Sön 19 juni '11



Oj, nu var det jättelängesen jag skrev! Förlåt, men det har varit massor med skolan & praktik och jag vet inte vad.
Sitter nu i Eksjö, en liten småländsk stad där jag under 8 veckor ska sommarjobba som undersköterska på njurmedicin på sjukhuset som finns här.
Har gått en vecka bredvid, eller ja 3 dagar, känns väl bra, men det tar ju tid och komma in i det. Så är det ju bara.
Sen längtar jag till Turkietresan jag ska iväg på 3 dagar efter att jag slutat jobba här. Kommer bli asroligt. Därför är det värt och jobba så man kan tjäna lite pengar och göra dom här grejerna =)

Annars har jag haft 5 veckors praktik på Kirurgikliniken med inriktning Kirurgisk allmänmedicin. Hade en superbra handledare som hjälpte mig mycket, och jag känner mig säkrare i min kommande yrkesroll. Däremot är jag endå glad att jag har en termin kvar innan jag är färdig, så jag får bli helt säker.

I helgen har mamma & pappa varit nere och hälsat på mig i Jönköping, då de skulle hjälpa mig och flytta resten av sakerna hit till Eksjö. På fredagen käkade vi tunnbrödsrulle på Hasses City, sen hade jag Vin- och kakkväll hos bästa Annis som jag inte träffat på jättelänge. På lördagen fyllde min kära mor år, så vi firade henne med paket & tårta, och på kvällen åt vi tillsammans med Anna på Chili Thai, en thairestaurang i stan med jättegod mat.

Annars har det inte hänt så jättemycket! Ska försöka och skriva om min sommar här i Eksjö.

VÄL MÖTT!


RSS 2.0