äntligen uppdatering.

Ja, nu tar jag mig äntligen i kragen och skriver ett inlägg på bloggen. Vet att jag varit dåligt med det, sen jag började mitt sommarlov här i Degerfors. Men det har varit så varmt att jag knappt orkat göra något annat än att dricka dricka, äta glass och andas ! Men nu är jag tillbaka och ska försöka och hålla er uppdaterade någesånär iallafall.

Tisdag 7 juli idag. Vädret i Degerfors har varit : solen framme, men blåst, vilket gjort att man inte velat vara ute idag heller. Det är antigen för varmt eller för kallt. Man blir nog aldrig riktigt nöjd!
Annars sitter jag här och smuttar på black tower i burk (fast jag har hällt det i ett glas då!). Smakar som vanlig blacktower tycker jag :) gott iallafall! Så helgens partande är räddat!

I helgen kommer ju förresten Matilda & Erik upp till oss i Värmländska skogarna. Kuligt tkr vi :) synd bara att inte dom resterande smålänningarna kunde följa med. Men det kommer fler somrar, och Degerfors finns ALLTID kvar =)

kom och tänka på en grej igår. Jag har ju inte skrivit om mig själv nån gång i min blogg. Eller jo, jag skriver ju bara om mig själv men, jag menar. Jag har inte gjort en ordentlig presentation av mig själv. Kanske borde göra det ? Ja, jag skriver en presentation i ett inlägg nån dag :) hihi. Kul!

nej, nu ska jag kolla på sex & the city eller läsa i min bok =) (har btw redan läst ut 3 böcker på bara ngra dar! Jag som aldrig läser böcker nu för tiden!)
aja, sköt om er =)




bloggtorka.

Hej, har bloggtorka, även om jag borde skriva om midsommar. Men jag orkar in nu, har varit för varmt ett tag.
Men jag skriver korta inslag på min bdb ibland, så vill ni se vad jag har för mig, kolla där:
http://trize.bilddagboken.se



Hare gött !


RSS 2.0