14 maj '12 - Off we go!

Bye Bye Sweden and hellooooo Prague and staropramen beer! :-)

 


13 maj '12 - Semester! :-)



Hej på er! Söndag och jag har varit ledig idag. Gick av imorse efter två knasiga nätter på jobbet. Men det har varit roligt. Har jobbat med K och Å, som jag aldrig gjort förrut och dom var jättebra och jobba med dom med. Men gillar mitt  och jobba i mitt nattgäng också=)

Annars så är det som titeln inflikar semester. Japp, imorgon far vi mot Tjeckien och dess huvudstad Prag. Klockan 9.15 går bussen mot Arlanda. Är framme där vid 12.15 typ. Måste byta i Västerås. Sedan lyfter vid 14.25 och landar 16.25, sen ska vi göra stan osäker i 4 dagar ;-) haha. Ska bli jättekul! Är taggad men faktiskt varken nervös eller har resfeber... än vill säga. You never know when you gonna get that!

Ja, annars är det bra. Har fått en massa extrapass i sommar på en annan avdelning. Ska bli jättekul, är verkligen taggad, för jag tkr det är roligt och jobba :-) Sedan längtar jag såklart till Halkidiki och Grekland som jag & Lollo ska åka till i augusti. Men innan det en härlig sommar i Sweden med massa jobb, grill, träning & fest!

Nu ska jag packa färdigt och kolla igenom alla biljetter så allt stämmer :-D

Sayonara!

Imorgon drar vi! Prag here we come! ♥



10 maj '12



Hej på er! Torsdag idag, regnigt och tråkigt. Vart är solen egentligen?
Annars idag har inte mycket hänt. Låg och drog mig i sängen till klockan 13.00. Var jätteskönt! Sedan har jag fixat med tvätt och ska fortsätta om en stund. Ska även lägga in ett diskussionsinlägg i diskussionen kring våra intervjuer i kursen Att utvecklas som vuxen. Har kommit på något och skriva iallafall, ska bara filura ut lite till=)


Imorgon är det fredag. Jag jobbar natten till lördag och även till söndag. Sedan är det semester. Gött! :-) Annars var Freddis och jag på Marieberg efter jag hade varit på avdelningsmöte. Köpte mig 4 par örhängen - dom hade rea på Gina Tricot samt en ny klocka på Guldfynd. Lite större urtavla med lite strass. Urfin (oj, så klitchigt, haha...).


Nej, nu ska jag äta kyckling som min kära hemmaman lagat :-D


See yah!

4 dagar kvar till Prag! ♥


8 maj '12



Hej på er! Hoppas allt är bra!
Nu är det ett tag sen jag skrev. Går i vågor hur ofta jag har motivation till att blogga. Mycket handlar nog om att jag inte har jättemycket att berätta, men endå :) ska bli bättre!

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Somnade kl 5 imorse. Inte allt för kul. Så jag sov till halv två faktiskt. Gottgottgott, I can tell! Sedan har jag pratat med en av avdelningscheferna på den avdelningen jag ska jobba extra på i sommar. Det är så att sjukhuset inte fått ihop alla sommarvikarier till sommaren som de behövde, så alla sjuksköterskor på hela usö har blivit tillfrågade att jobba extra, och jag valde då att tacka ja såklart! :) Gött att tjäna extrapengar men även den extra erfarenhet jag får av att jobba mer samt se en annan avdelning. Som ny syrra är erfarenhet guld! Så iallafall så pratade vi en del, och jag ska få gå bredvid två nätter, då jag ska främst jobba nätter där med, då det är det jag kan bäst nu. Känns väldigt bra och cheferna kändes väldigt trevliga, så det ska nog gå bra. Vila får jag göra tids nog ;-)

Igår var jag hemma hos Lollo och firade hennes 23-åriga födelsedag. Grattis tant! ;-) Fick fika (god parisekaka) samt dryck iform av alkoholfri Xider (jag hade köpt med mig det, då jag egentligen skulle ha Bionade - en ekologisk lemonad Lollo köpt i Tyskland i tron om att det var cider, men det fanns ju då inte på systemet i Degerfors) och Cola. Blev en massa tjöt om allt mellan himmel och jord - as usual! Klockan halv nio kom jag därifrån efter att ha varit där i 5 timmar. Jaja, trevligt var det iallafall.

Annars är livet bra just nu tycker jag. Trivs på jobbet, i nya lägenhet och har massa skoj att se fram emot under de kommande månaderna - som resor, galej och jobba såklart! :) Hade förresten besök av Lollo, hennes bror Rickard och deras kompis Emil i fredags hemma i Örebro. Dom var och kollade på vår nya lya och sedan blev det shopping & fika på Marieberg. Fick med mig två blusar hem - en vit, lite längre från Gina Tricot samt en korallfärgad m. mönster från Only. Reor är fasiken inte bra för min budget. Och heller inte för garderoben som talat om både en och sju gånger att det inte finns plats för mer nytt. Men va fanken, det är ju så roligt med kläder och skor. Och sen tror jag helt ärligt att mina klänningar förökar sig som kaniner i min garderob, för jag har banne mig inte köpt 37 stycken.... eller?! ;-)

Sitter för övrigt hemma i Degerfors idag. Har varit här sedan igår. Sitter fortfarande i pyjamas. Är så jekla gött och gå runt i masasen (internt slangord för sovkläder), när man är ledig och inte behöver göra ett skit. Imorgon ska jag däremot försöka göra klart Intervjuuppgiften i kursen Att utvecklas som vuxen. Är bara ett moment kvar efter intervjun i denna kurs. Ska bli så skönt. Men har dock lärt mig något ur kursen, för de gör man väl alltid. I sommar ska jag läsa en kurs som heter Disney Studies nånting. Handlar om hur fiktion från böcker och film påverkar vår vardag och det ska la fokuserar på Disney. Tycker det ska bli roligt och läsa något bara för skoj skull. Blev antagen till en kurs i mytologi också som jag gärna hade läst, men pallar inte att både jobba, jobba extra och läsa två kurser i sommar, så det får bli en. Hoppas även bli antagen till några roliga omvårdnadskurser i höst också. Vill öka alla mina chanser att komma in på specialistutbildning och sedan vidare på en master i USA :)

Nej, nu ska jag gotta mig. Ha det!

Ps. Loreens låt Euphoria bara växer och växer i mina öron. Skitbra låt ju, och jag tror hon kommer göra succé i Eurovision Song Contest! HEJA LOREEN!!

6 dagar kvar till Prag! ♥



RSS 2.0