Galet längesen.

Jaa, det var sjukt längesen jag skrev. Sorry, men har inte haft nån lust och blogga alls.
Mycket har hänt sen sist. Jag har ju tex varit i Berlin på en av de bästa resorna i mitt liv. Tack Millivanilli för det ! =)

Annars flyter skolan på. Är inne på kursen Omvårdnad II. Ska om ca 2,5 vecka ut på min första praktik. Ska vara på medicinkliniken i Eksjö. Tror det kan bli väldigt givande. Kommer säkert få se mycket olika saker. JÄTTESPÄNNANDE med andra ord.

Varför jag nu fick för mig och skriva idag är för att jag nyss för konversationer med bästa Lollo♥ om planer inför sommaren, och jag bara kände hur mycket jag saknade henne. LOLLIS JAG SAKNAR DIG!! Och sen hur mycket jag saknar att gå på gymnasiet och hänga med mina brudar Lollis och Annis. Vi var så oslagbara, och den tiden var så oslagbar.
Med allt från vårt religionsarbete som ledde till de tre musketinnorna till vår underbara studentresa i Sunny Beach. Vi var ju fanken proffs på de där me nudelsoppakokning - NOT! :)

Men det är inte långt kvar tills jag åker hem. Närmare bestämt torsdag om 2 veckor. På självaste skärtorsdagen sätter sig mamma Clarélius i sin snygga blåa Volvo s80 och kör över 50 mil för och hämta hem sina kära dotter MIG och hennes vännor! Jag ska ha me mig bästaste Matilda hem, och hitta på massa skojigt. How about matchmaking maybe? haha

Nej, nu ska jag kanske försöka plugga lite innan det är dags och sova. Är ju en dag imorgon!
SAKNAR MIN SKRUTT FREDDIE OCKSÅ SÅKLART! Men han saknar jag alltid.

Puss & Kram / B-e-a-utiful.

RSS 2.0