skolan har börjat.

image44

Jaaa, nu är skolan i full gång.. känns både bra & dåligt.. bra för att ¨få rutin med allt, o sen äre ju bara 1 år kvar.. sen kan man göra vad man vill =) de dåliga är att så fort skolan börja, när man inte har tid och vara ute, då kommer de fina vädret. sucksucksuck.
började idag dan med att duscha o käka risifrutti ;D sen åkte jag te kga me annis o lollo :) handlade en mascara, rouge, en top och hårfärg =) så nu ska de färgas hår! sen har vi haft minnes fika hos farmor idag.. ett år av saknad efter farfar. Känns tomt på ngt vis. Låg och tänkte för ngn dag sen på alla gånger han ringde. Man hörde direkt vem det var när han sa "Hej på dig skruttfia, hur står det till idag?" de e de första jag tänker på konstigt nog.
Men han har de nog bra där han är nu=)
imorrn ska jag gå en heldag i skolan, sen ska jag färga håret, lollo hjälper mig ;) sen har freddus & jag månadsdag :-) 2 år och 4 månader ;) tiden går fort.. och snart fyller älskling 18 hela år!:) o sen åker mamma & pappa te kreta, så vi är själva i 2 hela veckor ;D my god va härligt

aja, nu ska jag kila

Puss hej / BC

Älskar F<333

Hemma igen..:)

Borta bra , men hemma bäst :) Like always ;) skönt och komma hem igår kväll .. skönt och få sova i sin egen säng, skönt och ha innetoa och inne dusch :) mmm, I like to be back home ;D
har iallafall vart i sommarstugan sen i måndags, med fredrik, lax, lina & jonas :) har varit trevligt.. har badat, solat, shoppat, festat & kollat film :)

i måndags kom vi dit, grillade korv och mådde bra :) kollade simpsons the movie :D sen sov..
tisdagen, så bada vi i hattarevik, mysigt badställe =) men ska nog åka till sandvik nästan ggn ;) sen grillade vi grillspjut & flintastek på kvällen :) mysmys.. sen kollade vi på en dålig film som hette "The number 23", en thriller skräckis med Jim Carrey.. han ska inte göra sånna filmer, utan komedier som Bruce Allmighty.
sen kolla vi oxå Stockholm Live ;) så jäkla bra! sen låg jag, fredrik o jonas o prata te halv 4 ;P hehe
i går va vi o shoppade i Mariestad :) blev en väska, en ryggsäck, en present till min kusindotter:) sen städade vi och käkade kyckling och brända kroketter :)

aja, idag ska jag lekis med älskis :) mysimysi de :)

LÄNGTAR TE JUL, BARA SÅ NI VET ^^ & SKOLAN BÖRJAR PÅ MÅNDAG :(

puss hej, /BC

Älskar bubbis <3

image43


Sommarlovet, so far.

 Jaa, sommarlovet har väl inte riktigt vart det jag hoppats på. Solen har skinit för lite, och jag har inte alls haft mycket och göra. Det enda positiva med sommaren nu är alla myskvällar med fredrik och kompisarna, och jobbet.
Jag hade iaf tänkt och berätta hur mitt sommarlov har sett ut , ja du gissade rätt, so far!

 Började sommarlovet med och jobba fyra veckor på småplåten i järnverket. Dom veckorna var helt otroligt roliga, och jag är verkligen en nyttig erfarenhet rikare. Jag hade ett roligt jobb, med mycket ansvar och världens roligaste arbetskamrater. Det va liksom alltid roligt och komma te jobbet. Även om man var tvungen och gå upp klockan sex och trampa iväg te Järnverket som ligger på andra sidan stan mitt håll sett. Men roligt var de, och jag saknar det mycket. Vilken gemenskap det var.

   Har också varit på bio tre gånger i sommar. Först på Hostel part two, läbbig film som handlar om hur rika människor betalar en viss summa pengar och på så vis köper en ung människa, som de sedan får tortera & mörda hur dom vill, på det sättet dom blir tillfredställ. Sjukaste filmen jag någonsin sett, tvåan e faan värre än ettan, som jag och fredrik såg några dagar senare. Det var Fredrik, jag och lax som var på hostel.
Andra filmen jag såg var harry potter och fenixorden med fredrik och pappa. Helt okej film, vissa scener var överdrivna, men de e ju harrypotter så :)
sista filmen jag har sett är Simpson the movie tillsammans med fredrik, pappa och laxen. Kanonbra film, åh, jag vart helt kär i den filmen. Skitbra va den! Trodde den var annorlunda, men den va inte sämre för de.

     Jag har även träffat dessa människor i sommar :) Har bland annat skrivit labbrapporter med Anna, och sett Anna-Karin köra på Gelleråsen, helt fränt var de ;)


 Denna mysiga människa har jag även spenderat en hel del tid också :) Älskar min bubbs <3

 Grillkväll blire hos denna brud ikväll =) ska bli jättemysigt, och det kommer en hel del folk, och de e alltid härligt :) Vi firade även midsommar hos ElinPelin i år igen ;) lyckad kväll det med måste jag säga.


Bonsoir ! / B.

RSS 2.0