Längtar!! :)

None

Åh, jag längtar tills på lördag, då vi ska till anna på inflyttningfest :) och sen se the kristet utseende på wickan!:) faaan, är så taggad :D

och på tal om band :) träffade erika i skolan idag =) hon har börjat på letälv nu. Hon vart jätteförvånad att jag satt där och kollade runt lite på letälv. Jag kan faktiskt säga att jag vart lika chockad o träffa henne där, som hon blev att träffa mig. Men hon o jag kom fram till att vi ska göra ngt me basic park så vi blir rika, så jag slipper läsa komvux och bli sjuksköterska =) inte mig emot! Jag charmar gärna hela världen med mina underbara personlighet ;) Ni som känner mig vet det underförstådda med underbar, ni som inte gör det däremot får ta reda på de :) jag kan bara säga att jag inte alltid är så underbar :P Fast ibland är jag nog de.. Jag  är nog det vid rätt tillfälle, eller vad tror ni?! :) men men.. BP skivan e nog snart hoppas jag :) åh, jag vill spela live. Om ni vet någon tillställning där det behövs live band , så kan ni ju säga till mig så =) för ställer upp :)

aja, nu ska jag sluta skryta, men jag älskar och spela me BP ! Det gör mig harmonisk :) remember that girls, we rock! <3

Pusssssssssissssss !!


Love you darling <3

 

Imorrn - Matteprov :(

None

Uschuschusch, inte matteprov! :(

wish me luck, folks !

Ingen rubrik :S



Ja, nu sitter jag på labb och har tråkigt! Börjar lektionen typ 10 över 1, usch usch, tråkigt o vänta.
Hade bild idag, började måla ett självporträtt ;) de kmr bli såååååå bra! Hoppas bara att jag höjer betyget.. Och hoppas jag höjer alla mina betyg :) det som känns svårast och höja är matten. Jag vet inte varför, bara är så :S Just nu känns det iaf som att det är kemin som är lättast och höja. Hoppas de blir så iaf :D

aja, nu ska ja börja på mitt psykologi arbete =)

Pusshej!

/ B.

Älskar Freddi <3

Ny artikel om BP ! ;)

Snacka om att vi är värsta kändisarna nu! ;) hitta att dom skrivit en artikel om oss på kanon.se så jag tänkte publicera den här, o skryta lite om hur duktiga vi är! ;D för vi är bra.



Basic Park skivdebuterar till jul

De började som konfirmander.
Det är åtta år sedan.
Nu handlar det om skivdebuten.

 

Basic Park spelade helgen vid gudstjänsten i Åtorps missionskyrka.
Det var en lång historia som därmed tog ett steg framåt.

2000 började Marie Tjörnbro som församlingsmusik i missionskyrkan i Åtorp.
Hon drog då igång en musikklubb och fick ihop ett gäng i samband med konfirmandundervisningen.

Elin Nilsson är en av dem och åtta år senare är hon den enda ursprungsmedlemmen i vad som idag är Basic Park.
I nuvarande sättning består bandet av Beatrice Clarelius (sång), Elin Bergstedt (trummor), Elin Nilsson (gitarr), Emma Nilsson (gitarr), Erika Persson (bas) och Jennifer Keskiniva (synth).

Bandet repar varje vecka och just nu är siktet inställt på den fem låtar långa skiva man hoppa ha klar att släppa innan jul.
Det kan bli årets julklapp i Åtorp och Degerfors...

Utöver Basic Park finns ytterligare två grupper hos SMU i Åtorp.
Det handlar då om en yngre tjejgrupp och en blandad grupp som heter Q utbildningsnämnden i Degerfors kommun vill utveckla kulturlivet i Degerfors


Kemiprover avklarat!



Ja, nu va kemiprovet och första provet på Komvux avklarat :D härligt. Och jag tror det gick bra :) var massa kemiska beteckningar och grundämnen och grejer, och det är jag bäst på:) så vi hoppas på MVG, men VG blir oxå bra =) G me iofs, men helst högre :) annars idag ska jag övningsköra med min morbror Jimmy =) det ska bli roligt, och jimmy är bra o köra med.
Annars ska jag börja på mitt psykologiarbete och räkna lite matte.
Imorgon trodde jag att jag var ledig eftersom de va skoljoggen, men helen sa att vi skulle ha matte iaf, och för min del så är det bara positivit eftersom jag har matteprov på fredag, så det är skönt och ha en extra mattelektion då :) sen efter matten ska jag och elin in till kga och handla inflyttningspresent till anna & kalle eftersom vi ska hem till dom på inflyttningsfest på lördag. Fredrik ska troligtvis inte me för han drar kanske te gbg med laxen. Vill egentligen följa med, men kan man inte så kan man inte. får åka och hälsa på lina och rasmus nån annan gång :) hoppas anna kan följa med oxå då ;> vore roligt o festa med systrarna johansson i göteborg!=) sen kl halv 5 ska fredrik och jag på kalas, hans kusin jocke fyller 17. Så vi ska dit :) och sen blire fiol och sen mys med darl.
Annars på fredag ska vi till felix (min kusin) på 9 års kalas :) sen på söndag är det rep med BP som snart kanske gör skivdebut ;) ngn intresserad av att ha ett ex?
aja, nu ska jag fortsätta kolla på rainman med darl. Världens bästa film! :) I love it and I love Dustin Hoffman in it <3

seeeee you around.



Älskar dig hjärtat ♥
3 år och 5 månader idag
Grattis till oss darl!

None

Aloone.



Ja, sitter här själv nere på labb. Typ ingen här förrutom jag. Kul eller ? Nej, är helt enkelt för tyst och lugnt för o vara i en skola.. Men jag får skylla mig själv att jag sitter kvar, medan alla andra är hemma o pluggar kemi istället. Men jag vet att jag får inget gjort om jag sitter nån annanstans än i skolan. Jag är för lat för de :p haha.
Ska som sagt ha kemiprov kl 12.15, och vem kmr va nervös? Jo, JAG. jag bli alltid så nervös när jag ha prov. Vet inte varför :S men jag tror jag kan det här kapitlet ganska bra :) det är skönt och tänka !! :D

aja, bubbs och min månadsdag idag :) 3 år & 5 månader <3 Tänk när det är 5 år o 3 månader ;p hahahahah

aja, vi höres !!


Älskar dig hjärtat ♥

Prov :(

None

Kemiprov imorrn, usch :( önska mig lycka till!!


ingen rubrik



Jag vet inte vad jag ska tro längre .. orkar inte mer !

Underbara Helg ;)

None

Jaa, denna helg har varit riktigt underbar ! Börjar med fredag , började kl 8.00 på morgon o hade naturkunskap en sväng :) var sedan tvungen och gå för o labba på kemin, och för mig & stina gick de jättebra ! Va först klara även fast vi va tvungen o göra om ;p skönt ! Hade sen biologi, studerade blommor. Och jag såg en bladlus föda barn, däni ! ;P lite häftigt faktiskt ;) mitt i lektionen kom Annis och hälsade på. Ja, ja visste att hon skulle komma =) var tvungen och gå lite tidigare från biologin, för att hinna upp till matten. Men vi träffa ju på Leif, så vi stod o prata me honom lite för länge iställe för och åka upp te matten. Men han tog iaf med sig ett schampoo och ett balsam hem ! Imponerande ! ;) men ett fick stå kvar som minne, så han inte glömde bort oss. Efter de åkte vi upp te letälv och hade matte. Gick väl bra, anna höll på me ngt så jävla tråkigt så ja orkade inte fatta! Men har iaf matteprov på fredag. Lycka till Bea !! efter matten åkte anna och jag hem till lyan och gjorde korv och mos, och det var så gott! Vi var så hungriga. Sen skjussade darl upp oss till mor & far, där vi annis tittade på slutet av The Black Dahlia, som jag redan sett (hon missade slutet), sen kolla vi på en film på när jag var liten. Haha, faan vad vi skratta! Enastående charmig var jag måste jag säga ;) haha. När den filmen var klar så skjussade mamma upp oss till anna där vi skulle hålla till den kvällen och käka tacos med mamma & pappa hellkvist. Och kvällen blev precis så där rolig som den alltid blir när man är hemma hos Hellkvist's och äter mat =) - Jag har fel kön! Jag kan säga att jag tränade skrattmusklerna riktigt riktigt riktigt ordentligt :) fick efterrätt och godis på de oxå. Så himla gott! Så snällt att jag får komma och äta hos dom.. men man vet ju aldrig hur mkt mat som finns kvar efter att jag varit där ;) efter maten och efterrätten, tog vi med oss godis ner och kollade på Starsky & Hutch :) cool och helt underbart rolig film som jag gillade skarpt ! efter det skjussade annis och hennes mamma hem mig. Och där hos oss befann sig lax, jack, elin & satta.. och vid elva drog Freddis, lax och elin till bosna. Jag fick ju följa me om jag vill men ja orka inte, var så trött.. Freddis kom nog hem vid tolv.
Lördagen började med att stiga upp vid 9.20 för Annis och jag skulle te kga och sätta sprätt på lite kosing , vilket vi är experter på ! Började på coop forum där vi köpte lite allt möjligt ;p sen drog vi vidare till stan där jag köpte dop-present te theodore, en present till alexandra och lite kläder till mig själv :) åkte sedan o vid 13.30 åkte Fred och jag upp till m&p för o hämta pappa för vi skulle på 7års kalas till alexandra :) väl där fick vi ju träffa all släkt plus lite annat folk. Var trevligt och åt riktigt goda muffins :) efter kalaset skjussade vi hem pappa och hämtade lite saker som skulle me till lägenheten. Och när jag kom hem slockna ja dirr. Och vaknade inte förrens halv 9. Faan va trött ja va när jag vakna. Kvällen och natten spenderade jag hos mamma & pappa för fredrik, lax & jack var på statt o spela black jack ;P även denna kväll fick jag förfrågan och haka på men jag ville inte de :p så beatrice åkesson clarelius har varit riktigt duktig och inte varit ute eller festat på 2 helger :) men man vet ju aldrig när dom vita helgerna tar slut ;P
måste bara berätta att anna ringde te mig i natt, elr aa vid 12 o hon säger: - Hej , vad gör du ? Är du vaken ? Såklart jag är vaken om jag svarar tänkte jag :p men med lite alkohol ikroppen är min alltid så beklokade vän inte så klok ! Men jag tkr om henne endå :) kollade iaf på dink och på min barndomsfilm igår oxå innan jag somnade =)
Och idag söndag blire nog en snabbvisit hos annis o krama henne hej då tills nästa ggn hon kommer back to dfs ! :) o sen blire rep me BP oxå ! de gillör vi ;)

aja, see you around !

Kisses and hugges !

// BC.

Älskar dig hjärtat !


Tack Annis för en trevlig helg <3

Resebloggen uppdaterad!

None

Ja, nu är resedagboken uppdaterad med en alldeles utomordentlig historia om en supermysig semester:) ta gärna en titt och glöm inte kommentera =)


Måste oxå bara berätta att jag är så jävla bra på o köra bil! Övningskörde me min morbror Jimmy (ja han är en av mina handledare :P) idag, och jag körde te KP , för den som inte vet de, så ligger de halvvägs te Kga, så ja körde på stora vägen ;D faan va ja e bra !! har aldrig gjort de förrut :) körde även i samhället, och de gick oxå skitbra :) faan va roligt de va o köra bil me jimmy ! ska faan kö me han oftare ..

Pyssssssss !
 
/ B.

Älskar dig <3

btw ; de är trizesreseblogg.blogg.se  :)


Hungrig, så in i norden!

None

Jaa, så jävlans hungrig är jag. Har levt på ett äpple och 2 små-päron den här dagen. Alldeles för lite. Jag hade ju faktiskt tänkt och gå o äta i matsalen idag, men glömde såklart plånboken :( så ingen mat fick jag heller.. och fredrik hade inte tid o komma te dfs och luncha me mig heller.. fy bubblan va dum världen är idag! Jag som är så liten och hungrig! ^^  Men det är kanske meningen att jag ska sluta äta och bara dö av svält, vad vet jag vad ödet har tänkt ut åt mig.
Sitter iallafall på labb och ska ha biologi om 1 timme och 20 min, men eftersom jag inte kan få nån mat, så bloggar jag om hur hungrid jag är istället.

Har en annan lite rolig sak och berätta för er :) jag ska börja skriva reseblogg :D det tycker jag ska bli skoj. I den ska jag skriva om alla resor jag varit på, o som finns i mitt minne, kan tex inte berätta om min Danmarksresa i Ålborg när jag var 3. Då var vi på resa med mammas jobb. de enda jag kan berätta om den är att jag satt precis som alla andra barn o lekte i sandlådan nedanför en restaurang där alla barnens föräldrar satt o åt och drack vad dom kände för. Och helt plötsligt så kmr Christian (son till mammas jobbarkompis) kommer upp och säger att jag är försvunnen! Men jag var ju itne försvunnen :P Jag var ju bara och tittade på kamelerna som jag hade tjajat om hela dagen :) vad dumma dom va som blev oroliga ;P aja, iaf så hittade dom mig som sagt hos kamelerna, för annars hade jag nog inte suttit och skrivit de här blogginlägget.
Iaf i min reseblogg kmr de stå om alla trevliga resor jag varit på, och de som kanske kommas skall ;D detta kommer dokumenteras med så mkt bilder jag kan få tag i. Även sånna från resor som var från tidernas begynnelse (allså mina första resor!) Jag hoppas att ni kikar in där och kommenterar och har er ;) och jag kmr såklart förtsätta och blogga om vardagslivet här i den här bloggen :)

Puss och kram från Hungriga Bea

Älskar Freddas<3

Det finns andra som behöver medlidande oxå !

Oförberett prov :S

None
 Gaaah, hade oförberett prov idag på Engelskan. Ucsh! Hoppas det gick bra bara.
hade annars matte och psykologi idag :) Lätt skönaste dagen på hela veckan ;D och idag fick vi sluta dirr efter provet, gött !!
tvättid har vi idag oxå, så de blir o tvätta när darling kommer hem. Inge mer o säga, kommentera gärna!

Puss hej !!

Älskar dig <3


ANNIS KMR I HELGEN ;D

Todagens! :)

None

Idag har det varit som vilken måndag som helst :) började med att kliva upp 10.10 (noga!!). Fast fredrik hade redan ringt och väckt mig kvart över nio för att han inte fattade att jag började tio i ett och inte åtta. svanberg, vad kan man säga ;) haha! Satte mig iaf vid datorn när jag vaknat. Checkade runt lite o bara softa. Hoppa sen in i duschen vid elva, kom ur den, klädde på mig och käkade brunch bestående av pepparsalami och potatissallad. Åh, me like! Satte mig ännu en gång vid datorn. Fast jag hann ringa mamma en snabbis o fråga om världens bästa bans sångerskas intervju var med i tidningen, och visst va den de! Bara att dom stavade Beatrice utan e på slutet. världens bästa band har även varit med på kanon.se och i Kristinehamns Posten! Värsta kändisarna nu ;) litte skoj för de! aja, pallrade iaf iväg till skolan vid 12.10. Tänkte att jag skulle hinna läsa texten som jag trodde var tills idag, fast den e tills på onsdag. Jag var iaf i tid, och det är ett gott tecken.
Efter engelskan så hämtade Louise upp mig och vi åkte te märtas och fikade. Värsta gott , me varm choklad och allt! :) åkte sedan till labb där jag skulle ha naturkunskap. Gjorde lite pH-mätningar av våra jordprover, och i början fick jag, johanna o anders en minst sagt felkalibrerad pHmeter ;p haha.. men det är sånt man får ta lärdom av.
kom hem och började fixa iordning mina papper i pärmen. Lax & Elin kom på besök, och vid 6 skjussade darl upp mig till mor och far där jag nu ska spendera natten. Hoppas myskotten Elliott kmr och sover hos mig. Det gillar jag! :) börjar halv 10 imorrn med matte, hoppas de går bra. Tkr faktiskt själv att det gör de i alla ämnen. Jag faktiskt gillar och gå komvux, men hade hellre läst sjuksköterskeprogrammet på Karlstads Universitet istället. Men vem vet, det kanske blir till våren? I hope so iaf:)
neh, nu ska jag krypa till kojs och kolla på dink. En av mina ny-gamla barnfilms favoritet =) Dink, Denver & Starla, de gillör vi!

haré !
BC.

Den enda som förlorar på grund av dina beslut är du själv !


Älskar dig <3

?



Ibland önskar jag att ödet valt en annan väg ! Då kanske mitt liv hade sett annorlunda ut. Jag hade kanske haft andra möjligheter, känslor och tankar. Jag kanske skulle varit en helt annat människa, som hade andra värderingar och synpunkter på allt runt omkring. Jag hade kanske tyckt bättre om de saker jag inte gillar, och ogillat de bättre sakerna i livet. Vad jag vet är att jag aldrig kommer få reda på det ...

Together we are strong enough to make it ?

Bambi



Låg och kollade på Bambi igår. Va säkert 10 år sen sist! Åh, den är ju så bra. Alla disneyfilmer är SÅ BRA! Men Bambi är en av de mest sorgliga disneyfilmerna nånsin. Jag vet inte hur mycket jag grät igår, när dom sköt Bambis mamma. Usch usch, och jag är väl medveten om att det är så jakten går till på riktigt också. Jag kan bara tänka mig hur många Bambi-mammor dom skjuter varje år, och hur många Bambisar som måste klara sig själva.
Blir helt lessen bara jag tänker på det. Usch o fy, hemska jakt!
Men det finns ju mycket roliga händelser i Bambi också. Tex så blir ju bambi, stampe och blomma kära. Det är mysigt! :) Får se om det blir någon annan disney film under dagen. Jag har liksom kommit in i nån disney mani-period. Pocahontas i fredags, bambi igår och imorse Askungen 3 - det magiska trollspöt. Jag bara älskar disneyfilmer! There is no better than that!

aja, skriver kanske senare.

Toodles!

Älskar Fredrik ♥

Pocahontas



Älskar man bara inte den filmen hur mkt som helst eller ?
Låg och kollade på den igår, innan jag skulle somna. Har typ inte sett den på flera år. Åh, den är ju så bra! Historien är ju båda lycklig och sorglig på något vis. Och deras kärlek är både lycklig och olycklig. Lycklig för att båda har samma känslor, och att de verkligen är kära i varann, det olyckliga är att det är att deras kärlek är förbjuden och att de måste smyga med den. Usch, kärlek ska man visa upp tycker jag! Iallafall så tycker jag det är en riktigt fin film som man bara måste gråta en skvätt för. Och på slutet kommer frågor som; varför följer inte Pocahontas med John Smith till England för? Det är ju så hemskt och se dom skiljas åt när dom äntligen får vara tillsammans! Men för den som inte visste, så följde den riktiga Pocahontas (ja, de fanns en riktig en gång i tiden!) med John till England. Och en annan sak, så träffas dom ju faktiskt igen i 2an. Fast då blir hon kär i en annan John - John Rolfe. Mycket kärlek hit och dit i Disneys filmer. Men dom är underbara!

Läget idag är ONT I ÖRAT !!

aja, vi hörs

På återseende ! / BC.

♥ Fredrik ♥

Sjuker..



Ja, då var man hemma och va sjuker. Inte taggande precis, men känns som att jag är överglad att det är helg och jag kan kurera mig ordentligt. ska sova i min säng hemma hos mamma & pappa nu i helgen, för att Fredrik jobbar natt. Är så tråkigt och sova själv i lägenheten, så jag smiter upp till det gula istället. Har ju älsklings elliott där, så då blir allting mycket bättre.
Var iallafall med naturkunskapen ut i skogen och tog jordprover. Gick väl bra, men fick värsta ont  i huvudet och örat, så de var bästa att kila hemmåt när uppdraget var slutgjort och vi var tillbaka på skolans mark.
Ska snart gå och joina min älskling i sängen. Han är värsta sömntutan. Han bara sover och sover. Hehe, lilla sötisen. Mor och jag var i sveafallen igår, och faaen va skönt de var och va ute o gå litte. Tror de blir oftare nu framöver. Får dra me mig latmasken svanberg litte kanske ;)
dock blev det ingen bilkörning, får se om jag orkar göra det idag. Behöver komma ut och köra så mycket som möjligt så jag får de där jävla kortet nån gång! allting skulle bli så mycket lättare då. Jag skulle tillexempel kunna bli au pair i USA, och jag skulle kunna vara fyllechaffis på lördagkvällar. Men men.. vi får väl se vad framtiden har att erbjuda. Förhoppningsvis en stor alvedon o massa sömn !

På återseende !

Bea.

Älskar min Fredrik Svanberg ♥


Hurtiga

None

Ja, gud va hurtiga mor och jag har varit :D vandrade i Sveafallen idag för ett skolarbete, och jag älskade det! Nu blir det fler vandringsdagar där =) fast vi gick dock bara halva grytbiten, för vi hann inte mer.. var ute i typ 40-45 min, så härligt!
Så nu ska jag fortsätta och vara hurtig, o försöka o få mor och bli hurtig oxå. Fast hon skulle faktiskt iväg och spela bowling nu, och det är ju också hurtigt.

Skoldagen har varit lugn idag, bild 3 timmar, och jag blev klar med mitt bildprojekt, och redan ett nytt på gång, faen va kreativ jag är! haha. hade sen labb på biologin, och vi slapp labbrapport, faan så härligt.
imorrn ska vi på exkursion med naturkunskapen, ska ta jordprover. inge skoj, men missar kemin.. den är så tråkig nu, kan ju typ allt! prov nästa fredag, hoppas de går bra. Jag kan ju säkert hälften redan så.

helgen ser ut att bli relativt lugn, ingen partyhelg iaf. Ska ha en av mina mer sällan skådade vita helger. Känner mig inte taggat o parta. Tar igen det nån annan helg framöver.

aja, 26 dagar kvar till 19 !!

på återseende!

KYSS


Beatrice ♥ Fredrik

Kallt

None


Jaa, faan va kallt det är ute! har fröse hela dan, både ute och inne. Inte alls trevligt. Känner verkligen att hösten är här, och är så jävla taggad på en utlandsresa. Vi får se vem ska kan övertala sin älskling o ta en sista minuten till höstlovet!! hehe.
Ja, 11 september är det idag. 7 år sedan terrorattacken i USA, 5 år sen Anna Lindh mördades på NK. Två händelser, ett datum. Det läskiga var att det var 2 år emellan dom. 2001 i USA, 2003 i sverige. det var som att det ödet som bestämt att det var just morgonen den 11 september, suset genom hemmen skulle gå när man fått begräftelsen om att Anna Lindh, som blivit knivhuggen på NK nu avlidit. Jag minns det med sorg, och jag hoppas alla på något sett värnar om hennes  minne, för hon var en kvinna i tiden. En kvinna som stod för att hon var kvinna i ett mans dominerat riksdag. Jag minns även 11 september 2001 som om det vore igår. Jag, Jennifer, Anna-Karin och Alexandra hade suttit uppe vid dåvarande KB grillen (nu Mem&zin) o käkat pommes frites. Vi går hem och jag kommer innanför dörren hemma, och tvn står på. De pratar om någon krasch, om kapning av plan och om World trade center. Vissa saker är mer suddiga än andra, men innan det gick upp för mig att folk hade dött för att ett flygplan  blivit kapat och kraschat in i World Trade Center i New York, fattade jag ingenting.
detta är en dag för historieböckerna. Den kommer nog hamna i 10-i-topp över grymmaste sättet att massmörda folk. Inget kommer väl att slå förintelsen, men det är en annan historia.
Dagen detta skedde, kommer föralltid att förskräcka en hel värld. och för den som inte visste, så var det två plan som krascha in i World Trade Center, men kaparna hade även kapat 2 andra plan. Ett mot militärbasen Pentagon och ett mot Vita Huset. Ingen av dom hamnade på rätt ställe som tur var. Men det värsta jag vet är när civilt folk
som inte har med saken att göra, går en säker död till mötes. Men nog pratat om detta hemska. Nu ska vi se frammåt.
För Beatrice Åkesson Clarélius ska köra bil idag med. Jag är jättestolt över mig själv :D ska sen göra ett arbete om sveafallen, så mamma och jag ska ut och vandra i Sveafallen. Det var inte igår mor och jag var ute och gick. Och också att mor och jag gjorde ngt tillsammans. Har ju inte blivit så mycket nu när vi inte bor tillsammans, och ses så ofta. Men jag älskar min lilla mamma! <3 Hon var snäll och beställde träningsoveraller åt mig o Fredrik igår. Tyckte jag var lite gulligt!

aja, nu ska jag åka till mamma & pappa :)

på återseende!

Puss Bea*

Älskar Fredrik ♥

None

I skolan.

None

Ja, nu sitter jag i skolan och har bild :) har just gjort klart mina alldeles förträfligt fina kollage på folket i min närhet :D blev inte som jag tänkt mig, men blev ändå oerhört nöjd :) den som vill se dom får säga till =)
har ett nytt litet klipp-o-klistra-bild-projekt på gång! ;) och öivind gillade idén :D så nu ska de planeras :) allså, jag borde nog egentligen bli sån här layouter på en tjejtidning typ, för jag e bra på o klippa o klistra ;D
neh, barnmorska får det bli =) hur det än är, så lockar det mer :)

aja, nu ska jag leta bilder + annat roligt material :)

bye bye !

Beaaa

Älskar Fredrik
♥   None

Sugen på o skriva!

None

Ja, jag vart så himla sugen på o skriva när jag äntligen kommit in i de här igen :) faaan va taggad jag blev! Sitter hemma hos mamma & pappa o ska snart åka te lyan och hämta fiolen, o sen spela lite :) skoj skoj tkr jag ;D
Måste berätta att jag varit jätteduktig och övningskört idag oxå=) faan va bra de gick, fast ja va rädd hela tiden ;P hahahaha, körde på ställen och gjorde saker som jag aldrig tidigare gjort, kanske inte de bästa och börja med, men shit the same, gick ju bra iaf, och krocka inte hellet :) hihi.
Vad som händer ikväll vet jag inte :) film o sleeping trorja, är så jävla trött! Måste bara tala om att igår på kemilektionen fick jag H (som är den kemiska beteckningen för Väte, hydrogen, för den som vill verka smart) till att det var järn. Fråga mig inte hur, det bara blev så, och K som står för Kalium blev kväve. Ulla (kemiläraren) sa till mig att ibland kan man för mkt att det bara blir fel, och sen föreslog hon att jag skulle bekanta mig med kudden efter lektionen ;) tack, tänkte jag :) hade verkligen behövts, men då skulle jag ha biologi i en och en halv timme, taggat, NOT !

aja, time to run !

BC.

Love you darling None

Long time ago



Längesen jag skrev nu faan! Dags o börja igen då:)

blir samma inlägg som på bdb, enjoy ;)

Min dag ska jag nu försöka sammanfatta. Hade precis skrivit en så jävla bra text, men den bara försvann. Jag tror säkert många undrar varför jag lagt ut en bild på BP, men förklaring kmr strax ;P måste berätta all the story lixom ;)
började iaf dan med att ha sovmorron, som man försov sig på ;/ dock blev inte Helen arg :) Tur! phu! satt o räkna matte en stund, men behöver som vanligt gå typ en kvart-tio minuter tidigare för att hinna gå till psykologin, men då va ju den såklart inställd! Empa och jag blev faktiskt lite sura ;p elr hur empa? vi kunde ju ha sluppit o typ vare i skolan så tidigt, elr iaf empa:P men men, ringde och väckte fredrik som hade jobbat natt iaf och hörde om han kunde hämta mig, men de ville han INTE så jag fick traska hela vägen hem ;P när jag väl kom hem käkade jag potatissallad & skinka:) mumma! sen mös ja med darl, diskade och la in lite nytvättad tvätt i garderoben =) sen skjussade Freddan upp mig till engelskan, som ja oxå va sen till :p haha! sena-dagen idag trorja:P iaf, så på engelskan så hade vi muntligt läxförhör, läsning av text o lite smått genomgång :) efter engelskan gick jag & Louise upp till bibblan, och lånade engelska böcker =) jag tog gonatt mr tom :D sen hämtade Freddan upp mig :) så tänkte vi åka till maxi i k-hamn, men hamnade på coop forum i kga istället :) samma affär typ, fast olika kedjor ;P Köpte litte nya filmer, massa mat, en present till min kusin felix o ett par nya höststövlar te mig ;) oh, me love!! ;D
sen när vi var klara skjussade Fredrik mig till mor & far, gosade lite me elliott och la mig i sängen och kollade på Heidi, en tecknad film jag lånat av elin :) Helt mysig är den=) Och mitt i filmen så ringer telefonen hos mor & far, stod "anonym" på nrpresentatören, så jag tänkte att de e säkert nån som vill sälja kallingar eller typ cancerfonden eller ngt, men snäll som jag är så svarar jag ju "Hej de är Bea". "Hej mitt namn är Ellinor Isaksson på karlskoga tidningen" sa de i andra änden ;P Och då tänkte ja att hur det än är så är mina föräldrar ganska stora sportprofiler inom karlskoga/degerfors bowling, så jag tänkte väl att dom ville ha en interjuv med dom.. "Jag hörde att du är med i tjejband i Åtorp" forsätter samtalet.. ja bara "Ja, det är jag" o så insåg jag att den här reporten ringde till mig för att göra en intevju om BP ;D fatta va skapligt häftigt! ;) så vi pratade på om allt från hur vi startade, hur många vi var, hur de gick med våran skiva till vilka låtar vi spelade osv. Och jag kan ju säga hur skapligt jävla stolt jag var över vårat proffsiga band när ja la på! ;D därför telefonterrade jag halva vänskapskretsen men men ;P elr iaf mamma, fredrik, elin & elin.. berättade för pappa face to face när han kom hem, och för jennifer på msn :D emma & erika lär få reda på de SNART! =)

Kisses / BC

Love my honey <3

RSS 2.0