Mån 15 nov '10



Hej idag igen,
Måndag idag.. ganska tråkigt väder här i Jönköping! Hoppades dock på lite solsken, men noep! Ingen snö heller. Nu tycker jag faktiskt att det kan börja falla lite. Är mysigt, och det blir ljusare på någotvis. Inte långt kvar till jul. Jul är mysigt! Jag älskar nog julen mer än min födelsedag!

Iallafall. Idag har jag varit hos studievägledaren för en översikt över mina studier och hur man ska gå tillväga om man måste ta studieuppehåll. Man måste klara 90 hp för att få gå vidare till termin 5, och jag har 76.5 hp. Inte långt ifrån. Sen väntar jag in ett studieresultat på 15 hp om 9 dagar. Det är Omvårdnad 3-kursens betyg. Så klarar jag den, då är jag klar för nästa termin. Vilket vi hoppas på såklart =) Ser ju så fram emot de 2 kommande sista terminerna. Då hoppas jag få läsa examensarbetet, och sen Profilfördjupning Smärta/smärtlindring med praktik på Kirurgkliniken här på Ryhov i Jönköping. JAG VILL JU! :)

Sen när jag var klar på mötet gick jag till Ica Klostergatan och köpte mig 3 småfranska och ett sexpack Cola Zero. Var sugen på nått sött och dom mackorna är så goda! Synd att jag kom så sent, dom är ännu godare när dom är nybakta och färska. Mmmm...
Åkte hem iallafall, käkade mina mackor och drack lite Cola. Tittade på ett par avsnitt av Unga Mödrar Norge. Jag tycker det är ett jättebra program, för jag tycker om barn, och vill ju senare jobba med barn som barnsjuksköterska. Dock egna barn får vänta ett tag! Jag vill ha min specialistutbildning först, och sen vill jag hinna resa lite också. Tur att vi är olika och att några vill ha barn tidigt och några vill vänta till lite senare.

Annars är det bara 16 dagar kvar till vår kära Kielresa. Jag är supertaggad och bara vill att det ska gå fort. Men det är mycket plugg som står på schemat dessa veckor. Men det ska allt lösa sig de me ;)

Nu ska jag nog kolla lite TV eller läsa lite.

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0