7 maj '12 - Lollo 23 år!

Grattis till världens bästa Lollis som idag fyller 23 år! Önskar dig en superbra födelsedag pinglan! ♥

  
  

 

 


29 april '12



Jaha, då var det söndag och helgen är snart över. Imorgon är det dags att börja 5 dagars-veckan. Men som tur är får vi ju helg-OB då det är valborg och första maj imorgon och övermorgon :-) och egentligen spelar det ingen roll. Gillar mitt jobb och är gärna där, röd dag el ej =)

Annars kom jag & mammi hem från Ullared idag. Har shoppat en hel del:
- OBH Nordica-kolsyremaskin
- 1 topp, rosa
- 2 boxarlinnen, svart och vitt
- 2 boxarryggs-bh:ar, svart och vit
- 1 par Snobbentrosor, grå/rosa (I just love Snobbentrosor! ♥)
- 1 Kappa-tshirt till Freddis
- 3 väskor, svarta
- Diverse badrumsartiklar såsom tandkräm, schampoo&balsam och våtservetter

Hade en mycket trevlig tripp till Ullis med kära mamma, och om jag känner oss rätt så lär det inte dröja tills vi åker dit igen ;-)

Nu ska jag mysa ner i soffan och snart titta på Partaj på femman =)

Ha det bra allesammans!

15 dagar kvar till Prag! ♥


28 april '12

Hej!
Har mamma här på besök i helgen. Hon kom sent igår, efter att hon som riktig bingokärring spelat på bingo8:an igår till elva. Själv sov jag till halv fyra el något igår. Var skönt efter att ha jobbat =) Sedan var Freddis och jag och storhandlade på Citygross. Det blev massa mat! Så nu ska vi bli duktiga och laga mat hemma :) fisk, kyckling, korv... you name it!

Idag däremot skiner solen så fint, och mamma och jag ska fara till Ullared :-D ska bli roligt! ska handla en del, men ska förska och göra genomtänka köp. Man måste ju hålla budgeten ;-) hihi

Aja, nu ska jag kila!

Kram och trevlig lördag!

16 dagar kvar till Prag! ♥


23 april '12 - 7 år <3



23 april 2012... måndag, klockan är 12. Och jag har världens pirr i magen! För idag är ingen vanlig dag, utan min & Fredriks årsdag! Känner mig som en kärlekskrank tonåring, men det är härligt och vara kär! Idag firar vi 7 år tillsammans. Det är mysigt :) ska inte fira något speciellt idag, utan kanske går på bio imorgon eller nått. Får se vad mister mister har i åtanke. Härligt är iallafall att vi firar vår årsdag som sambos för första gången på 3 år. De tre senaste har vi varit särbos, han i Degerfors & jag i Jönköping. Fast då har vi passat på och träffas iallafall =)

Eftersom det är en högtidlig dag idag - iallafall för oss, tänker jag bjuda på lite bilder på mig & min goding :) Den stora bilden är tagen på nyårmiddagen i London 2011/2012.
  
  

Annars träffade jag bästa Lollo igår över en middagsdejt på kinarestaurangen här i Degerfors. Var mycket trevligt som vanligt. God mat, god efterrätt & en massa tjôt! Så som det ska vara! Nu längtar vi så in i bomben till Grekland.... May time flow fast to august!

Annars har jag inget mer att säga, än att ha en bra dag!

21 dagar kvar till Prag! ♥


20 april '12



Hej på er! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Men har varit mycket nu. Har ju flyttat till Örebro och jobbat massor och så. Men kul är det iallafall :)
Men är det nån mer än jag som är trött på detta skitväder? Idag har det snöat i Degerfors så att det ligger kvar på marken. Hur i hela fridens dar ska man kunna få några vårkänslor om det aldrig blir någon vår? Jag blir så less... hatar snö och vinter! Usch! Ska flytta till ett varmt land någon gång där dom inte har några årstider... no seasons, please! Tur att jag ska åka till Prag och Halkidiki, så man har lite trevligt och se fram emot :)

Annars idag har jag faktiskt inte gjort ett smack.. gottade mig i sängen från kvart över åtta till halv två. Så gött allså! Sedan har jag suttit vid datorn och tittat på tv. Finns inte mycket mer och göra. och jag har heller inte haft mycket lust eller energi att göra det heller.

Imorgon är det lördag. Hoppas på sol & fint väder, så man kanske har lust att gå utanför dörren =)

Nu ska jag fixa lite innan det är dags och sov!

Ha det gött med er!

24 dagar kvar till Prag! ♥


5 april '12 - Grekland bokat!



Då har jag & bästaste Lollo bokat en resa till underbara Grekland och destination Halkidiki på fastlandet.
27 augusti till 1 september ska vi lapa sol, bada, äta god mat, dricka massa smarriga drinkar och bara njuta av den grekiska härligheten när den är som bäst. Och vi kommer bo all inclusive, så nästan allt kommer ingå =)
Kolla och läs mer på resebloggen http://beasresor.blogg.se/

För att stilla längtan lite mer bjuder jag på två bilder på mig och Lollo från två andra semestrar - Sunny Beach, Bulgarien & Kiel, Tyskland. (Den stora bilden är tagen i Side, Turkiet).

 

Greece here we come! ;-)


1 april '12 - april april från naturen



Första april... Har ni lyckats lurat någon? Eller är det så att ni blivit lurade själva?
Jag har inte varit med om något dera, utom från själva naturen. Snö har fallit denna aprildag och personligen tycker jag att det borde vara förbjudet. Sommar ska det va och inget annat! Blä... blev jätteledsen när jag tittade ut genom fönstret :-(

Annars idag har jag mest sovit och suttit vid datorn. Läste igenom början till min och As paruppgift i kursen Att utvecklas som vuxen. A har börjat jättebra så nu ska jag arbeta vidare på det. Imorgon ska jag leta lite artiklar och annan litteratur för att se om det finns något bra att använda. Annars tycker jag den kursen är rätt tråkigt.. Annat är det med mina sommarkursen. Då är det kurser om Disney, Vampyrer, Indiska religioner och myter som jag ska läsa. Om jag nu får kurserna ;-P Behörig verkar jag vara iallafall. Och inte ska jag läsa alla 7 kurser jag valt. Måste ju jobba och slappa lite i sommar också :-)

Igårkväll var en mycket trevlig afton. Träffade min kära Lollo. Började med att äta Sibyllahamburgare. Sååå gott! Sedan åkte vi hem till mina föräldrar (dom var på fest, så vi lånade deras hus ;-P) och drack rödvin och snackade skit. En helt vanlig men härlig lördag med andra ord. Vi kollade igenom massa bilder också. Och så fick jag bilder från vår studentresa till Sunny Beach, Bulgarien också av Lollo, så bara för att dom är så nostalgiska och vi ser så himla små ut, så får ni ett smakprov på några här :-) Enjoy!

 


1 april '12 - Rösta på mig :-)



Hej!
Är med i Airtours fototävling, där jag kan vinna 10000:- i respresentkort. Temat är Mat & Dryck, och mitt bidrag är denna bilden på mig & Lollo där vi njuter av varsin härligt god strawberry daquiri i Turkiet förra året. Vore väldigt roligt om ni gick in och röstade :-) Tack på förhand!
Denna länken gäller:
http://www.facebook.com/AirtoursSverige?v=app_320344644649881&app_data=photo1280

Puss & Kram!



RSS 2.0