskt den var läskigt ! Hon Calista Flockhart ( Ally McBeal ) spelade huvudrollen, och hon fixade faktiskt och spela skräck också, fast hon kanske är bättre som komediskådis :)
Idag blire mys och sen ska jag och spela med BP , faan så skoj ! Var ju en hel evighet sen, så nu tyckte jag att vi kunde passa på när fröken åkesson ändå var i stan, hehe.
Ikväll blire mat hos mammi och pappi - kött & bakad potatis - på min begäran ! Måste ju ha redigt goo mat när man endå är hemma. Och snart blire slut på denna skitmat , för då ska de dieteras så jag får en "snygg" beach09kropp, nejdå, så jag kommer i mina favvisjeans igen ;P hahaha
I möra vankas de 20års partaj för en viss bergstedt som hade äran att fylla systembolag förra veckan. Måste ju fira att hon äntligen kan köpa sprit i Sverige ;) sen efter de kanske de blir statt, jag är inte så taggad på de, men vi får se.
Innan partyt blire mat hos mor o far ( måste ju utnyttja deras matlagning till max när man är hemma ), då blire grillad kyckling o pommes. Sen ska jag försöka plugga så jag dööör denna helg inför måndagens seminarium.
Söndag kl 17.48 går tåget från laxå station. men jag kommer igen om en vecka !!


nej, nu blire mys med sötis <3


hej svejs !

Äntligen Hemma



Ja, äntligen var man hemma i Degerfors. Efter en mycket lång dag kan jag luta mig tillbaka och gotta mig med älskling, godis och skräckfilmer ( Från Andra sidan & Skeleton key ).
Resan från Jönköping till Degerfors gick bra. Dock mycket väntan. Åkte mot Juneporten vid 12.49, var framme vid ett och var klar och satt och vänta vid 13.15, tåget gick 14.01, hur kul var de på en skala? Jag åkte såpass tidigt från Anna bara för att jag trodde att jag inte hittade, men de gjorde jag ju. Nästa gång ska jag ha fika och något läsbart med.
På resan mellan Jönköping och Falköping han jag slumra en stund, vilket gjorde mig ännu tröttare än vad jag redan var. På plats i falköping fick jag sitta ute och vänta i kylan i 25 minuter. Inte så skoj kan jag meddela.
Men iallafall mellan falköping och laxå tog jag mig tid och läste igenom mina anteckningar från föreläsningarna. Duktigt av mig tycker jag! :)
När jag väl kom till laxå stod världens bästa älskling där och väntade på mig. Mysigt med pussar och kramar. Har längtat sååå efter honom ♥
Vi åkte hem till mammi och pappi, och pussade på Loppan. Och slängde ut alla kläder som mamma skulle få tvätta åt mig ;p
Sedan for darl och jag ner och käkade pirre med Laxman. Delade en Niklas special med Lax. Gottans!
Efter det åkte jag o snutt hem till moder och fader igen för och hämta grejor som vi lämnat kvar när vi keeeka pizza.Sen stod det myys på schemat! Åh, vad jag längtat och få bara krama honom!

Nej nu blire en skräckis med nobless och cola =)


Pussssisar!

Hemfärd



Japp, idag bär det av hemmåt för en långweekend i mitt kära Degerfors. Sitter här och skriver, lyssnar/kollar på vänner också.. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Vaknade halv 9, läste ut min Hänt Extra-tidning, sen kollade Anna och jag på vänner, och nu som sagt sitter jag här.
Ska få tummen ur röven och fylla ut mina anteckningar, som jag inte han igår. Måste ju kunna plugga lite till seminariet på måndag. Om livet går som jag vill har jag en lägenhet nästa vecka! :)
Gårdagen var mer än bra! Sittningen var väl planerad och mycket underhållande må jag säga. Men att vårat lag inte vann var den största förlusten och besvikelsen. Vi som vunnit alla tävlingar! Vi var helt enkelt dåliga på och fjäska, och det fick vi höra sen också :P Men två ur vårat lag vann ju årets nolla (Palm) och årets fadder (Emma). Stort grattis till dom! Maten som bestod av hamburgare och pommes var gott, och vårat lag vann ju första tävlingen så vi fick hämta mat först. Gött! Kvällen blev ju roligare ju mer man fick i sig, dock fick jag alldeles för mycket i mig. Men efter att haft så ont i fötterna att jag inte kunde gå, satte jag mig ner och drack vatten och var nästan nykter när jag kom hem halv 3. Stackars Anna som låg och sov, och skulle upp 8! ;) Men som en god kamrat gick jag också upp halv 9 (hon snooza tills dess). Måste tacka Anna i klassen också som lånade mig pengar till taxin hem också!:) Vettefaan hur jag hade kommit hem annars, eftersom jag missat sista bussen som gick hem. Och gå hem i mina skor var inte ett alternativ. Men pigg är jag idag iallafall. Inte ett dugg bakis. Är så skönt. Mina närmsta vet hur DÅLIG jag kan bli dagen efter. Så jag är oerhört tacksam att jag mår som jag mår idag. Mitt karma måste ha varit bra igår, eftersom dagen efter betyder att man mår som man förtjänar, och jag mår på topp! 
Jag är ju så taggad och åka hem till alla mysisar ( Fredrik och Elliott ). Och jag ska få komma hem och äta mammas och pappas mat! Im längting too much.

Nej, nu blire lite skolarbete, sen ska jag slänga mig i duscha !!

CYA


Älskar dig skrutt ♥

Förfest, sittning, mellanfest, utgång!



Ja, vad tycker ni om dagsschemat för mig idag då?
Själv tkr jag det ska bli en alldeles förträffligt trivsam kväll ihop med faddar, lagkamrater, mat och gott och dricka :)
Sitter hät och har nyss gjort mig iordning. Ska försöka fylla ut mina anteckningar från dagens föreläsning om hälsa.
Måste säga att Gunilla, våran föreläsare/lärare (hon kommer tex bevaka våran grupps seminarie på måndag), är helt grym. Jag trodde aldrig en föreläsning på högskolan kunde vara så rolig! Jag måste säga
att jag trivs extremt mycket som student och att plugga i Jönköping var inte ett misstag. Jag har en helt rockig klass, roliga lärare och vi läser bara 1 kurs i taget! Rena himmelriket mot vad jag trodde det skulle vara. Dessvärre är jag redan nervös för tentan som kommer om en månad, men innan dess hinner jag vara hemma i dfs 3 ggr, en av gångerna kanske blir 7 hela dar :) Nej, ikväll blire först förfest hos Vildana, sen sittning, sen mellanfest hos Vildana och sen utgång på Kåren! Oh, I like!! ;)
Fast jag saknar snuttigullisen så det gör ont!! Men jag kommer snart hem till han och till min hårboll ♥
har redan domderat mor och far om vilken mat det är som gäller i helgen! ;-) Om jag nu endå ska komma hem måste jag väl få go mat?
Annars äre ganska lugnt på min front. Plugg inför seminariet på måndag blir det, men lite annat skoj måste det ju bli oxå. Jag ska iaf lära degerforsarna hur man spelar caps! ;)

aja, nu ville Annis ha datorn.

Höres =)




ÄLSKAR DIG BABY ♥

Första föreläsningen

Japp, idag var det dags för första föreläsningen. En 3 timmar lång historia om omvårdnad. Jag är trött kan
jag meddela. Men jag kan faan så mkt bättre om omvårdnad. Haha.
Måste kolla pingpong och fylla ut resten av mina anteckningar, så jag kan plugga lite nu när jag ska hem.
Imorgon vankas de sittning med chartertema, och jag ska agera reseledare ;) eller ja, iaf föreställa en. Blir förfest med vårat lag, röda laget, hos Vildana, tror ja de var :) sen blire väl Kåren på kvällen, så jag är lagom bakis när
jag beger mig hemmåt på torsdag, haha.
Annars idag ska jag bara slappa och kolla på TV. Annis den hurtbullen ska på träning, så jag har hela lyan för mig själv. Gooit! ;) haha
Imorgon i skolan vanskas 3 timmars föreläsning om Hälsa, sen en 2 timmars om nånting med Nursing , nått internationellt grejs, som några sjuksköterskor från wales har, får se om jag orkar stanna på den. Får se hur stor frestelsen om att sluta 12 istället för 15.00 är imorrn! haha

Nej, nu ska jag äta korv.

Saknar dig baby ♥

Mycket på gång!



Ja, nu är det mycket på gång. Hemfärd på torsdag eftermiddag, kl 14.00 Jönköping station. Ska bli så skönt och äntligen få komma hem till mitt röd-vita! Var ju 2 veckor sen jag såg mitt älskade troll (nästan iaf). Sedan har jag ev en lägenhet på gång, eller i allafall en visning denna vecka förhoppningsvis. Den ligger i samma hus som Annas, och ligger på samma plan, så vi blir housisar iställe för roomisar ;) Annars idag är det sista gången med insparken, är spexplanering och middag. Ska bli kul. Annars sittning på onsdag och plugg som står på schemat innan hemfärd. Btw, så tycker jag att det är himla kul att Anna E har flyttat hit från Degerfors. Skönt och ha en degerforsare i klassen! Och roligt att det var någon man kände sen länge tillbaka.

Nej, nu ska jag duscha!
Party på lördag, skoj skoj ! :)

See you around folks!

/ B.

Elin 20 år! :)



Grattis till Elin som fyller 20 barre idag! :)


Trött som f**n !



Söndag idag, och jag är trött som en jag vet inte vad. Och det beror nog inte på att jag har sovit för dåligt, utan snarare tvärtom - jag har sovit för bra, vilket resulterar i för länge, vilket gör att man blir så jävla slö.
Igår tittade jag och anna på film, först she's the man och sen slutet på national treasure. Sedan låg vi o prata om allt
möjligt, och jag vet vad anna skulle välja på en sak! ;) de trodde man inte! haha
Nej, nu blire frulle bestående av jordgubbsyogurt + vänner.

See ya


Miss mah honey <3


ps, första dan i skolan på riktigt imorrn! Scary! ds.

Lördag; Sjuk!



Hallå!
Lördag eftermiddag får man nog säga. Har nyss ätit mat, blev buffé på husmanskost ala Bea & Anna innehållande, köttfärsås & ris, pannkakor, varmkorv och pizzasallad :)
Annars idag har vi städat och handlat. Eller jag har handlat och så har jag hjälpt anna o städa.
Ikväll blire lugnt, eftersom jag åkt på en redig förskylning med alla tillbehör. Så det blir ingen inspark för mig.
Nu ska vi kolla på tomten är far till alla barnen. Man har bra koll om man vet vems mamma & pappa som är vems.

See ya !


Saknar min babe <3

Myskväll med pizza, godis & film :-)



Fredagkväll, vilket i mitt och annas fall betyder myskväll med pirre, gottans och en hel del bra rullar! :)
Min dag började med och vakna 12 och drog på National Treasure, duschade vi 2, åkte och mötte Anna vid 3, då gick vi först till Hemmakväll och hyrde filmerna "Hairspray" & "Saved" och massa godis =) sen gick vi till willys och handlade mat och sen blidde de pizzerian vid anna :) åt och satte på hairspray när vi kom hem, kollade nyss klart på den och ska kolla på "Are you smarter than a fifth grader?" på Trean :)
sen blire saved eller let's dance med mer godis

Puss hej !


Kommer till dfs på torsdag eller fredag :)

Lite mojs :)


du och din partner


Vad heter ni?

Beatrice Åkesson Clarelius och Fredrik Svanberg
Hur träffades ni?
Först klasskompisar, sen börja vi prata på msn, började umgås som kompisar och sen klickade det ;)
Är ni förlovade?
Nej, men snart hoppas jag :D
Bor ni ihop?
Nej, inte just nu iallafall, tyvärr
Har ni barn?
Neej
Har båda körkort?
Fredrik
Isåfall, vem kör bäst?
Fredrik antagligen ;D
Kommer du ihåg er första kyss?
ja, mkt väl :) 1:a april 05
Vem sa "Jag älskar dig" först?
Jag tror de var fredrik faktiskt
Vem är äldst?
Fredrik
Vilka stjärntecken är ni?
han är jungfrun, jag är våg
Vem fyller först på året?
Fredrik, 29 aug
Vem är längst?
haha, Fredrik
Vem sjunger bäst?
Jag, lätt ;D
Håller ni i handen på stan?
Det händer
Var nån av er oskuld när ni träffades?
Ja, båda
Kände ni varann innan ni blev ihop?
ja, var ju kompisar innan
Vad har ni gemensamt?
Inte så mkt, men de gör inget ;D
Blev du kär i första ögonkastet?
Njaa, vettefaan, men det tog lång tid innan jag vågade erkänna för mig själv att jag verkligen var kär i honom
Har ni någon speciell låt?
Nja, kanske Utan dina andetag med Fairytales
Har ni några "fri kort"?
Näver ät en bäver!
Har ni stora framtidsplaner?
Finns nog en del
Har ni gråtit i varandras armar?
Det har hänt många gånger
Har ni varit utomlands tillammans?
Ja, några gånger
Vilket är ert bästa minne?
Åh, finns så många, kan inte välja :)
Vem lagar bäst mat?
Fredrik, måste jag nog tyvärr erkänna ;>
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
det händer
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
nej
Blir du lätt svartsjuk?
Jag är svartsjukan själv
Brukar ni bråka?
ganska ofta, vi tkr olika om det mesta
Ringer eller SMS:ar ni mest?
Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Hela han är finast!
Vad använder ni för preventivmedel?
p-stav
Brukar nån av er prata i sömnen?
båda


Livet rullar på




Jodå, det rullar på för fullt här nere i Jönköping.
Vet att jag lovade att jag skulle blogga jämt när jag kom ner, men det har jag ju inte hållit. Sorry!
Men jag tänkte kompensera de med att skriva nu :)
Femte dagen här nere, och jag måste säga att jag trivs, saknar dock min lilla stora älskling.
Vi har haft info och inspark nu i tre dagar, fjärde idag. Men jag har inte mått så bra idag, så jag kommer nog inte iväg
ikväll. Skulle vara prov-sittning + hemligt uppdrag, men jag har verkligen ingen ork.
Men jag ska iallafall som sagt försöka skrapa ihop till ett ganska bra inlägg här ;)
Börjar med söndag, mamma och jag kom ner, checkade in på hotellet, slappade lite och kollade på School of Rock, en av mina favoritfilmer =) sedan gick vi och handlade på hemköp och tog en fika. Jag tog varm choklad och en chokladboll, så gott! sen åkte vi tillbaka till hotellet och moffade godis och väntade på att Äna skulle ringa och berätta att hon spelat klart sin match. När hon gjort det åkte vi hem till henne med lite grejor, bla mat som vi hade handlat, sen åkte vi till en restaurang och åt, jag åt oxfilé, göör gôtt, som en riktig degerfôrserô hade sagt. Som grädden på moset skålade vi med cosmopolitan, sen skjussade vi tillbaks anna, och så åkte vi tbx till hotellet och kollade TV.
Måndag morgon innebar pirr i magen, då det var upprop, info + insparkens första dag. Vår första insparksdag innehöll stadsvandring med frågesport, sen trapphusleken, där vårat, det röda laget vann;D, fast inte på stadsvandringen, där kom vi 2a. Sen blev det "speeddating", då vi fick svara på frågor på allt mellan himmel och jord. Sedan var det puböppning på Kåren, och såklart var jag och anna där. Det är tom enda dagen jag varit där, skulle egentligen ut idag, men eftersom jag inte ska på insparken alls så ska jag ju heller inte ut. Tisdagen såg ut som sådan, att vi började med overallköp, sen overallcermoni, väldigt fint [ta de som du vill =)], sen lekte vi cluedo, och alla grupper löste mordfallet, men vi hade bäst motiv enligt oss iaf. Sedan vare caps, och det orkar jag inte förklara hur det går till, men är nån sugen på o spela eller veta kan vi spela nån gång! Onsdag, som det var igår, innebar det information om allt möjligt, bla data-info. På kvällen vare dags för inspark, dag 3, vilket innebar Hide and seek. Det gick ut på att vi gick runt på olika stationer och svarade på frågor, och svarade vi rätt fick vi en bokstav, sen skulle vi bilda ett ord, och vårat lag som inte sprang (de gick på tid, den som var först vann), var först med och lämna in iallafall, och vann gjorde vi. Sen blev det tippa kryckan.
Och idag skulle det som sagt bli hemligt uppdrag och prova på sittning, men jag tar den riktiga sittningen istället =)
Kommer hem till degerfors nästa helg och troligtvis helgen efter det också. Åker troligtvis tors em, eller kväll. Längtar så, får ju träffa min älskade snutt då! <3 Saknar han massor, och jag saknar min bebis loppan också <3

Nej, nu ska jag kolla på Vänner, imorn är det fredag och då ska jag sova läääääänge!


Pusss o hej !


Last day..

.. in Degerfors.
Känns lite sorgligt faktiskt. Men jag har ett stort äventyr att se fram emot. Och insparksschemat ser väldigt roande ut. Poängjakt och akademin ;) På ett bra sätt ser jag fram emot och flytta, på ett dåligt sätt gör jag det inte. Men det
är väl något man får leva med.
Idag har jag haft Mary Kay-klass, det blev jag, mamma och Anna. Fick prova massa olika hudvårdprodukter, och jag tyckte dom var himla bra. Priset var dock lite för högt för en blivande student som mig. Trevligt var det iallafall.
Nej, nu ska jag göra något vettigt. Och kom ihåg och följa min blogg nere i Jönköping :) Jag ska försöka och skriva om allt som händer och sker.

Puss & Kram

Bea

=))



Hallå på er läsare !
Sitter nu hemma hos moder och fader och skriver några rader. Fredrik är och jobbar. Han har inte fått jobba nånting på jättelänge, så ringer dom idag och säger att han får jobb nu i natt och i morgon natt. Känns lite träligt bara att det är våra sista dagar ihop innan flytten. Men jag förstår honom att han inte tackar nej. Jobb är ju endå pengar.
Ska iallafall sova här, sista natten jag sover i det gula nånsin? Nej, jag lär ju sova där när jag kommer och hälsa på! För det kan jag lova att jag kommer och göra. Jag kommer sakna Fredrik, mamma, pappa, Elliott och Degerfors så mycket! Så jag ska åka hem så ofta jag kan.
Tänkte bara meddela att jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nere i Jönköping, så ni vet hur studentlivet går, och hur jag försöker överleva utan Fredrik.
Men det ska gå det här. Han kommer ju ner så fort jag får egen lya och ett jobb, och han och jag har varit jätteduktiga och sökte 3 jobb bara idag! Och 4 eller 5 igår, så jag håller alla tummar jag har att han får ett av dem. Speciellt ett av personlig assistent-jobben som han gärna vill ha.
Men sånt är livet. Ska krypa till kojs och gosa med mina oranga bebis.
Puss hej!

Efterlyser den som skrev en snäll men anonym kommentar i gårdagens blogginlägg. Undrar bara vem du är, så att jag kan svara på din kommentar ;) Om du nu ser det här & vill tala om vem du är förstås! :-)



"Be what yo wanna be, do what you wanna do!"

Funderingar



Ja, jag har en del funderingar över allt som sker just nu. Hur livet som student är, hur det kommer och kännas att bo i Jönköping, hur lång tid det tar innan jag får omtenta och hur jag kommer klara livet utan Degerfors. Alltså när man bor i degerfors så känner man bara - Åh, jag vill flytta ifrån detta helevetes rövhål. (starkt uttryckt), men när man väl står på tröskeln till att lämna världens ände, som degerfors faktiskt känns som, så blir man lite ledsen, för det här är ju endå ens hem. Jag har bott hela mitt liv här, jag har lärt mig gå, stå och prata här, jag har byggt upp min vänskapskrets här, jag hittade kärleken här, jag tog studenten här, men framför allt, jag har ju mamma och pappa här! Visst har jag bott hemifrån och försökt och få så lite hjälp från dom som möjligt, men har det varit nått så är det bara ett telefonsamtal bort så är dom här! Fast å andra sidan tycker jag det ska bli väldigt kul och flytta också. Jag ska få bo i en ny stad, gå på en ny skola och träffa nya människor, och det är ju kul. Fast även om jag tycker att det är kul, är jag rädd, rädd åt a helvete. För det är så olikt det jag är van med. Mest är jag nog rädd och åka buss, för jag är så rädd och åka fel, haha. Fast det är jag hemma i Degerfors/Karlskoga med. Tur att Anna bor där nere, så hon kan hjälpa mig med bussandet. Och sen ska hon få visa allt de andra som finns där nere. Och jag kan äntligen följa med henne till det omtalade Akademin!

Nu kom Elin :) Hej svejs

Jönköping nästa :)



Ja, nu fick man reda på att man kommit in på sin efterlängtade linje! Flytt ner till Jönköping på måndag, det känns så jävla bra. Ska bo hos Annis ett tag, förhoppningsvis (för Annas del) får jag en lägenhet snart, så min älskade darling kan flytta ner till mig oxå. Så december 2011 är jag en fullbordad sjuksköterska, redo för framtiden! :)
Jag ser verkligen fram emot o flytta, det ska bli så jävla skoj =) och jag är så lättad att jag kom in överhuvudtaget :) tack den högre makten som hjälpte mig, och tack mina mkt bättre betyg ;D

nu ska jag slå min blivande roomie en pling ;)


Toodles !

RSS 2.0