12 okt '11



Ja, nu var det ett tag sen jag skrev sist, sorry! Men jag har haft massor att göra. Är ju som kanske tidigare nämnt ute på praktik i primärvården - jätteroligt! Sen hade jag en tenta i lördags som mycket tid gått till att plugga på. Sen fyllde jag faktiskt år i fredags - så då kom min älskade Freddis ner och firade mig! Fick en jättefin klänning av honom (som jag visserligen valt & beställt själv, men endå :D).

Annars ska jag idag snart iväg på studiebesök/fältstudiedag på arbetsterapin i primärvården. Jag ska alltså gå med en arbetsterapeut idag =) ska bli spännande och se från det tvärprofessionella hållet också! :)

Nej, nu måste jag kila! Ville bara uppdatera litegrann! Skriver kanske ikväll om min dag=)

Puss & Kram


2 okt '11 - London Calling!



Åh, jag är så glad! Jag & Sofia träffades för 2 timmar sen i skolan och bokade en underbar nyårsresa till London med massa härliga människor bla. min favvokille Fredrik. Sammanlagt blir vi sju stycken som ska spendera årskiftet i den brittiska huvudstaden. Gå in och läs om planeringen på min reseblogg:
http://beasresor.blogg.se

Sayonara!


1 okt '11



Hej på er! Första oktober idag.... herrejesus va tiden går fort. May gaahd! Men det är skönt, för ju fortare tiden går desto fortare blir det jul & examen o allt annat skoj =)

Sitter i skolan med Sofia. Har pluggat litegrann. Snart ska vi gå hem till henne och fixa och dola lite med diverse saker. Sen får vi se om vi är motiverade till lite mer plugg. Kan ju hoppas ;-)
Annars har jag praktik på en vårdcentral. Så himla roligt, och jag trivs så sjukt bra med allt. Börjar verkligen känna mig redo för att snart vara färdig sjuksköterska. Ska bli så kul och komma ut och jobba!:)

Annars så fyller jag år om 6 dagar. Det är ju alltid trevligt och fylla år, men de där me o bli äldre vet jag inte om jag vill vara med på ;) Meeen.. det finns nog positiva saker me att bli äldre också =)

Nu ska jag kila. Ha de bra!




ps. Ska bli bättre på att uppdatera - I promise!


RSS 2.0