8 sep '11



Hej på er!
Nu var det faktiskt en hel vecka sen jag sist skrev. Lite dåligt av mig faktiskt..sorry, men jag har en hel del och göra i skolan. Och jag har heller inte riktigt kommit tillbaka i rutinerna, så jag är så himla trött om dagarna.
Men vad har då hänt sen sist ?
Jo, jag har fått bytt praktikplats. Istället för Nässjö vårdcentral ska jag vara på en av vårdcentralerna här i stan. Känns gött och pendla 20 min x 2 om dagen istället för 80 min x 2 om dagen. Har fått en jättebra schema. Fått även för mycket timmar så jag kan plocka bort en hel del. Vara ledig nästan varenda fredag om min handledare godkänner det :-)

Sen så har min kusin A och hennes man N äntligen fått sin lilla bebis - en son, lilla L. Fick en MMS bild, och han var så sööööt :-D Jättelik sin storebror T. Har själv längtat lite efter den här bebisen. Tycker så mycket om bebisar och barn, o då jag inte vill ha några själv just nu gläds jag så åt dom som får barn :-))). Jag vill ju även jobba med barn sen.

Sen har jag även kommit igång med träningen igen. Har gymmat två dar i rad. Idag hade jag sån träningsvärk att jag vaggade mig fram som en gås för att det gjorde så ont. Shit vad jobbigt det var. Men Anna, Frida & Lydia hade roligt åt det i skolan iallafall ;-P
Efter skolan idag var jag, Anna & Frida på stan och handlade lite, jag köpte en tröja på Stadium. Men innan shoppingen hann vi med o mumsa i oss lite donkenmat också! Shiiet så gott det var, var så jeedra sugen. Avslutade med glass såklart!

Nu ska jag krypa ner och titta lite på barnen på Luna. Får försöka och komma igång med tentaplugget nästa vecka på riktigt. Sen har jag tänkt och åka hem till Degerfors nästa helg också :-) Åka hem & pussa på mina två hjärtegryn som jag saknar så! Blir nog lite häng med fina människor också! Det gillas!

Hadé bra! TJING!


1 sept '11 - Ny månad



Ja hörni, nu är det september månad... vilket betyder att det aldrig mer kommer bli augusti 2011.
Fast det betyder också att vi kan lämna sommaren bakom oss och blicka frammåt - mot jultider! Jag är en person som verkligen älskar julen! Det är en av dom bästa tiderna på året - snö, ljus, glögg, julklappar, mat, släkt & vänner, och massa annat mysigt.
Jag är en ganska så familjekär person och tycker om när alla samlas bara för att umgås och ha det trevligt. Så brukar vi ha det på jul. Först på förmiddagen träffas släkten på mammas sida - vi är kanske 11 stycken eller så. Sen på eftermiddagen träffas släkten på pappas sida, och där är vi ungefär 15 stycken. Vi samlas och tittar på Kalle Anka, stor som liten, sedan kommer tomten och delar ut julklappar och efter det är det julbord.
Förra året var vi hemma hos oss, så iår ska vi nog vara hos min faster K och hennes man S. Dom bor inte så jättelångt ifrån mina föräldrar, så det blir nog bra :-).
Oj, vilken jullängtan jag fick av att prata lite om det. Oftast brukar jag stilla mitt julbegär med att kolla på Mysteriet på Greveholm, ni vet den braiga julkalendern. Men jag kan inte det, för dom VHS:erna är hos mamma & pappa i Degerfors. Jag har istället Jul i Kapernaum på datorn. Det är nr 2 gällande bästa julkalender... bästa är tidigare nämnda Mysteriet på Greveholm, kommer nog aldrig bli en så bra julkalender som den. Och den är ju framröstad till Sveriges bästa, och det är inte konstigt.

Nej, nu ska jag nog kolla på Jul i Kapernaum, innan det är dags o susselussa. Imorgon är det HLR i skolan som gäller =)

Sov gott!

Ps. Ed Westwick är assnygg!




RSS 2.0