8 jan '12



Osch va tiden går fort! Är ju redan 8 januari idag liksom... kom hem från London för 6 dagar sen, och jag tyckte nyss de var oktober och vi bokade. Allså, så här fort får de banne mig inte gå i framtiden, jag hinner inte med ;-)
Men ryktet säger ju att ju äldre man blir desto fortare går det. Men då säger jag nej tack. Vill hinna njuta lite av tiden också.
Men iallafall, vad kan vi dra för slutsatser? - 12 dagar kvar till examen! Sånt gillas :-D Sen får vi se vart de bär. Jag är nyfiken på framtiden :-)

2012 är ett år som ska gå i optimismen och positivitetens tecken! So guys out there, stay positive, it gets better! =D

Annars har jag skrivit ett arbete i barnkursen också. Blev la sådär. Är man ute i sista stund får man skylla sig själv ;-P
Nu på kvällingen har jag o Fredrik tittat på School of Rock, ätit Polly och druckit Icas mineralvatten med smak av Äpple och tranbär (supergott, testa!).

Men nu äre dags och sova!

Och glöm inte - http://beasresor.blogg.se/ ;-)


7 jan '12 - Första inlägget



Första ordentliga inlägget på nya året. Jag önskar er alla ett härligt 2012! Själv tror jag det kommer bli ett fantastiskt bra år, med examen och massa andra spännande saker. Jag hoppas jag kommer kunna åka och resa en del som vanligt. Har en Prag-resa bokad och en kryssning på gång, och hoppas om det jobb jag nu i framtiden får tillåter något mer i höst om så bara en weekend i Köpenhamn.

När man pratar om det nya kan man heller inte glömma att prata om det gamla. 2011 har varit en bra år, med såklart sina ups and downs, men mest positiva händelser må jag säga :-). Jag har varit på tre resor - Rom, Side-Turkiet och nu London i december. Jag har varit på härliga praktiker, jobbat och träffat massa nya härliga människor, men även umgåtts med mina old stars!

Annars har jag inte gjort mycket idag. Nyss ätit potatisgratäng & fläskfilé hos mamma & pappa. Gott som vanligt.

Nu ska jag mysa med mitt hjärta!

Glöm inte kolla resebloggen om London --> http://beasresor.blogg.se/

Best Wishes!


7 jan '12 - London!



Då var vi tillbaka hemma efter 4 underbara dagar i London.
Gå in på resebloggen och läs om vår resa och se massa roliga bilder:
http://beasresor.blogg.se/


RSS 2.0