29 feb '12 - Skottdagen!



Japp, iår är det skottår, så idag är den där extradagen - skottdagen. Känns väl inget speciellt ;-P haha.
Idag är det ännu en fin dag. Känns helt underbart =) ska hoppa in i duschen nu, och sen sätta mig på balkongen med en bok & lite varm choklad. Så mysigt! Hoppas våren & detta underbara väder är här för att stanna :)

Nej, time for the shower!

TJING!


28 feb '12



De går visst lite tid emellan varven, men nu är det dags för ett litet inlägg.
Har blivit några förändringar i mitt liv sedan förra inlägget. Jag har för det första fått ett jobb - ska börja jobba natt på en rehabavdelning på Universitetssjukhuset Örebro, och börjar inskolas nu på måndag. Känns superkul! :) och jobbet känns som att det passar att börja med och passar mig.
Jag har även fått hem mitt examensbevis så nu har jag min sjuksköterskeexamen på papper! Jag har en en fil.kand. i omvårdnad, suck on that ;-) haha. Nu ska bara lite papper fixas så hoppas jag att jag snart är legitimerad sjuksköterska också =)
Mitt schema stämde väldigt bra över med mina framtidsplaner också - jag behöver inte vara ledig något extra för Prag utan är det av mig själv :-) en sån lättnad I can tell!

Annars så har jag varit hemma hos mamma & pappa och bara gottat mig :) pussat lite på min älskling Elliott såklart och surfat runt på lite resesajter. Åh vad jag är sugen på en charterresa - Grekland, Spanien, Cypern.... Mmmm... men jag får ju glädjas åt min bokade Pragresa och har ju även fått en kryssning i 22-års present av min fina kompis Jessica :) jag fick välja vart och när. Vi bestämde tillsammans att vi ska åka till Helsingfors, när beror på mitt schema, men snart får jag ju det så det går ju och planera in det snart. Ska bli kul - en festresa med tjejkompisarna. Inget bestämt vilka som ska med :) de som kan hoppas jag, coh jag hoppas de e alla ;-) hihi

Nej, nu ska jag hjälpa min fina sambo med att göra falukorv i ugn!

Toodles, take care!


15 feb '12 - Uppdaterat resebloggen!:)



Har då uppdaterat min resbloggen om min absolut första solresa till Lloret de Mar, Spanien!
Gå in och läs eller bara skratta åt de gamla bilderna ;)
http://beasresor.blogg.se/

ENJOY!


2 feb'12



Oj hörni! Nu var det längesen jag bloggade... nästan en månad sen, dålig stil!?!
Vad har hänt sen sist då?
Jo, jag har skrivit tentor och uppgifter så det nästan sprutade omvårdnad ur öronen på mig. Och mer - dagen D kom faktiskt! Jag har faktiskt tagit examen! Jag är nu sjuksköterska! Väntar ivrigt på betyg så jag kan ansöka om examensbevis och även bli legitimerad syrra.
Har även varit iväg på en intervju i Lindesberg i tisdags. På en kirurgavdelning. Verkade jättetrevligt och jobba där, hoppas hoppas :-D
Annars har jag två intervjuer nästa vecka, en på en geriatrisk avdelning och en på en psykiatrisk avdelning. Båda två verkar himla spännande. Det är ju därför jag sökt jobben. Så vi får se vart jag hamnar. Om de blir Öret eller Linde. I like both of the ideas ;-D
Men när jag är vuxen om typ 1000 år, ska även jag skaffa knottar... 2 st sådär... och då ska vi bo i Örebro :-) Men innan de ska jag jobba, specialistutbilda mig, förhoppningsvis läsa en master utomlands samt resa en massa!

Annars bor jag ju numera inte i Jönköping längre, utan i hederliga gamla Degen igen. Känns väldigt konstigt. Känns faktiskt helt ärligt som om jag inte bor här, utan bara är hemma tillfälligt. Vilket jag på sätt och vis ´kan se det som, eftersom jag vill & troligen ska flytta härifrån snart. Men denna gång ska min snutt med, vill vara sambo nu, förevigt höll jag på & säga.... ja, iallafall fram tills vi gifter oss, då blir vi ju äkta makar liksom ;-)

annars ska jag fortsätta och titta på mamma & pappas bröllopsfilm. Jag & kusin J är rätt underhållande. De e nästan så man skäms över hur busig jag var... och klåfingrig som inte av denna värld! Tur att mamma & pappa gillar mig endå ;-) haha

Ha det gott, ses & hörs!



RSS 2.0