30 dec '11 - Snart påväg!



Ja, nu är vi snart påväg. Om ca 2 timmar åker vi till Skavsta och vidare till London. Ska bli så härligt att komma iväg på lite semester, och fira nyår med några av de bästa! :-)
Nu ska jag göra mig iordning och så för att äta lunch med Lollo och grabbarna, sen äre fire away.

Gott Nytt År önskar jag er alla lite i förväg! =)

Idag åker vi! ♥










29 dec '11 - fixelixat!



Hej på er!
Sitter även idag hemma hos mamma & pappa. Fast nu har jag inget arbete som ska vara inne, som tur är! Har två deadlines i januari.. närmare bestämt 9 och 15. Men det tar jag när jag kommit hem. Nu tycker jag att jag förtjänar lite extra ledigt och tagga inför London imorgon. Jag kan ni tänka er, det är redan imorgon? Träffade min faster idag när jag, Lollo & Rickard var i Karlskoga, och hon frågade om jag hade nån resfeber, men det har jag inte, för jag har inte riktigt fattat att det är imorgon liksom. Men KUL ska det bli iallafall! :-D

Som sagt idag har jag varit i Kga med Lollo & Rickard. Lollo tittade på ny telefon, sen shoppade vi på H&M och på glasbanken. Och sedan drog vi Max-driven.. idag åkte vi faktiskt bil ;-), sedan åkte jag och hämtade ut mina sista pund och hämtade ut ett par stövlar jag klackat om. Och nu så sitter jag här :-) ska spela lite The Sims tror jag. Ikväll ska mamma hjälpa mig och klippa mig & färga håret. Need to be a little refresh for London liksom ;-P

Nej, ska kila!
TJING!

Imorgon drar vi! ♥


28 dec '11



Hej igen! Fick lite lust och skriva en gång till idag :-)
Är nu hemma hos finis och ska snart sova. Är trötter så de ska bli gott :-D. Blev iallafall klar med arbetet jag skrivit om i förra inlägget, och det är inskickat och allt. Blev lite längre än jag trott, cred till moi!
Sedan har jag även börjat packa inför London också. Men det är så svårt och veta hur mycket man ska ta me sig. Är ju onödigt och fylla plats, men tänk om man spiller och kladdar ner sig? Tråkigt och stå utan rena kläder menar jag.. Men men, byxor och så har jag bestämt iallafall, men dom är tvättade idag, så dom får jag packa imorgon =)
Sedan var jag & pappi nere på kyrkogården och tände ljus i minneslunden. Min farfar skulle fyllt 80 år idag. Han har nog en toppenbra födelsedag, vart han än är! ♥

Nej, nu ska jag sova!

Godnatt!

2 dagar till London och snart bara 1! ♥ 






28 dec '11 - sjukt (o)motiverad



Sitter hemma hos mamma & pappa och försöker finna motivation till att skriva ett arbete som ska vara inne idag. Har ingen ork eller lust alls. Vill bara dra täcket över huvudet och sova bort de här... fy bubblan! Men inte många dagar kvar på utbildningen nu... 24 om jag räknat rätt. Shiet vad tiden gått fort, what happened liksom? Men roligt har dom här tre åren varit iallafall och jag har träffat några av dom bästa människorna i världen. Har varit nyttigt att lämna Degerfors ett tag, och som de verkar kommer jag ju inte återvända till våren iallafall... jag siktar lite högre och tar norska huvudstaden istället. Ska bli intressant, och roligt och skrämmande.. men mest roligt =)

Annars har det varit jul sedan jag skrev sist. Hade fint julfirande med släkt och vänner, och fick många fina julklappar.. bland annat en massa massa pund som jag ska ha med mig till London. Vi åker ju faktiskt i övermorgon... NAJS! Ska bli kul och träffa min Fialotta igen också.. saknar henne, hon får flytta till Degen hon med tycker jag ;-)
Igår var även jag & Lollis och spelade Kulornas (min mammas bowlinglag) mellandagsmix. En liten lokal tävling där vem som helst får vara med. Lollo & jag testade förra året, och de va så roligt att vi spela i år med :-) Och vi spelade tom bättre iår! NAJS! Däremot är de lite tråkigt att vi inte kunde spela på fredag när de e prisutdelning & tacos och så.. Men de e lite roligare och åka till London faktiskt.. helt ärligt ;-)

Annars har jag inte mycket och säga. Ha det gott!

Puss & Kram

2 dagar till London! ♥



22 dec '11 - Örebro!



Idag har det varit en mycket rolig dag =-). Varit på Marieberg i Öret med bästaste Lollis & bästaste Äna! Blev en heldel shoppat och vem som shoppade mest är ett mysterie. Mycket blev med andra ord handlat ;-) Tack för det tjejer!
En ny kavaj och en klänning till examen blev iallafall inhandlat. Gött :-D

Nu äre bara 2 dagar kvar till julafton. Har ni varit snälla i år? ;-). Jag tycker jag varit det, och förtjänar massor av presenter, hihi! Sen har jag handlat massor av julklappar också. Tycker det är lika roligt att få som att ge :-). I år ska vi vara hos min faster K och hennes man S. Ska bli kul. Älskar verkligen julen! Klappar, mat & rolig tv - Karl Bertil Jonsson och Svensson Svensson is a must :-)
Juldagen blire först fira jul med morbror J och kusinerna S och H och lite lunch. Sen på kvällen blire mat med mina fina muskitinnor Lollo & Anna. Och efter det blire utgång på julstatt. Är sjukt taggad! Hoppas de blir mycket känt folk där, är alltid kul med hemvändarkvällar :-)

Har även bokat en finfin resa till Prag med mamma, Anna & Annelie :-) ska bli gööörkul!

Checka in --> http://beasresor.blogg.se/

Och sen ser det ljust ut för ett jobb i Oslo! Flyttar som det ser ut nu i februari :-) ska bli göörkul de med!

aja, time to go!
See yah!

8 dagar kvar till London! ♥


17 dec '11 - JULLOV!



Då var det äntligen jullov! Mitt sista ever verkar det som. Lite tråkigt, är ju alltid kul att ha lov. Men men..
Tentan är gjort iallafall, och det känns väl sådär. Man vill inte skapa falska förhoppningar, är aldrig kul och kugga en tenta man tror man ska klara. Har nog hänt 2 gånger för mig. Har varit dessto fler där jag tror att jag inte klarat mig, men faktiskt gjort det. Mycket roligare besked, I can tell :-D

Annars är min söta mammi här. Vi har varit och ätit hamburgare, var gottgott! Imorgon klockan 6.00 åker vi till Ullared. Ska handla lite julklappar och annat smått och gott. Är alltid kul att åka dit :-)

Nu ska jag titta på Postkodmiljonären, sen sova. Ska ju upp 05.00 imorgon!

See ya!

13 dagar kvar till London! ♥



17 dec '11 - svårt att sova..



Hej, sitter här vid datorn och har svårt att sova. Är inte jättekul när jag känner att jag vill gå upp i tid imorgon. Jag skriver tenta, dock på eftermiddagen, skönt! Då hinner jag läsa en del imorgon med :-) Fast jag är nervös... känns inte helt bra de här. Att de aldrig kan få göra det?! Fast jag har mycket som händer i mitt liv just nu. Imorgon tenta, söndag ullared, måndag Degerfors, tisdag oslo, onsdag plugg & hälsa på farmor, torsdag shopping med Äna & Lulu, fredag dricka julmust för första gången & klä granen, lördag fira jul med släkten, söndag/juldagen - middag & utgång med de bästa, måndag annandagjul - kalkonlunch hos farmor, tisdag 27 - Anna fyller år & jag o Lollo ska spela bowling på kvällen, onsdag 28 - åka till kyrkogården och tända ljus för farfar som ska 'fylla' 80 år, tors 29 - Sofia & Maria kommer till Degen, fre 30 - åka till London, lör 31 - nyår i London, sön 1 jan - vara i London, mån 2 - vara i London/åka hem från London. Alltså det är fullspäckat hela tiden, men jag trivs :-D

Annars vill jag bara säga att jag älskar mina nyårsskor! ;-)

Sov gott!

13 dagar kvar till London! ♥


16 dec '11



Hej på er!
Sitter och tittar på Simpson, är ett avsnitt jag inte sett förut. Var helt okej :-)
Annars idag har jag mest pluggat anatomi, är ju tenta imorgon. Känns sådär, som alltid. Men går och gör ett försök iallafall.
Sen på söndag ska mammi & jag till Ullared. Söndag el måndag blire hemgång och tisdag ska mammi & jag ut på äventyr. Känns fortfarande sådär bra i magen. Vill bara att allt ska klicka nu.

Nej, time to watch tv :-)

14 dagar kvar till London! ♥


15 dec '11



Hej på er! Shiet så längesen det var jag skrev nu... sist var 27 nov. Dåligt stil, I know! Sorry sorry! ;-)
Jaha, hur är livet med BC då? Jodå, här är det fint. Just denna afton har jag ungefär 175 miljoner fjärilar i magen och känner mig riktigt lycklig i själen, trots att det varit en tung höst. Varför jag är lycklig? Jo, jag har världens finaste pojkvän, dom bästa föräldrarna och till på köpet dom underbaraste människor i världen till vänner. Sedan är det bara ca 1 månad kvar till examen och nya äventyr står på kalendern.. Har lite på gång, får se vart de tar vägen, men om de planer jag har tänkt kommer gå i lås kommer jag bli ännu lyckligare än vad jag är ikväll. Vad som kommer ske får ni se i framtiden, om det nu går i lås ;-)

Annars då? Jo, sitter här och dricker kaffe och 7up light och planerar för en lite pluggnatt med lite film och annat som paus. Har ju anatomitenta på lördag, känns hyffsat men ska plugga mer såklart :-). Sedan ska jag åka till Ullared på söndag med bästa mammi! Ska bli sååå roligt =-). Tycker väldigt mkt om att göra saker med min kära mammi! Sedan åker jag hem söndag el måndag och är i Dfs i ca 3 veckor. Under denna tid är det julafton med släkten, juldagen med några av de bästa & nyår i London som kommer vara moroten för att orka göra det allra sista i skolan. Sen 20 januari tar jag examen. Kan ni fatta? Högskoleexamen! I'm totally confused but soooo very very happy! Jag har klarat tre år på högskolan och träffat så mycket härliga människor, jag är f*n lyckligt lottad allså!!

Nej, time to fortsätta med pluggelugget.
See you around, goodnight!

15 dagar kvar till London! ♥



RSS 2.0