27 nov '11 - 1 advent!


Jag & fina Lollo när vi var i Turkiet i somras :)

Hej på er & glad första advent eller vad man ska säga!
Nu var det ganska längesen igen, 10 dagar sen.. sorry, ska försöka bättra mig!
Har haft snart 6 härliga dagar hemma i Degerfors. Har verkligen behövt tid med alla fina människor.
Orkar inte i detalj skriva vad jag gjort men i korta drag - pluggat med Micka och hennes kompis Anna, shoppat & lunchat med mamma, varit på oljemassage, tittat på Beckfilmer ihop med Fredrik, träffat kusinbarn A & L, packat in julklappar ihop med bästa Elliott, och umgåtts en hel del med Fredrik, mamma & pappa och myst med min bebis Elliottpelliot!♥

Annars kan jag berätta att jag, mamma & pappa hade Lollo & Mulle på middag i det gula igår kväll. Vi åt potatisgratäng med oxfilé och fläskfilé och drack 5 olika sorters vin. Var supergott! Sedan spelade vi sällskapsspel - Retro ett frågespel om olika årtionde från 50-talet till 90-talet. Var skoj! Sedan spelade vi Geni och man kunde ju se hur orättvist frågorna fördelades när min pappa fick dessa två frågor i rad - 'I Vilket land ligger Barcelona?' och 'I vilken huvudstad kan man se Big Ben och besöka Madame Tussauds?'.... ORÄTTVIST! Men nu har Lollo & jag övat o ska slå våra medresenärer till London ;-)
Sedan blev det en del tjatter mellan mig & Lulu som vanligt. Vid halv tre dök Fredrik & Burra in och vi kom inte iväg hemmåt förren kvart över tre-halv fyra. Så trevligt hade vi =)

Idag började Fredrik & jag dagen med att mysa i sängen framför en Beckfilm fram till klockan tolv. Sedan mötte vi upp Lax och Robin för att äta pizza. Därefter gick jag hem till m & p och slog in en julklapp ihop med Elliott, sedan följde jag med pappa och skjutsade Mulle till stationen. Nu får vi se när han kommer hem nästa gång :-). Sedan var det dags för duschen och sedan åkte jag ner till Lollos mammas salong där jag fått suttit make-up modell till Lollo som är försäljare och konsult av märket LR. Så jag blev sminkad och fick även lite glögg. Det var mysigt!

Nu ska Fredrik & jag titta på TV. Imorgon ska jag baka pepparkakor och åka till Jönkan :)

ha det gött!

Första Advent

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla är så glada
att få fira advent



17 nov '11 - julsånger



Hej på er! Gosh va längesen det var jag skrev! Över en månad sen. Vad har hänt med mig? Det är nästan som att jag gått i bloggide! Men nu ska jag försöka och vakna till liv och börja skriva lite igen ;)

Idag är det torsdag. Jag har varit vaken ett par timmar och käkat brunch & tittat på TV. Nu sitter jag framför datorn och längtar sådär infernaliskt till jul. Så jag slog på lite julmusik.. vilken är eran favorit julsång? Min är nog 'Fairytale of New York' eller kanske 'O Come All Ye Faithful'. Sen har jag även slagit in en julklapp/födelsedagspresent till bästa Äni. Detta kommer hon aldrig kunna gissa vad de är ;D haha. Hon kan komma att behöva *det*.

Annars har jag tänkt och kila iväg till F&S och gymma lite. Var iväg och körde 35 minuter igår... mer palla inte min kropp efter sjukdom 1 vecka samt vaccinering igår. När jag kom hem därifrån åt jag en macka från subway och sen somnade jag och sov i 5 och en halv timme... totaldöd liksom! Min kropp vart nog utsatt för för mycket påfrestning av både gymmande och läskiga nålar!

Nej, nu ska jag kila! Hörs kanske sen el imorgon!

Tjing!


RSS 2.0