27 juli '12

Hej! Inte har jag blivit något bättre på att blogga. Men jag ska försöka :) När jag är ledig, men det är jag nästan aldrig :-P Har 3 nätter och 1 kväll att se framemot på denna jobbhelg. Men det är ju roligt.
Jaha, vad har hänt sen sist då? Jag har varit och firat Burra som tagit examen, jag har grillat tillsammans med familjen samt familjen Hellkvist. Var trevligt & gott. Och jag & Anna vann ju på TP barnfrågor som vi förutspått ;-). Jag har varit på onsdagsklubben på statt med Fredrik, Lax & Burra. Jag har varit och shoppat & käkat mat i Karlskoga med Lollo. Och sen har jag ju såklart jobbat! haha
Men snart är det semester! på måndag är det 3 veckor kvar =) JAG LÄNGTAR!
Nej, nu ska jag göra mig iordning för jobbet!
Tjing tjing!


1 månad kvar till Halkidiki, Grekland! ♥




17 juli '12 - 2 månader sen...

Ojsan hoppsan vad längesen det var jag bloggade. Över 2 månader sen. Sorry Lorry liksom!
Vad har hänt sen sist? - Jo, jag har varit i Prag som ni kanske fattade i tidigare inlägg. Jag har bokat en kryssning till Helsingfors med Jessica. I oktober bär det iväg! Wihoo vad kul :). Jag har jobbat häcken av mig och har fortfarande 5 veckor kvar med massa jobb. Men kul är det också ;) Och att tjäna pengar som jag gör nu är aldrig fel.... hihi. Jag har även firat bästa farmor som fyllt 80 år. Vi fixade en överraskningsgrillfest till henne i vår sommarstuga på en ö utanför Mariestad. Hon blev chockad och mycket glad. I present fick hon blommor samt ett scrapbookingalbum med bilder på henne och farfar (RIP), och även på barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Var själv uppe och fixad foton hos henne. Hon trodde jag skulle ha det till ett klassprojekt. Tur att hon inte misstänkte nått! Jag har även hunnit fira midsommar och träffat massa godingar och även börjat känna mig hemma här i Örebro. Fast det är ju lagom kul nu när jag är sugen på att flytta igen ;) Kanske Halmstad om några år? Har hittat en specialistutbildning där nere som jag vill gå... Men får bli senare i livet, måste få med mig gulleFreddis dit då! Inte särbo igen... Om det inte gäller och flytta till Los Angeles temporärt. Får jag chansen tar jag den. Det är verkligen min drömhemort... Det och Paris.... och kanske New York. Vem vet, kanske hamnar där till slut? Så rastlös och otålig som jag är vet man aldrig vad som händer ;D Lite resor ligger i planering nu. Men först blir det Halkidiki, Grekland i slutet av augusti. Där ska jag & Lollo njuta av att vara lediga och bo SPA-hotell m all.inclusive. Det förtjänar vi efter denna sommar! :) Eller va säger du Lollis? ;P Sedan äre ju kryssning i oktober.... sen får vi se vad som sker. Lär ju inte kunna hålla mig på hemmaplan länge.
Annars är det inte mycket som händer. Sover, äter och jobbar är vad jag gör ungefär. Men med den erfarenheten jag tjänar ihop nu är guld värd. Allra mest för mig. Och det är väldigt kul att vara på två avdelningar. Man får se så mycket då. Det är liksom som att äta kakan (testa ny avdelning) och ha den var (och ändå vara kvar på min avdelning). Jag gillart! Och många nya trevliga människor får jag ju träffa, och det är alltid lika kul =).
Förövrigt så har jag bara och säga att jag har ett nytt inlägg på resebloggen. Jag har hissat & dissat över de resor jag har varit på. Gå in och kika och skriv & tipsa mig, jag gillar sånt ;-)
http://beasresor.blogg.se/
Såg förresten klart på X-men - the first class. Hur snygg är inte Nicholas Hoult egentligen? Åhh, men han ska prata brittisk dialekt som den engelsman han är, men han är fin och titta på endå :) men min fråga är till folk som kan X-men. Vilka är goda och på Prof. X:s sida och vilka tillhör Nagnetos sida? Jag fattade inte riktigt liksom....
Aja, nu ska jag sluta babbla och snart gå och sova. Jobb imorgon igen och jag har typ sovit 5,5 timmar totalt på detta dygn.... 3,5 timme på natten och sen slumra till 2 timmar mellan 12-14 efter att ha försökt och somna sedan jag vaknade halv 6. Inge kul! Hoppas jag sover bättre inatt, behöver bra sömn känner jag :)
Ha det gott, lovar att bättra mig på bloggandet!
PUSS!

RSS 2.0