Bloggtorka..

Sorry guys. Har åkt på bloggtorka igen! Inget kul, men har ingen motivation och skriva här...
Skriver lite kortfattat på bilddagboken, så gå in där om ni vill veta vad jag har för mig/ ska ha för mig --> trize.bilddagboken.se

Massa varma kramar till er alla som smälter snön mycket, för nu är jag less på det vita!
3 dagar kvar till Berlin, 2 till tenta, och de känns inte bra!



8 feb '10

Klockan har nyss slagit över 12, så det är ju nytt dygn och allt. Så jag får väl berätta allt som om det var igår ;-) Tekniskt sett var det ju det, men det känns inte som nytt dygn. Aaaa, ni fattar vad jag menar.

Igår, 7 feb, ringde min pappa och väckte mig 08.45 och talade om att min efterlängtade kusin har kommit. Det blidde en liten tjej på lite över 3 kg och 49 cm lång. Jag kan titulera mig stolt kusin! Och jag ska lära lilltösen (som inte fått nått namn än..) allt jag kan. Allt från vilken Disneyfilm man ska slösa tid på till hur man väljer pojkvänner i framtiden ;-) Jag har av egen erfarenhet lärt mig att motsatser dras till varandra! Åh, jag är helt lyrisk.. vill bara hem och mysa med bebisen. I just love babies! så det kanske blir två hemresor i mars. Jag kommer iallafall garanterat hem över påsk, men ev. en gång innan det och bekanta mig lite med kusselussen =)

Annars har jag varit hos Äna ikväll. Käkat tacos för tredje gången den här helgen. Kollade på Projekt Runway, Blåsningen och avslutade sedan med Spiderman 3. Och på nått mirakulöst sätt så lyckades jag och Anna tjuta i slutet av den filmen med. Helt crazy! Kan börja gråta för ingenting numera.. Kan få tårar i ögonen av och läsa något fint, se en trailer till en riktigt bra film eller höra en bra låt.. Jag har till och med tjutit till Vänner. Jag menar - hallå? Vänner? Det är ju liksom roligt, inte böööltv.. Aja, så är det iallafall.

Nu ska jag krypa till kojs. Ha det gott alla där ute!


5 februari '10

Hej på er,
Va längesen det var jag skrev. Sorry, sorry, sorry! Men lusten har inte funnits där. Jag har mest haft lust med och planera hotell och sånt med Matilda inför vår Berlinresa eller sova. Jag fattar inte. Jag kan sova hur länge som helst tror jag. Om jag går och lägger mig kl 2 borde jag ju inte behöva sova längre än till 12 nästa dag max, men om inte nån väcker mig sover jag typ till 3. Det är helt galet, och faan inte normalt. Får snart gå till en läkare och be om sömnpiller, för dom här sömnvanorna går ut över mina studier. Och inte bra över dom heller..

Vad har hänt annars? Jo, jag är tillbaka i Jönköping efter min underbara vistelse hemma i kära Degerfors. Hade det supermysigt ihop med Freddan, mamma & pappa, och en del kompisar också =) Tänkte jag skulle berätta lite vad som hänt.

Bla så var jag och bästaste Lollo och i Örebro förra lördagen och gick på Ikea och Marieberg där vi käkade lunch och shoppade. Blev två nya toppar från MQ för min del =) I love presentkort! ♥ Sen åkte vi till ÖBAB där vi trodde att Erik och Calle skulle spela, men icke sa nicke, dom spelade på söndan. Bläh för dom! Men vi fick iallafall tårta och var med om godisregn. Sedan efter Örebrobesöket åkte vi till Karlskoga och kollade när mamma och hennes bowlinglag spöade skiten ur Jönköpingslaget. Nejdå, tror dom vann med 14-6. Rätt bra allefall :)

I söndags kom Elin till Degerfors. Vi fikade och gick en snabb promenad i det kalla vädret. Sen på eftermiddagen åkte vi till Åtorp och repade tillsammans med Emma. Kom en bra bit på Emmas egna låt och så spelade vi Insects Destroy vilket inte gick så bra som det brukar göra. Attsingens att vi skröt så för Marie ;P

Sen så var jag och ett par andra brudar hemma hos Anna och käkade våfflor i onsdags. Jätteroligt och ses. Blev mycket prat om allt mellan himmel och jord. Sedan på kvällsingen blev det korttittande och kortspelande. Vi spelade även Mario på Wii. Jätteroligt. Vi åkte inte hem förren runt 9 :) Tack brudar för trevlig kväll!

I går så var jag i stan med Matilda. (var även där i onsdags med Anna). Vi shoppade och sen käkade vi lunch på La Dolce Vita. Käkade pasta bolognes. Gott! =) sen åkte jag hem.

Idag så gjorde jag noll och ingenting fram till kl halv 6 då jag och Anna gick till Ica och handlade dom sista ingredienserna till tacosen. Så jag har alltså käkar tacos hemma hos Anna ikväll. Vi tittade även på Let's dance och Solsidan. Sen blire som vanligt att vi fastnar framför datorn och kollar på massa klipp på youtube. Och det var ett klipp som vi skrattade så mycket till så att vi grät. men egentligen var det inte roligt, det är bara vi som har dålig humor ;) eller hur Anna? :P

Nej, nu ska jag lägga mig och sängen och kolla på ett par avsnitt av Scrubs. Det är helt beroendeframkallande! Helt crazy!

Goodnight !


RSS 2.0