30 aug '11 - trötter..



Ja, nu börjar jag bli trött, trots att jag druckit 1,5 kopp kaffe för inte alls många timmar sen. Känner även av lite huvudvärk, så det blir nog ett avsnitt How I Met Your Mother innan det är dags o slå igen dom blå! :-)

Har ju varit i skolan idag. Föreläsning om psykiatrisk ohälsa. Bra föreläsning & bra lärare, men väldigt rörig uppgift. Får se om vi får till något imorgon ;-).

Annars har jag kollat på Sandybell och degat i sängen typ hela dan. Men ibland måste man få göra det med =)

Ha det så bra! Tjingeling!


30 aug '11



Tisdag idag. Ska snart göra iordning det sista och ta mig till skolan. Har en föreläsning om psykisk ohälsa/psykiatrisk omvårdnad. Ska bli intressant. Är lite sugen o jobba på psyk sen :-). Antingen barn (helst!), psyk eller vårdcentral. Därför är jag ju oerhört glad att jag hamnade på Nässjö Vårdcentral på nästa praktik, nu när jag inte fick nån plats på barnkliniken. Så om 1,5 vecka ska jag ut på praktik igen i 7 veckor. Ska bli roligt :-).

Annars har jag inte mycket att förtälja.. här i Småland regnar det, och mamma & pappa har 50 grader i solen nere i Turkiet. Är inte ett dugg avundsjuk.... eller?!?

Nu ska jag kila, ha de bra!


29 aug '11 - Termin 6...



Ja, idag har jag haft min första skoldag på termin 6, alltså sista terminen. Känns helt overkligt måste jag säga. Vart har dom här 2,5 åren tagit vägen? Jag flyttade ju nyss hit ju!?
Började skoldagen med kursintro, sen en föreläsning som hette 'Individen i sitt sammanhang', var väl egentligen en ganska matnyttig föreläsning, men med dålig föreläsare tappar man snart intresset.
På lunchen gick jag, Anna, Frida & Lydia tilll Tortellini restaurang och åt pasta. Jag tog klassikern pasta bolognese, och det var hur underbart gott som det brukar där :-D.

Efteråt gick vi tillbaks till skolan för en föreläsning i förbättringskunskap. Men under fikapausen fick jag så ont i magen och måde illa, så jag åkte faktiskt hem.
Medan jag väntade på bussen gick jag in på Svanströms o köpte en present till mitt kusinbarn A som fyller i september. Hoppas hon blir glad :-)

Nu ska jag kolla på Sandybell och dricka cola.
TJING!

ps. Glöm inte och kika in på  resebloggen och läs om Side ---> beasresor.blogg.se

ps 2. Grattis till min älsklingsfreddis som fyller 22 år idag! ♥


25 aug '11 - nytt inlägg..



...på resebloggen. Har skrivit om vår Side-resa =) gå in & kolla
beasresor.blogg.se


14 aug '11 - SNART!

Om 3,5 timme drar vi upp till Arlanda.









Sayonara, ses om en vecka! :-)





14 aug '11 - Inte långt kvar nu...



Nej, nu är det inte ens 24 timmar kvar tills vi befinner oss i Turkiet. Shiet så fort tiden har gått & den här veckan kommer verkligen bli awesome .. helt enkelt legend... wait for it.... dary! ;-) (Precis som allt Barney Stinson gör!).
En hel vecka av sol, bad och partiiii, bare o göttö sig helt enkelt!

Annars har Freddis & jag varit i K-hamn och käkat pizza & handlat på Maxi. Hittade en hel del bra grejor ;-)

Nu ska jag mysa med min älskling det sista innan vi åker!
TJING!

Imorgon åker vi! ♥
 


13 aug '11 - Bra dag! :-)



Hej på er!
Befinner mig just ni i bästa Freddis lägenhet i Degerfors. Har varit i 'stan' sen klockan ett och har hunnit med en hel del hä på hemmaplan =) Vid halv 2, strax efter att vi anlänt till Dfs åkte jag & Lollo in till Karlskoga för att Lulu skulle hitta bikinis, vilket hon gjorde på Team Sportia. Jag själv köpte mig ett par nya solisar. Efter våra fynd på Skolgärdet for vi till Maxi där vi inhandlade lite bra-o-ha saker till resan. Jag köpte bla hårspray o hårinpackning. Köpte även ett nytt nagellack som jag nyss har prövat. Man måste ju göra sig lite semesterfin också;-) Ska även färga håret imorgon! Mörkare brunt, tror det kan bli väldigt bra =-)

Annars är jag ju som sagt hos Freddis och kollar på nån knäpp film med Bradley Cooper som heter typ Limitless el liknande. Helt knäpp, fattar noll :-P Men mysigt & spendera tid med min älskis!!
Vi ska och äta hos mammi & pappi om typ 2 timmar. Det ska bli trevligt.

Har inte mycket mer och berätta :-)
TJING!

2 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


12 aug '11 - semester!!!!!!



Ajjemen, nu äre äntligen semester! Fy tusan vad gött de ska bli och vara ledig :-D. Fast har inte riktigt fått in det i kroppen att jag har slutat jobba & är ledig nu tills skolan börjar. Men jag är det iallafall.

Jobbade då mitt sista pass på njurmedicin i Eksjö idag då. Gick bra tycker jag, trots snurrigt. Vid kvart över fyra kom mammi & pappi och hjälpte mig och städa ur mitt rum som jag bott i i Röda Villan. Sen åkte vi hem till Jönköping och packade ur allt ur bilen, sen gick vi till La Mia och käkade pizza och tog en öl.
Sen hem och packa väskan, för på måndag drar vi ;-D.

Nu sitter jag här med Trocadero & Marabou Mjölkchoklad cookies. Gott!
Ska fortsätta och njuta av semestern.

Haré bra! Puss & Kram.

3 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  




11 aug '11



God morgon! Sitter här & har nyss vaknat för en stund sen. Gött och få sova ut.
Skulle egentligen jobba A-tur idag, men det var en tjej på jobbet som ville byta till dag och då sa jag att det var okej, för jag behövde lite sovmorgon ;-)
Ska snart hoppa in i duschen & sen äta lite brunch :-) Blir Falu-rågrut med smör på. Det är farligt gott. Kan sitta och äta typ åtta stycken utan problem, haha! Tur att det inte är så mycket kalorier i dom då ;-D

Annars ska jag ju som sagt jobba ikväll. Mitt sista kvällspass för sommaren, och imorgon är det sista passet totalt. Får väl se om jag kommer till Eksjö igen. Kan ju hamna här på sista praktiken :-) Sökte ju Kvinnokliniken/Eksjö som sista valet för denna praktik, så man vet ju aldrig. Fast jag hoppashoppashoppas att jag hamnar på Barnkliniken i Jönköping, eller på någon BVC i Jönköping el Nässjö. Men det blir nästan bra vart som helst bara man har en bra handledare :-). Sen kan jag ju skatta mig lycklig att C-uppsatsen är färdig o godkänd och att jag slipper tänka på den. Och så kommer jag ha en trevlig med relativt ojobbig höst. Ska tom gå om anatomikursen för nu ska den f*n gåååå! Och så ska jag såklart längta till examen och skicka lite CV:n ifall någon är intresserad av mig ;-) hihi

aja, det var allt för mig idag! Återkommer nog imorgon när jag landat i Jönkan. Mor & far kmr ju & flyttar mig dit innan vi tar picket och packet och flyttar till Dfs också.
TJING!

4 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


10 aug '11 - Mot Eksjö igen.



Jahapp, då var denna miniledighet över. Men på fredag är det ju semester så jag ska nog klara dom här tre arbetspassena som är kvar :-)

Annars har Freddis & jag inte gjort mycket. Sov en stund, packat upp & ner ur olika väskor och diskat och fixat här i lägenheten. Och nu snart ska vi ta vårt pick & pack och fara till Eksjö igen, sen åker Freddis hem :-( *me don't like at all!* men vi ses ju på lördag igen. Och så ska vi käka donken till lunch först =)

haré bra!

5 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  





9 aug '11 - Min lediga dag!



Ja, nu har en stor del av min lediga tisdag gått. Men har faktiskt gjort en del idag iallafall :-)
Började min dag med att Fredrik & jag tog en lång sovmorgon till halv elva. Var välbehövt kan jag lova. Fast hade gärna sovit ett par timmar till när jag vaknade ;-). När vi vaknat till ordentligt och fått på oss lite kläder tog vi Freddis raggarvolvo och for till a6-center där vi käkade tacobuffé till lunch på Restaurang Majoren. Var lika gott som vanligt :-D. Sedan gick jag in på skopunkten för att kolla lite. Hittade ett par höstiga stövletter med klack som jag gillade, och var himla sköna att gå i. Kanske blir sånna när lönen kommer? ;-)
Efter skoprovningen bestämde vi oss för att fika innan vi for hemmåt, så vi gick och satte oss på Espressohouse. Jag tog en Mocka Latte, och Fredrik drack vanligt kaffe, så delade vi på en kaka =)
Efter fikat åkte vi hem och vilade en stund.

Halv sex gick vi sen upp till Ica och handlade Chicken Drumsticks, som vi nyss avnjutit. Fredrik som lagat iordning, han är sååå sööt min älskling! ♥ Till detta avnjuter vi några kalla öl. Är man ledig så är man ;-)
Snart ska vi krypa ner i sängen & mysa med chips, dipp & filmen 'Did You Hear About The Morgans?'. Nån som sett och tycker den är bra/dålig?

Imorgon är det dags och åka tillbaka till Eksjö och jobba de tre sista passen för denna sommar. Känns overkligt att hela sommaren faktiskt gått. Har gått väldigt fort. Men det är väl så när man blir äldre, tiden går fortare.. Och med tanke på att jag bara blir äldre lär tiden gå ÄNNU fortare.

Nu ska mysa med min älskling :-D Ha det gott!

6 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


8 aug '11 - Ledigt..



Hej på er! Måndag idag... har jobbat en A-tur även idag. Har gått bra på jobbet. Har som de andra dagarna varit lite av varje & göra hela tiden, så tiden har gått fort.
Sitter hemma i Jönkan nu. Favvis-Freddan kom ner till Eksjö och hämtade mig efter jobbet, för imorgon är jag ledig och börjar inte förren klockan två på onsdag. Ska bli gött och vara lite ledig efter en lång jobbhelg.

Freddis & jag började med att åka till a6, där vi käkade Soya som vanligt ;-) Sen besökte vi glasbanken där öl, vin & cider inhandlades. Är man ledig så är man ;-D. Efter det gjorde jag ett besök på Ikea för att inhandla vinglas. Har inte gjort de under mina 2,5 år här nere i Jkpn. Men nu äre gjort!
Efter det åkte vi hem & slappade lite, och så har jag satt på en tvätt också. Snart dags och gå o byta tvätt också.
Fast först äre dags och korka upp ;-)

Toooodles!

7 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


7 aug '11



Hej på er och god söndagkväll! Hur har eran söndag varit då?
Min söndag har varit bra. Har jobbat en A-tur, och haft en bra dag på jobbet. Haft lite och göra hela tiden, men allting har löst sig & hann med allt jag skulle. Det känns bra :-)

När jag kom hem la jag mig och sov i typ 2,5 timme. Är så himla trött i kroppen, förstår inte. Tycker att man borde vara van med tidiga mornar & sena kvällar efter snart 14 veckors jobb (5 veckors praktik & 9 veckors sommarjobb), men icke. Hoppas jag vänjer mig till när jag ska börja jobba på riktigt!

Imorgon är det måndag och ny vecka. Ska jobba en A-tur, och på eftermiddagen när jag slutar kommer bästa Freddis ner hit i ett par dagar. Ska bli mysigt! Han är ju äntligen hemma från Rhodos. Åh, vad jag saknat honom, min plutt.. Men nu är han hemma iallafall och allting har gått bra och dom har haft det superbra. Jag hoppas och tror att vi kan åka nånstans tillsammans nästa år. Ska verkligen göra allt för att vi ska det också. Vill ju åka med min mysis juh! Och med vännisarna.. alla kan åka tillsammans ;-)

Har 5 dagar kvar till semester, 4 arbetspass, sen på fredag eftermiddag dyker mamma & pappa in i Eksjö och vi ska städa ur mig här på rummet. Har redan packat i princip allt som går att packa redan. Sen när vi är klara och färdigstädade här åker vi till Jönköping så jag kan få tvätta och packa, för på söndagnatt åker vi ju till Arlanda. På lördagförmiddag sen åker vi hem till Degerfors, och så är jag där tills vi åker till Turkiet. Sen när jag kommit hem från Turkiet har jag 6 hela dagar hemma i Degen ihop med bästaste Freddus, ska bli mysigt. From den 24 aug är ju han & jag kattvakter till Elliott eftersom m & p åker till Alanya i två veckor. Fredrik får ju dock klara det uppdraget själv nästan 1,5 vecka, eftersom jag börjar skolan i Jönköping den 29 aug - på hans födelsedag, så är lite ledsen att jag inte kan vara hemma och fira på hans dag :-(
Men det kommer fler år ;-D

Nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen! Haré

8 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


6 aug '11



Idag har det inte hänt särskilt mycket. Jobbade ett dagspass, som gått bra måste jag säga. Lagom mycket och göra och sådär. Hoppas det blir likadant imorgon, då jag bytte från ett kvällspass till ett dagspass pga att en tjej var sjuk och dom fick bara in en vikarie på kvällen, så en av oss på kvällen var tvungen och byta upp till dag, och då erbjöd jag mig att göra det, snäll som jag är ;-) Men det blir nog bra. Jobbar då 3 dagspass i rad. Kanske är något pigg klockan 6 sista dagen.

När jag kom hem från jobbet somnade jag och sov i 2,5 timme. Not good, hoppas jag kan sova ikväll. Sen har jag duschat och gjort mig iordning. Och nu sitter jag här och tar det piano.

Annars har mina tankar varit hos min låtsasmorfar Kenth som idag skulle fyllt 69 år. Hoppas du har det bra där du är nu! ♥ Fick även tråkiga nyheter igår att min morfar & låtsasmormor fick avliva sin katt Max, för han hade blivit förgiftad av något. Rest in Peace Maxie! ♥

Annars kommer världens bästa Freddis hem imorgon från Rhodos. Äntligen säger jag! och på måndag kommer han ner till mig & myser. Åh vad jag saknat honom! Mitt lilla hjärta...

Neeej, annars har jag inte mycket och säga.
Hadé!

9 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥
  


5 aug '11 - Mycket som hänt.



Ja, nu är det faktiskt en del som hänt sen jag skrev sist. Därför tänkte jag ta lite dag för dag.

Fredag 29/7 - Åkte jag till Degerfors för att spendera ett par dagar på hemmaplan. Se tidigare inlägget, där står det om allt :-)

Lördag 30/7 - Vaknade runt 10 och åt för första gången på länge en ordentlig frukost. Blev kokta ägg med kaviar och rostat bröd. Asgott!
Runt halv 12 gick jag bort till Lollo. Vi åkte sedan och hämtade upp Anna för att göra ett besök på glasbanken och Kronhallen för att fixa allt som man behöver för en lyckad grillkväll! Efter 'shoppingrundan' åkte vi tre hem till mig för att beställa allt som behövs i taxfreevaror för en lyckad Turkietresa! Blev lite smått & gott, bla Ahlgrens bilar som min pappa sa att man inte klarar sig utan när man är i Turkiet. Får la se om han själv beställer det när han åker i slutet av augusti. På kvällen grillade vi tre pinglor tillsammans med mina föräldrar hemma i det gula i tältet, där vi avnjöt god mat & gott och dricka. Pratade och tjattrade som vanligt, och tog en massa tokiga bilder as usual ;-) Senare på kvällen/natten hamnade vi på fest i Strömtorp där nya ansikten & gamla bekanta stöttes på. Var en himla trevlig kväll som slutade precis där den skulle :-) Tack sötisar för en mysig kväll! ♥

Söndag 31/7 - Var jag så seg att jag knappt gick ur sängen på hela dagen! Var inte särskilt bakis, men tillräckligt för att vara segdeg! Käkade Frödingsgrillen mat och tittade på Harry Potter & dödsrelikerna del 1. Nu vill jag bara se del 2. Synd att jag inte orkade med bio denna dag..

Måndag 1/8 - Var jag först och hälsade på morfar & extra mormor Birgit i Storfors tillsammans med mamma. Där blev det lite second hand-shopping & åt god köttfärslimpa till lunch. Efter detta åkte mor & jag till Karlskoga där det blev lite shopping på stan =) På eftermiddagen var jag o besökte mina kusinbarn A & L. där jag även bjöds på grillad kyckling & starka korvar. Avslutade kvällen med att sova halvtidigt, då jag skulle upp klockan 6 dagen efter!

Tisdag 2/8 - Åkte tillbaka till Eksjö. Jobbade 14-21.30

Onsdag 3/8 - Jobbade 6.45-16. Efter jobbet står min mamma på parkeringen utanför jobbet och överraskar mig med att vi ska åka till Jönköping och dagen efter ska vi åka till Ullared. Snacka om att jag blev glad! Har världens bästa mammi!
Så vi åkte till Jönköping och käkade hamburgare resp. tunnbrödsrulle på Söder Grillen, sedan handlade vi lite grejor på Willys och åkte hem och kollade på Cold Case, CSI Miami & filmen 'The confession of a go-go girl'. Sedan sov vi.

Torsdag 4/8 - Åkte vi till Ullared först efter att vi försovit oss 2 timmar. Kom dit, och det var massor av folk! Men hittade några fynd. Blev 2 stickade tröjor, 2 toppar, 2 linnen, trosor, 1 par träningsbyxor, 1 par mjukisbyxor, 1 par chinos & sen lite hygienartiklar etc. Fick även 2 par byxor av mamma. Snäll hon är min mammi =) Sedan åt vi lunch där & åkte sedan till Älvsered där jag endast köpte godis. På kvällen när vi kom hem åt vi pizza på La Mia & jag tog en rekorderlig cider jordgubb/lime till maten, medan mamma tog en öl. Var jättegott med mat & dryck. Avslutade kvällen med Cold Case, CSI Miami och kvällens film - Goodmorning Vietnam! Asbra film och Robin Williams är otroligt bra :-) se den om ni inte sett den.

Fredag 5/8 - Idag åkte mamma & jag från Jönköping. Åt lunch på Stadshotellet och sen har jag jobbat ikväll. Har varit en helt okej kväll och jag är ganska trött nu, så nu ska jag sova.

Ha det bra! (Saknar Freddis!!!)

10 dagar kvar till Side, Turkiet! ♥


RSS 2.0