Glader choklader!

Idag är jag sååå glad! Bokade i eftermiddags flygbiljetter till Berlin. Så den 23 - 26 feb befinner sig jag & Matilda i tyska huvudstaden och utforskar allt vad den har att erbjuda =) Åh, det ska bli så roligt! LÄNGTAR GALET MYCKET REDAN!
Har tenta mån 22 feb, så det blir en liten efter-tenta-resa :) synd bara att fler inte kunde följa med, men så blire väl när man får spontanryck och ska boka 2 dar efter att man vet att man kan ;D

Imorgon blire Örebro med Lulu (underförstått Lollo). Vi ska gå på Marieberg och Ikea, luncha och sen kolla på Calle & Erik när dom sjunger och har signering på ÖBAB bil.

Nu ska jag sova.

Tjing,


Wihoooo!

Jag klarade mikrobiologin. Fick tom ett D-betyg (ca G+)! Fatta att jag är glaaaaaaaaad =)

27 jan '10

Onsdag idag. Försov mig till klockan 12, så jag bestämde mig för att åka till skolan efter lunch, eftersom föreläsningen för dagen skulle fortsätta 13-15. Kommer dit och träffar Matilda & Anna. Pratar med dom lite o så, sen runt kl 13 börjar föreläsningen som sagt, men slutar 14. Alltså en timma tidigare. Jag hade alltså gått till skolan för en timme!? Kändes ganska ovärt. Men men, jag kom upp ur sängen iallafall ;)

Om en stund ska jag åka ner till Juneporten och catch a train. åker ju hem till degerfors idag =) Och jag ska bara hem och ha roligt. Inget plugg här inte! Måste vila upp mig efter dom där två tentorna som var förra veckan. Är ganska slutkört känner jag. Not good..
Ska även hinna träffa älsklingen, Elliott, mamma & pappa såklart + massa sköna bönor! :) Lördagen blir iallafall en fullspäckad dag ihop med bästaste Lollo i Örebro =) Vi ska bla på Ikea och sen lyssna på när Calle & Erik spelar. Men vi ska inte ha nå autografer, bara lyssna =P

Glömde och berätta att vi var hos Matilda i lördags. Det var jag, Matilda (såklart!), Jorunn, Anna H, Frida och Sophia. Vi spelade PARTY-alias. Var jätteroligt! Speciellt för att mina lag vann :D Var först med Matilda, och sen var jag med Frida. Och som sagt vann båda mina lag ;-) hehe

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Bloggar kanske senare =)

Love 'n care! <3

//


26 jan '10

Sitter här och kan inte sova. Klockan är över halv 2, vilket talar om att det är läggdags för längesen när det är skoldag imorgon (eller idag egentligen). Inget roligt och inte kunna sova. Och jag har ju haft mina sömnsvårigheter nu ett tag. Kan ju ha med årstiden och göra. Att det är så mörkt, kallt och dystert att man helst vill göra som björnarna och igelkottarna och gå i dvala tills våren kommer. Hade inte varit fel alltså!

På tal om våren, så längtar jag galet mycket dit. Jag vill ha vår, så man kan börja använda sina vårskor! Jag köpte ju mig ett par nya förra veckan, and I'm dying to use them! Dom är galet snygg, höga som helvete och fruktansvärt roliga och gå i. Kan ni fatta att jag längtar?
För er som inte ungått Bea skofanatikern vet HUR MYCKET JAG LÄNGTAR =) hihi

Annars äre som sagt tisdag idag. Nya kursen "Arbetsliv & organisation" börjar idag, och håller på till 22 februari. Då är det tenta. På onsdag äre föreläsning 9-15. Sen kl 17.54 sätter jag mig på tåget hem till mitt kära Degerfors för och spendera 6 dagar där ihop med några av dom bästa. Har en MASSA planer, och plugg ingår inte nånstans! Ska bli jävligt underbart och slippa plugga för en gång skull och bara vila upp sig, träffa mysiga människor och äta mamma & pappa ur huset ;-) För tro inte att dom slipper och laga mat åt mig inte! När jag får möjlighet att slippa laga mat, så tar jag den möjligheten. Hatar att laga mat! Jag ska bli rik, och ha nån som lagar god mat åt mig varje dag. Däni!

Tentor har jag haft två stycken under en kort tid. Vetenskaplig grundkurs (Vetenskapsmetodik osv.. / Statistik) den 21 jan. Kändes som det gick bra, så vi hoppas på det =)
23 januari hade jag omtenta 2 på mikrobiologin. Kändes faktiskt okej, så vi får hoppas på det bästa där med =)
Dom gångerna de kännts okej efteråt har det faktiskt gått bra. Det är två gånger - Psykologin (fick C) och Patofysiologin (fick D), så jag hoppas magkänslan har rätt.
Har den det kommer jag nog fara ut och resa. Har pratat med Matilda, och vi har idéer =) I löööve it!

Sen inväntas en kusin vilken dag som helst, och jag är galet nyfiken. Det är min morbror Jimmy och hans tjej Käu som ska få sitt första gemensamma barn. Och min 7 kusin. 2:a kusinen på mammas sida.
Och jag tycker också att det är extra spännande, eftersom det var 8 år sedan jag fick en kusin sist. Då var jag ju bara 12 år, och hade inte samma känsla för det som det är nu. så det är en av anledningarna jag åker hem också. Vill vara på plats och välkomna min nya kusin till världen :) Och berätta för den lill* att jag ska lära den allt jag kan ;-) (Vilket enligt pappa Banan kommer gå ganska fort. - Hygglo säger jag!).

Nej, nu ska jag försöka sova igen.

Ha det gott, så ses några av oss kanske snart ?

//


23 jan '10

Tenta om mindre än 2 timmar, och jag har bara sovit 40 minuter inatt, och det var när jag slumrade till mellan 6.20 & 7.00 nu på morgonkvist ! Icke Bra, B.. Får ta mig en nap när jag kommer hem sen, annars kommer jag aldrig orka me nånting, nånsin ever igen liksom.

Håll tummarna för mig =)

//


Snart tenta igen,

Ja, imorgon har jag ju tenta i Mikrobiologi, immunologi & vårdhygien. Handlar om allt från bakterier till hur immunförsvaret sköter sig. Det är en omtenta, och tredje gången jag gör det. Men man säger ju tredje gången gillt eller hur ? Så jag hoppas det är så ! :-) Vore förträffeligt roligt isånnafall.
Men det börjar kännas okej iallafall. Ska läsa lite lite till innan jag går och lägger mig. Sen upp kl 6 för att läsa igenom det sista och rent psykiskt förberedda mig.

Så godnatt alla, och skänk gärna en lite tanke till mig imorgon mellan 9-11.

Kisses!


22 jan '10

God eftermiddag. Jag är nyvaken och ska snart ta mig an en hel dag med plugg inför omtentan imorgon. Det känns inte bra just nu kan jag lova ! :(

annars så hade jag problem med mina skrivare igår. Det fastnade massa papper och jag fick bara ut halva dokumentet. Så jag slog av den över natten. Vad händer när jag slår på den? Jo, han skriver ut HELA dokumentet den här gången... baah ! Egentligen inget spec, men när jag inte har så mycket papper är det inge roligt och slösa på det i onödan ! :S

Degerfors på onsdag. Sånt gillar vi =)

Take care !


21 jan '10

Tentan är gjord, och jag känner mig faktiskt glad. Jag tror det visar tecken på att det troligtvis har gått bra. Dom gångerna jag har kännt såhär (dock bara 2 ggr) jätteglad efter en tenta, så har jag faktiskt lyckats riktigt bra =)
Första gången var efter psykologitentan, och den fick jag ju C (ungefär VG) på, och sen efter patofysiologin som jag fick D (ungefär G+) på. Så jag kanske har klarat det här. Sen känner jag att det kvittar om jag får A, eller ligger precis på E-gränsen. Det kommer vara glädjetårar som rinner ur mina ögon den dagen jag får reda på om jag klarat den. Den och anatomin.

Annars så ska jag sova en stund nu snart, eller kolla på Scrubs. Har sovit dåligt i natt, så jag är jättetrött. Sen måste jag sätta igång med pluggandet inför lördagens omtenta i Mikrobiologi. Senare den kvällen blire spel&mys-kväll hos Matildus. Roligt och umgås lite efter skolan också =)

Neej, nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Saknar mina två hjärtan Fredrik och Elliott grymt mycket. Men jag ser dom nästa vecka, för då åker jag hem och stannar i 5 dagar :)

Nu äre scrubs och sängen som gäller.

Smell you later ! ;-)


Tenta snart..

Japp, inte långt kvar till tenta. 1 timme! Men det känns rätt okej nu faktiskt, är dock bara jättetrött för jag somnade inte förren kl 3 inatt. Not good!
Får ta mig en tupplur sen när jag kommer hem innan jag sätter mig med nästa tentaplugg. Har ju tenta på lördag också... Blöööööö..

Ha en bra dag, och tänk på mig är ni snälla :-)


Ps.......

..... när jag kmr till Dfs nästa helg ska jag lära mig själv och spela synth ! Ska även övertala mamma & pappa och sponsra mig i investeringen av en gitarr, för jag ska faan lära mig de me =)

.... ds


Statistik

Statistik kan faktiskt bli roligt om man fattar de, och jag börjar faktiskt göra det nu =)
Jag börjar faktiskt känna att den här tentan kan fanimej gå. Jag kan faktiskt klara det här ! Och bra kanske tom.

Har suttit och lyssnat på snart 6 av 8 föreläsningar, och efter att hittils ha lyssnat på dom och sen kollat igenom den gamla tentan, kändes det som jag kunde svara på dom frågorna, och kanske tom skulle nå upp till ett B på statistik delen. Den andra delen är jag däremot inte lika säker på att de kommer gå lika bra, men jag tror nog att jag kan klara det.

Ska ikväll även försöka att gå och lägga mig tidigt. Iallafall runt midnatt ;) Har en del pluggande kvar och göra, så det är väl bäst att jag slutar skriva och börjar studera =P

Ha dé gôtt !


19 jan '10

Hej på er,
Sitter här och käkar brunch bestående av vaniljyoughurt och fullkornsflingor, en hård smörgås med prickigkorv och ett äpple :) riktigt gott !

Inatt har jag sovit dåligt. Eller rättare sagt, jag har inte sovit alls i natt. Somnade runt 07.30 imorse. Ingen större hit kan jag lova. Jag sov till kl 13, kände att jag behövde det. Endå blev det ju bara 5,5 timmars sömn, vilket är för lite för mig. Men dom här dagarná har jag inte tid och sova bort hela dagarna. Jag menar, det är bara två dagar kvar till tentan, och jag kan fortfarande ingenting om statistik typ.
Orkade inte lyssna igenom föreläsningarna igår, så jag ska göra det idag istället. Sen ska jag gå och posta ett brev till mamma också, med lite försäkringspapper och gojs. Sånt får hon ta hand om ;)

Annars äre plugg, plugg & plugg idag !

HAVE A NICE DAY !


Elin 21 år ! :)

Detta inlägg tillägnas ElinPelin Bergstedt som idag fyller 21 år! Till hennes ära kommer ni få ta del av en massa mer eller mindre snygga bilder på oss ;)

GRATTIS ELIN ♥

  
  
 

Hoppas du haft en superbraig födelsedag honey ! =)



18 jan '10

Heej på er !
Sitter här och har nyss hällt i mig en mugg kaffe. Den första i en lång rad kan jag tänka mig. Har en lång pluggnatt framför mig, då jag bestämt mig för och lyssna igenom de föreläsningar som ligger ute på pingpong. Och dom är några stycken, och varje är mellan 20-50 min. Det blir en hel del. Men jag är ju inte direkt tvungen och lyssna igenom alla i dag dock, men vill få det gjort så fort som möjligt så jag kan fokusera på frågorna + statistiken imorgon. Men det är 2 dagar + denna kväll/natt kvar innan tenta. Gick dock igenom alla frågor till forskningsmetodiken o de med Matilda & Jorunn i förmiddags. Skönt de kan jag säga !

Annars i eftermiddag var jag på stan med Anna. Köpte mig ett par nya skor på HM (bild finns på trize.bilddagboken.se) och en klänning (Paris, Kate and I) från MQ. Hade ju presentkort på båda ställen, så jag har inte slösat några pengar :) Har dock 200 kr var på MQ. Har spanat in en tröja/top.. Får se om det blir den.

Helgen har varit lugn för min del. Fredag var det hetsplugg, och jag läste igenom större delen av forskningsmetodikboken. På lördagen gjorde jag inte allt för mycket. På kvällen dök Elin B in. Hon hade jobbat i Mullsjö och ville komma o ha sängplats + spana in mitt nya place ! (nytt för henne, 1 år gammalt för mig dock ;P). Under kvällen käkade hon, jag och Anna pizza, tittade på diverse TV-program, bla Paradise Hotel ( snacka om och söka tittare me intriger allså :P ) och spelade Cluedo. Jag vann ingen gång, men jag hade gissat rätt flera gånger om inte dum-Anna och dum-Elin höll på och fuska och var före mig hela tiden ;) Men det var roligt ! Sen kollade jag och Elin halvt på nån konstigt krigsfilm och pratade innan vi somnade runt 02-02.30.

Söndag var det igår. Jag och Elin sov till kl 14. Mamma ringde och väckte oss vid 11.45, men då hade vi ingen lust och vakna, så vi somnade om och vaknade kl 14 när Freddan ringde. Då gick vi upp och klädde på oss, och pratade lite. Fixade iordning soffan/sängen Elin sovit i. Sen var klockan helt plötsligt 16-nånting och dags för Elin och åka hem.
Det var ju synd att det blev så kort. Men hon har lovat och komma tillbaka och hälsa på mig, och stanna lite längre, så hon får se lite av stan, att vi kanske kan gå ut och att hon får träffa mina underbara kompisar här nere i Jönköping.

Annars börjar en ny del av mitt liv idag. Mitt nya hälsosamma liv. Jag har slutat, eller rättare sagt ska försöka sluta att äta godis och skräpmat, att dricka dricka och alkohol och att börja röra mig mera. Har bestämt mig för att jag ska vara fit for fight till beach '10 + att jag vill komma i några jeans. Och att leva hälsosammare gör ju heller ingen skada. Och att jag ska sluta dricka alkohol känner jag ingen större förlust över. Har varit på fester nykter och haft så jävla roligt. Så varför ska de inte funka nu me ? Jag ska hålla den här livsstilen i 6 månader, alltså tom 18 juni (min mammas födelsedag!), sen får jag väl leva lite slappare under sommaren. Om jag gjort mig förtjänt av det förstås, och inte slarvat med mitt leverne under våren !

Vill också bara säga att jag vill ha bort den förbannade snön nu! Jag vill ha vår, så jag kan gå i alla mina underbara högklackade skor !

Nej, nu ska jag fortsätta pluggandet !

TREVLIG KVÄLL =)


no motivation at all..

Neej, jag har fanimej ingen motivation och sätta mig och läsa mer om forskningsmetodik och hur man ska skriva en rapport. Usch, det är så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA tråkigt! Men har bara ca 20 sidor kvar i den ena boken, som jag verkligen inte orkade läsa igår. Var helt slut i hjärnan! Men så har jag ju en bok till på ca 220 sidor som jag ska försöka plöja igenom.
Egentligen är det väl inget måste och läsa hela. Men jag tror att det kan vara bra, för det är mycket upprepningar, och då slipper man läsa 2 ggr. Sen ska jag ju göra instuderingsfrågorna också :)

Annars idag så kommer bästaste Elin B ner till mig ikväll, så ska hon sova i min lilla lya tills imorgon =) Jag, hon och Anna ska ut och äta nånstans ikväll. Jag och anna pratade om Chili Thai el Kinastället brevid bion.. men vi får se. Beror ju på vad Elin gillar..

Nej, nu orkar jag inte blogga mer. Kanske gör det sen. Ska käka lite kakor =)

Toodles !

/


16 jan '10

Jaa, det var inte längesen dygnet slog över till 16 januari inte. Min klocka står på tio i två.
Sitter här, filosoferar lite och hostar lite smått ibland. Men jag måste säga att jag är mycket bättre mot jag varit. Hostar inte alls lika mycket längre! Tack Noskapin, I owe you big time! Bara två dagar kvar på kuren, så hoppas jag du hjälpt mig helt och hållet.

Annars idag har jag pluggat ruggit mycket känner jag. Läste ca 100 sidor och har snart läst ut den ena boken. Bara en bok på 230 sidor kvar. Yippie! Det hade inte varit något problem om inte bokens handling (forskningsmetodik och hur man skriver rapport) vore så jävla tråkigt så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

På kvällen annars hade jag bjussat Änabanäna på mat. Blev köttsoppa med grönsaker i, och limpa till det. Jättegott. Annis var snäll och hade bakat chokladbollar som vi glupskt smockade i oss. Men vad gör man inte en fredagkväll som denna? Kollade även på Let's dance. Har aldrig kollat på det förrut, men Anna och jag har kommit smått överrens att vi ska kolla på de tillsammans på fredagkvällar om inget annat dyker upp. Precis som vi gjorde innan ju på onsdagar (bonde söker fru), torsdagar (mammas pojkar) och fredagar (idol). Jag har aldrig kollat på så mycket TV och följt så många tv-program som jag gjort under den här hösten. Men roligt har det varit :)
Och jag är fortfarande smått bitter att Calle inte vann Idol. Men Erik var ju också bra, så jag är inte så bitter längre.
Men Calle gjorde endå vinnarlåten Higher tusen gånger bättre. Jag fick liksom en välbehagskänsla i hela kroppen. Det var breathtaking helt enkelt! Jag hoppas verkligen att han också släpper den låten =)

Ska annars eventuellt hem from den 29 januari, för den 30 jan spelar Erik och Calle i Örebro. Dom ska signera skivor på nån bilaffär. Tänkte att jag kunde åka dit och lyssna på när dom uppträder iallafall. Jag har ju inte tänkt och köpa skivorna, så jag behöver ju inte får dom signerade. Men dom får gärna följa med och sjunga för mig resten av livet om dom vill. har jag inget emot alls ;-) Tror att Annispannis kommer spendera en del tid ihop med mig i såfall ;-P haha.

Sen så finns de ju en del andra anledningar att åka hem också. Namnet SVANBERG kanske säger er något? isåfall har ni gissat rätt på varför jag vill åka hem.
Saknar min gullesnuttepluttemutt för mycket nu. Efter nästan 4 veckor ihop äre svårt och skiljas ifrån varandra igen. Men bara 2 år kvar, sen ska jag bli rockstjärna och då kan vi va tillsammans JÄMT :-)

Och imorgon kommer Elin och visitar mig över natten. SKOJ! =)

Nu blire lite timeout-klipp innan John Blund kastar sitt drömsand i ögonen på mig.


Btw, nån som vet hur man lägger in videoklipp från Youtube här? Vore roligt om jag kunde göra det :-)

Gonatt
/




8 jan '10.

Sitter här nere i vardagsrummet i det gula. Smuttar på en Koskenkorva Lime ready-to-drink. Sällskapar även pappa framför TV:n. Han kollar på BBC Knowledge. Är ett program som handlar om D-dagen under andra världskriget. Jag själv är inne på ving.se och kollar runt på resor. Jag är verkligen SÅ sugen på att resa! Jag hoppas det kan bli nån stadsweekend till typ London, Paris el Rom nu under våren.. Sen får det bli en riktig semesterresa till typ Grekland el Turkiet.

Just nu sitter jag och kollar på Tokyo. Dit skulle jag verkligen vilja åka. Även till Peking i Kina. Skulle vilja se skillnaderna på två av de största städerna i Asien! Sen vill jag gärna åka till Thailand, Vietnam, Hong Kong (tillhör dock Kina på sätt och vis) och Kambodja.

Nu är Dagen-D programmet slut och slog över till Animal Planet. Handlar om Lejon vid krokodilfloden. Kan bli intressant! Så nu ska jag kolla på det!

Ha det gott. Hörs kanske imorgon :-)

KRAMAR


Klänningar

Mitt absoluta favoritplagg måste nog vara klänning (om inte skor gills till plagg då förstås!). Jag helt enkelt bara älskar klänningar! Jag älskar och ha på mig klänningar och speciellt och handla dom! Åh, det är så roligt. Har säkert en 15 par klänningar hängandes hemma i garderoben + att jag har en del kvar hemma hos mamma&pappa/Fredrik.
Har två presentkort. Det ena på MQ och det andra på HM. Undra om det blir två klänningar som joinar i garderoben? ;-)

Men jag tänkte iallafall höra om ni visste nån bra hemsida el butik där dom har galet snygga klänningar? Kommentera isåfall vart =)

See ya !


6 jan '10

Redan 6 januari. Vart tar tiden vägen? Hinner inte riktigt med. Börjar väl bli gammal och efterbliven. Eller ja, gammal. Efterbliven har jag ju alltid varit ;-) hahaha

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Vaknade runt halv 11 av att mamma ringde och sa att vi inte skulle på kalas idag. Dom låg hemma i magsjuka. Inte så effektiv och dra dit släkten på kalas då!
Så jag har småpysslat lite i lägenheten och sådär. Trivs jättebra i Freddans nya lya! Jag hoppas han också kommer och göra det, då det faktiskt är han som ska bo där. Jag trivs ju såklart bra i min lilla lya hemma i Jönköping med.

Igår träffade jag ElinPelin. Hon hjälpte mig och färga håret. Mörkbrunt överhår och plommonfärgat under. Jag blev jättenöjd! Sen kollade vi på SpiceGirls the movie och Hannah Montana-avsnitt. Roligt och nostalgiskt.

Nu äre 5 dagar kvar tills jag åker tillbaka till mitt kära Småland och Jönköping. Skolan börjar 13 jan. Då är det seminarie på rapporten. Vi ska oppunera och massa grejer. Not ready, not ready, not ready!
Men de ska bli skönt och få komma tillbaka och träffa alla galna jkpn-brudar :) I miss them!

Nu ska jag vara social med pappa, mamma, faster och ingift farbror.

Arrivederci, au revoir och aufweiderzen!


Ps...

... glömde skriva att ni ska kika in på resebloggen. Den är uppdaterad; trizesreseblogg.blogg.se

4 jan '10

snart 5 jan dock, då klockan min står på 23.48.
Ligger i sängen och skriver ett par rader. Det första blogginlägget på det nya året. 2010.. vet själv att jag kommer och skriva fel tusen gånger, men så är det väl i början av varje år. Och speciellt nu när det är nytt decenium och allt!

Jag känner mycket bra saker såhär inför det nya året. Jag menar, varje år får man ju en ny chans att utvecklas som människa. Att förändra sina (o)vanor, och att göra gott här i världen. Jag hoppas och tror att det här året kommer att bli toppen! Jag börjar mitt andra år på sjuksköterskelinjen, och det ska bli spännande med allt vad plugg och praktik heter. Sen hoppas jag på en varm och skön sommar hemma i Degerfors. Jag hoppas även på att jag får sommarjobb så jag kan tjäna lite stålar och kanske dra på en utlandsresa tillsammans med en massa godingar! Jag hoppas, hoppas och hoppas..

Men nog pratat om det nya året. Vad hände egentligen under det gamla?
De sista dagarna på året spenderade jag iallafall tillsammans med Fredrik, mamma och pappa på en kryssning mellan Göteborg-Kiel. Resan i sig har vi ju gjort MASSOR av gånger, men aldrig nån gång på nyår. Nyårsafton var trevlig, med jättegod buffé. Jag bara vräkte i mig potatisgratäng och kött (oxfilé, fläskfilé, rostbiff). Galet gott helt enkelt!
På tolvslaget stod jag, Fredrik och pappa tillsammans med en massa andra uppe på deck och frös. Men det var det värt.
Ringde även kära Lollo för och önska gott nytt år. Och vi hann faktiskt säga det båda två innan kontakten bröts.

Annars har det ju faktiskt hänt massor av nya saker under året 2009 som egentligen känns mer avlägsna än så. Jag menar. Jag började plugga, och flyttade alldeles ensam ner till Smålandshålan Jönköping, vilket har varit ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Även om det varit tufft många gånger att bo 22 mil ifrån Fredrik och bara ses var 5e vecka, har det endå varit värt att jag fått stå på egna ben och lära mig att lita på mig själv. Jag har ju även fått in en massa nya härliga människor i mitt liv som jag är tacksam över! Jag är ju såklart oerhört tacksam över att få ha kvar alla gamla galningar i mitt liv också ;) vad vore livet utan dom?

Sen har det ju hänt små saker som har haft mer eller mindre inverkan på mitt liv. Men jag känner ingen större anledning och rada upp dom här. Utan jag är bara tacksam för att jag har alla dessa underbara människor runt omkring mig och att jag faktiskt får vara frisk och leva ett liv som jag bestämmer över själv.

Nu gott folk, tror jag att vi är redo att möta 2010. Ni vet ju hur det är.. "nytt år, nya möjligheter!"

Godnatt !


RSS 2.0