5 juli '11 - Smälter bort!


mamma, jag, Annelie & Anna vid Fontana Di Trevi i Rom.

Hej på er!
Nu var det sådär längesen jag skrev igen.. sorry sorry! Men jag har mycket och göra.
Jobbar ju 100% nu i sommar, så jag är mestadelen på sjukhuset faktiskt. Trivs på jobbet, men har sån väldig hemlängtan att en stor del av mig önskar att tiden ska gå fort. Saknar min älskling massor, och det är svårt och vara utan honom. Ännu svårare än vanligt, då jag inte är hemma nu. Dock ska jag åka till Jönköping på fredag och åker inte tillbaka hit till Eksjö förren på tisdagförmiddag. Blir en härlig weekend i Jönkan. Ska shoppa & mysa och försöka få en klipptid. Bästa Annis kommer ju ner, så vi kommer ju ses en heldel också! Fast det blir aldrig lika mycket som förrut ;-P

Annars är väl livet som vanligt. Jag mår bra, är dock väldigt trött. Kroppen är nog inte van och jobba så mycket ;) Men det är bäst att jag vänjer mig, för snart är det ju dags på riktigt. 20 januari 2012.. då tar jag examen. Shiet, det är läskigt samtidigt som det ska bli väldigt kul o jobba. Hoppas bara jag får ett jobb =) Jag har tänkt och skicka ut lite CV:n nu i höst, så jag hoppas någon nappar :-)
Sen har jag tittat på lite distanskurser i Jönköping som jag tänkt och läsa. Man har mycket större chans och komma in på specialistutbildningar om man har extrakurser i bagaget. Och jag vill ju jättegärna komma in på specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning barn och ungdom till nästa höst. För jag känner mig mer och mer säker att det är barnsjuksköterska jag ska bli och att det är det jag vill jobba med. Helst på neonatalavdelning eller på en BVC. Men en vanlig barnavdelning skulle nog vara lika bra det!

Nej, nu ska jag kolla på film. Har fixat tre stycken, men ska jag vara ärlig har jag inte lust längre och kolla på dom :-P får se om det blir någon annan istället.
Ha det gott!

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0